Anime związane z sztukami walk

Właśnie oglądam gachiakuta, jakie to dobre :antonio:wczoraj zacząłem, dziś skończę... piękna sprawa.

Jakieś info co do drugiego sezonu?

Kurwa, ja sobie z nudów i ciekawości wrzuciłem pierwszego epa CSM i wsiąkłem...

Podczas oglądania 11 epa, żona przypadkiem rzuciła okiem i trza było jechać znowu od pierwszego bo oglądamy razem :lol:

Kurwa, ja sobie z nudów i ciekawości wrzuciłem pierwszego epa CSM i wsiąkłem...

Podczas oglądania 11 epa, żona przypadkiem rzuciła okiem i trza było jechać znowu od pierwszego bo oglądamy razem :lol:
Mordo, to dawaj zaraz Reze Arc, bo to co będzie w s02 to łeb wysiada.

To w jakiej kolejności oglądać.
Dawaj!
W sumie to chuj wie o co mi chodziło :boystop:

Jak obejrzysz S01 to zabierz się za film, który jest bezpośrednią kontynuacją i ekranizacją 6 tomu mangi. Później jest już jazda bez trzymanki, chociaż nie wiadomo kiedy zrobią drugi sezon.

Ej jest w ogóle jjk z polskimi napisami?
Są do trzech pierwszych epów w pl.
Na canal+ są napisy pl
Gdzieś na twiterze przeleciało mi info, że C+ nie ma już licencji i rzeczywiście jak zaglądam jest tylko film, a był s01.
Inna sprawa, że przez brak licencji C+ anime można na "legalu" wrzucać z fanowskim tłumaczeniem.
Także @Gaara z tego co wiem tłumaczy grupa maou subs, były stronki z samymi napisami do anime, ale teraz nie jestem już w temacie i nie wiem czy nadal są ... zawsze możesz zajrzeć na ich ... discorda :beczka:

Są do trzech pierwszych epów w pl.

Gdzieś na twiterze przeleciało mi info, że C+ nie ma już licencji i rzeczywiście jak zaglądam jest tylko film, a był s01.
Inna sprawa, że przez brak licencji C+ anime można na "legalu" wrzucać z fanowskim tłumaczeniem.
Także @Gaara z tego co wiem tłumaczy grupa maou subs, były stronki z samymi napisami do anime, ale teraz nie jestem już w temacie i nie wiem czy nadal są ... zawsze możesz zajrzeć na ich ... discorda :beczka:
No tylko jak to oglądać, na crunchy są po angielsku i niemiecku. Epizodów do ściągnięcia też nigdzie nie mogę znaleźć. Niezły cyrk z tym jest. @Roshi wywalił na mnie jajca, chociaż nie wiem czy on też na xt patrzy, w tam nie ma.

No tylko jak to oglądać, na crunchy są po angielsku i niemiecku. Epizodów do ściągnięcia też nigdzie nie mogę znaleźć. Niezły cyrk z tym jest. @Roshi wywalił na mnie jajca, chociaż nie wiem czy on też na xt patrzy, w tam nie ma.
Nie widzę na tb7, ale wrzucam info od kumpla:
Jak masz discorda to jedna z grup, która robi JJK3: https://discord.com/invite/szisza
Ewentualnie ich fejsbuk: https://www.facebook.com/sziszasubs/

Oni wrzucają albo z wklejonymi napisami na cda itepe, albo osobno napisy i osobno odcinek do pobrania, jak kto woli. 2. sezon Hell's Paradise też robią.

Poniżej masz odcinki na cda i rumble:

1 ep:

2ep:

3ep:

HAeS_Y7W0AAp1X9

Back