Anime związane z sztukami walk

Pierwszy raz się natknąłem jak była premiera, sporo artykułów widziałem, że zajebiste anime, więc sobie zapisałem, poczekałem jak będzie całość i wczoraj odpaliłem. Dawno się tak nie zawiodłem, obejrzałem kilka odcinków i nie polecam. Pierwsza wkurwiająca rzecz to mnóstwo CGI na drugim planie, razi od razu po oczach, druga wkurwiająca rzecz to boginie w ciałach małych dziewczynek, jak w pedofilskich mmorpegach z Azji. Walki też w sumie słabe, napierdalanie masowych hord demonów narysowanych na odpierdol, nie lubię tego. Fajny pomysł na fabułę, mogło być ciekawe anime, ale zbyt wiele drażniących mnie elementów. Nie wiem skąd to ma takie wysokie oceny, pojebane. :matt:

Ten S3 to jest skończony cały arc? Bo miałem oglądać, ale coś widziałem, że to jest podzielone na dwie części i te 12 epków, to nie jest póki co cały trzeci sezon.
Podzielone, s04 ma być kontynuacją Culling Game.

Wkręciłem się strasznie nie Demon Slayer w 2 dni obejrzałem wszytko na Netflix.
Teraz nie mogę nigdzie znaleźć Infiniti Castle..... gdzie znajdę fulm i napisy???
Polecicie cos podobnego do Demona, bo jak nie zajdę nigdzie filmu to muszę mieć coś do oglądania.

Wkręciłem się strasznie nie Demon Slayer w 2 dni obejrzałem wszytko na Netflix.
Teraz nie mogę nigdzie znaleźć Infiniti Castle..... gdzie znajdę fulm i napisy???
Polecicie cos podobnego do Demona, bo jak nie zajdę nigdzie filmu to muszę mieć coś do oglądania.
Z najbardziej znanych, każde dla mnie lepsze do Demon Slayera.
Jujutsu Kaisen
Hell's Paradise
Attack on Titan
Chainsaw Man
Claymore

Back