Anime związane z sztukami walk

Właśnie się skończyło. No nie powiem, ruszyło mi trochę serducho. Jebane kitajce potrafią grać na emocjach nawet w takiej rozpierdusze.
To co się dzieje po wątku Reze to już jest całkowita jazda bez trzymanki. Fujimoto, tak zajebiście buduje historię, która pędzi na łeb, na szyję, nie dając wytchnienia, by na kilka chwil złapać moment pozornego spokoju, pokazać rozwój postaci oraz zaciśnięcie relacji między nimi i na końcu dać takiego KOPA W JAJA po którym ciężko się pozbierać.

Devastating:
1000014242.jpg

[/Spolier]

Ofi s02 w styczniu już pewne ;)

A po drugiej stronie s03 One-Punch Man który jest niemiłosiernie źle oceniany przez fanów.

Do one punch nie mogę wie przemóc, nie pasuje mi totalnie japa łysego.
Mi pierwszy sezon bardzo się spodobał, ale to z racji humoru. Drugi to była już lekka męczarnia. Patrząc na opinie to chyba trójki nie ma co ruszać.

Został mi ostatni tom CSM :childcry:
Przejebane. Szybko to idzie. Ja w pracy zawsze wszystko przeczytam i też się zastanawiam co tak szybko. Z nowych mang w ogóle polecam krainę skrytobójców, kolor końca świata i kagurabachi.

Przypominam, że Chainsaw Man – The Movie: Reze Arc już jest do obejrzenia w necie :antonio:
Pewnie zrobię powtórkę. Na IMAX to było totalne złoto.
Właśnie żona wysłała mi zdjęcie. W końcu dotarł mi pierwszy tom Berserk wydaniu Deluxe i tym samym udało mi się skompletować wszystko co zostało wydane w wersji HC (14 tomów)View attachment 133786
Ja powoli zbieram, ale jak kupiłem 4 pierwsze tomy, to szybko zeszło i teraz już prawie nic nie jest dostępne. Nie wiem co ile odbywa się dodruk.
To wydanie kompletne jest po angielsku?

Ja powoli zbieram, ale jak kupiłem 4 pierwsze tomy, to szybko zeszło i teraz już prawie nic nie jest dostępne. Nie wiem co ile odbywa się dodruk.
To wydanie kompletne jest po angielsku?
Tak po angielsku w powiększonym formacie. Ogólnie to kawał klingi niewygodny w czytaniu, ale wygląda przepięknie zarówno zewnątrz jak i w środku.

Co tu się odjebalo?
Prawie 115 milionów wyświetleń w jeden dzień i ponad 1,3 miliona polubień co jest rekordowym wpisem związanym z anime/manga na twitterze :antonio:

Co tu się odjebalo?
Prawie 115 milionów wyświetleń w jeden dzień i ponad 1,3 miliona polubień co jest rekordowym wpisem związanym z anime/manga na twitterze :antonio:

Gotowiec do skopiowania i treningu, co się dziwić :fjedzia:

Back