Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jiraiya to moja ulubiona postać

WTF? Jak możesz go porównywać do sakury w ogóle.
Jedna z bardziej irytujących postaci obok tsunade i sakury![]()
WTF? Jak możesz go porównywać do sakury w ogóle.
Kingdom- pierwszy sezon trochę chujowa animacja, ale bardzo wciągające, jestem na 3cim sezonie i leci odcinek za odcinkiem, baja praktycznje o sztuce wojny Sun Tzu.Brakuje mi jakiegoś dobrego animca...
Sword of the demon hunter, na najbliższe pół roku.Brakuje mi jakiegoś dobrego animca...
Widziałem chyba dwa pierwsze sezony. Fajny, ale zawsze dopiero pod koniec arcu robiło się miodnie, a tak to dużo męczenia buły ;) Z miłą chęcią wrócę, ale chociaż żeby były z dwa sezony do nadrobienia.Sword of the demon hunter, na najbliższe pół roku.
Dorohedoro?Brakuje mi jakiegoś dobrego animca...
Czekałem na to gówno o od ponad roku, mappa jak zawsze w chuja lecialaLazarus ep1 dostępny produkcja twórcy Coeboya Bepopa i Samuraia Champoloo, z muzyką Kamashi Washingtona i jeszcze ktoś tam z Johna Wicka maczał palce
Poczekam aż będzie kilka epów, ale wydaje mi się że to wyszło akurat zgodnie z zapowiedziami? Albo mi się pojebało bo też co jakiś czas sprawdzałemCzekałem na to gówno o od ponad roku, mappa jak zawsze w chuja leciala
To już kilka razy zapowiadaliPoczekam aż będzie kilka epów, ale wydaje mi się że to wyszło akurat zgodnie z zapowiedziami? Albo mi się pojebało bo też co jakiś czas sprawdzałem

Chyba Ci się pojebało z Demon Slayer, ponieważ na polski przetłumaczyli identycznie tytuł. YO!Widziałem chyba dwa pierwsze sezony. Fajny, ale zawsze dopiero pod koniec arcu robiło się miodnie, a tak to dużo męczenia buły ;) Z miłą chęcią wrócę, ale chociaż żeby były z dwa sezony do nadrobienia.
No właśnie, bo to co napisałem dopiero się zaczęło.Chyba Ci się pojebało z Demon Slayer, ponieważ na polski przetłumaczyli identycznie tytuł. YO!
Fajne, chyba w tym roku ma wyjść drugi sezon.Dorohedoro?
Jakoś po 5 latach. Akurat jestem po pierwszym sezonie.Fajne, chyba w tym roku ma wyjść drugi sezon.
Tygrysia Maska vs. Czarny Pyton. Protoplaści MMA.
Jest potencjał na pseudonim dla kolejnego pigmentododatniego gromdziarzaSzukam czegoś fajnego, z realistycznymi walkami, i tu jest sztosik.

Widziałem trailer, na pewno będzie oglądane."Moonrise" produkcji WIT studio (aot, Vinland saga) dostępne na netflixa, zostawiam na później ale obejrzałem jeden odcinek i animacja to jest top top chyba nie było anime sci-fi z tak dojebaną kreską.
"Moonrise" produkcji WIT studio (aot, Vinland saga) dostępne na netflixa, zostawiam na później ale obejrzałem jeden odcinek i animacja to jest top top chyba nie było anime sci-fi z tak dojebaną kreską.
Wrzucałem w filmach, bo nie mogłem znaleźć trailera.Widziałem trailer, na pewno będzie oglądane.