Starvin' Marvin
ONE FC Welterweight
Ahh ... twitter + cohones nie pozwalają dzielić się z wami tak zacnym tytułem xD
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ahh ... twitter + cohones nie pozwalają dzielić się z wami tak zacnym tytułem xD
![]()
![]()
![]()
![]()
W poniedziałek gachiakutaDan Da Dan wróciło.

Przytuliłbym rimejk, pierwszy sezon był świetny
Ja obejrzałem, ale tam już nic nie miało sensu - 100 rozdziałów mangi upchnięte w 12 epow. Szkoda, bo potencjał seria miała i musiałem doczytać jak skończyła się manga.Drugi też uszedł, a później przestałem oglądać. Do dzisiaj nie dokończyłem.

Ja czekam względnie od niedawna, ale i tak cieszę, że wreszcie ofi i trzeba rewatch zrobić.W końcu kurwa, z dwuletnią obsuwą. Dobrze, że kaiju wjeżdża za niedługo.
Może akurat się wyrobię żeby pierwszy sezon obejrzeć, bo już lekko ponad rok leży na dyskuW końcu kurwa, z dwuletnią obsuwą. Dobrze, że kaiju wjeżdża za niedługo.

Mordy, można to gdzieś obejrzeć?
![]()
Kuroshitsuji | Serial | 2008
Kuroshitsuji (2008) - Nastoletni Ciel zawiera pakt z demonem, który w zamian za duszę chłopca pomaga mu dokonać zemsty.www.filmweb.pl
Mordo, przecież normalnie jest na oglądaj anime xDMordy, można to gdzieś obejrzeć?
![]()
Kuroshitsuji | Serial | 2008
Kuroshitsuji (2008) - Nastoletni Ciel zawiera pakt z demonem, który w zamian za duszę chłopca pomaga mu dokonać zemsty.www.filmweb.pl
JPRDL, jak Bastek, zamiast najpierw samemu sprawdzić to tutaj się pytamMordo, przecież normalnie jest na oglądaj anime xD
Obejrzałem na razie 4 epy i trochę średnio to wygląda, ale gdzieś przeleciały mi opinie, że jednak warto się przemeczyć.Ishura - cudenko, ale nie dla lamusów, którzy lubią się utożsamiać z głównym bohaterem

No pierwsze 2-3 odcinki były najgorsze. I w sumie drugi sezon jest lepszy, ale mnie wciągnęło mocno.Obejrzałem na razie 4 epy i trochę średnio to wygląda, ale gdzieś przeleciały mi opinie, że jednak warto się przemeczyć.
Niedawno skończyłem anime wersję NieRa i naprawdę fajnie im to wyszło + te ujęcia na tyłek 2B![]()
Mordo, właśnie kończę s01, został jeden odcinek, ale po niemrawym początku każdy kolejny ep lepszy. Podoba mnie się bardzo, jak twórcy traktują tutaj "bohaterów" i nie można być niczego pewnym. Super pomysł. Myślałem, że walka w e11 skończy się zupełnie inaczej a tu jeszcze lepiejNo pierwsze 2-3 odcinki były najgorsze. I w sumie drugi sezon jest lepszy, ale mnie wciągnęło mocno.