Gaara
UFC Heavyweight
Już wjechało na cda i vk więc gitara. Mi się tamten player nawet nie odpalał niestety.Z adblokiem śmiga elegancko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Już wjechało na cda i vk więc gitara. Mi się tamten player nawet nie odpalał niestety.Z adblokiem śmiga elegancko
wczoraj zacząłem, dziś skończę... piękna sprawa.
Mordo, to dawaj zaraz Reze Arc, bo to co będzie w s02 to łeb wysiada.Kurwa, ja sobie z nudów i ciekawości wrzuciłem pierwszego epa CSM i wsiąkłem...
Podczas oglądania 11 epa, żona przypadkiem rzuciła okiem i trza było jechać znowu od pierwszego bo oglądamy razem![]()
To w jakiej kolejności oglądać.Mordo, to dawaj zaraz Reze Arc, bo to co będzie w s02 to łeb wysiada.
Będzie na bank. Kiedy nie wiadomo.Właśnie oglądam gachiakuta, jakie to dobrewczoraj zacząłem, dziś skończę... piękna sprawa.
Jakieś info co do drugiego sezonu?
W sumie to chuj wie o co mi chodziłoTo w jakiej kolejności oglądać.
Dawaj!
Na canal+ są napisy plEj jest w ogóle jjk z polskimi napisami?
Są do trzech pierwszych epów w pl.Ej jest w ogóle jjk z polskimi napisami?
Gdzieś na twiterze przeleciało mi info, że C+ nie ma już licencji i rzeczywiście jak zaglądam jest tylko film, a był s01.Na canal+ są napisy pl

No tylko jak to oglądać, na crunchy są po angielsku i niemiecku. Epizodów do ściągnięcia też nigdzie nie mogę znaleźć. Niezły cyrk z tym jest. @Roshi wywalił na mnie jajca, chociaż nie wiem czy on też na xt patrzy, w tam nie ma.Są do trzech pierwszych epów w pl.
Gdzieś na twiterze przeleciało mi info, że C+ nie ma już licencji i rzeczywiście jak zaglądam jest tylko film, a był s01.
Inna sprawa, że przez brak licencji C+ anime można na "legalu" wrzucać z fanowskim tłumaczeniem.
Także @Gaara z tego co wiem tłumaczy grupa maou subs, były stronki z samymi napisami do anime, ale teraz nie jestem już w temacie i nie wiem czy nadal są ... zawsze możesz zajrzeć na ich ... discorda![]()
Nie widzę na tb7, ale wrzucam info od kumpla:No tylko jak to oglądać, na crunchy są po angielsku i niemiecku. Epizodów do ściągnięcia też nigdzie nie mogę znaleźć. Niezły cyrk z tym jest. @Roshi wywalił na mnie jajca, chociaż nie wiem czy on też na xt patrzy, w tam nie ma.
Dragon Ball zdecydowanie zbyt nisko.
a ja chyba odswieze Cowboy BebopJa nadrabiam Samurai champloo i jest zajebiste![]()

a ja chyba odswieze Cowboy Bebop![]()
Lazarusa oglądali?Ja nadrabiam Samurai champloo i jest zajebiste![]()
Oglądałem. Bardzo dobre. Jak beebopa oglądałeś to też ci się spodoba.Lazarusa oglądali?
Gra na sentymentach.

No kurwa za chuj db nie jest najlepszym anime, a pod względem fabuły to już w ogóle.
pod wzgledem przekazu dla dzieciakow, jak najbardziejNo kurwa za chuj db nie jest najlepszym anime, a pod względem fabuły to już w ogóle.

Pod tym tak ale też nie do końca, w końcu goku miał wyjebane na wychowanie swoich dzieci xDpod wzgledem przekazu dla dzieciakow, jak najbardziej![]()
Pod tym tak ale też nie do końca, w końcu goku miał wyjebane na wychowanie swoich dzieci xD