Anime związane z sztukami walk

DB Daima słabizna, tak swoją drogą. Wczoraj zacząłem oglądać, dzisiaj skończyłem, dużo też na przesuwaniu leciałem, bo dla mnie za bardzo cukierkowa kreska. Zgapili sporo od GT, szału nie ma, raczej rozczarowanie. Najgorsza seria DB.

WTF? Jak możesz go porównywać do sakury w ogóle.
:fjedzia:

Naruto miało taki ogrom postaci z olbrzymim potencjałem i historiami, że po prostu mnie wkurzało skupianie się na historii tego typa i poświęcanie mu czasu. Nie kupił mnie

Kurwy, nie ludzie robią Solo Leveling
1000011222.jpg

Też mi się podobała postać Obito, ogólnie kilka dobrych historii było z klanu Uchiha, lepszych od Sasuke.

Obito vs. Kakashi, najlepsza walka w całym Shippudenie :awesome:

Brakuje mi jakiegoś dobrego animca...
Kingdom- pierwszy sezon trochę chujowa animacja, ale bardzo wciągające, jestem na 3cim sezonie i leci odcinek za odcinkiem, baja praktycznje o sztuce wojny Sun Tzu.

Na bieżąco "Beginnig after the end", 1 ep jest dopiero ;P

Lazarus ep1 dostępny produkcja twórcy Coeboya Bepopa i Samuraia Champoloo, z muzyką Kamashi Washingtona i jeszcze ktoś tam z Johna Wicka maczał palce

Sword of the demon hunter, na najbliższe pół roku.
Widziałem chyba dwa pierwsze sezony. Fajny, ale zawsze dopiero pod koniec arcu robiło się miodnie, a tak to dużo męczenia buły ;) Z miłą chęcią wrócę, ale chociaż żeby były z dwa sezony do nadrobienia.

Lazarus ep1 dostępny produkcja twórcy Coeboya Bepopa i Samuraia Champoloo, z muzyką Kamashi Washingtona i jeszcze ktoś tam z Johna Wicka maczał palce
Czekałem na to gówno o od ponad roku, mappa jak zawsze w chuja leciala

Czekałem na to gówno o od ponad roku, mappa jak zawsze w chuja leciala
Poczekam aż będzie kilka epów, ale wydaje mi się że to wyszło akurat zgodnie z zapowiedziami? Albo mi się pojebało bo też co jakiś czas sprawdzałem

Widziałem chyba dwa pierwsze sezony. Fajny, ale zawsze dopiero pod koniec arcu robiło się miodnie, a tak to dużo męczenia buły ;) Z miłą chęcią wrócę, ale chociaż żeby były z dwa sezony do nadrobienia.
Chyba Ci się pojebało z Demon Slayer, ponieważ na polski przetłumaczyli identycznie tytuł. YO!

Szukam czegoś fajnego, z realistycznymi walkami, i tu jest sztosik.

Oglądałem to kiedyś na Netflixie. Walki dobre, nawet mi się podobało, tylko historie zawodników trzeba przewijać, bo pierdolą jak wieszcz Kawulski :beczka:

"Moonrise" produkcji WIT studio (aot, Vinland saga) dostępne na netflixa, zostawiam na później ale obejrzałem jeden odcinek i animacja to jest top top chyba nie było anime sci-fi z tak dojebaną kreską.

"Moonrise" produkcji WIT studio (aot, Vinland saga) dostępne na netflixa, zostawiam na później ale obejrzałem jeden odcinek i animacja to jest top top chyba nie było anime sci-fi z tak dojebaną kreską.
Widziałem trailer, na pewno będzie oglądane.

Widziałem trailer, na pewno będzie oglądane.
Wrzucałem w filmach, bo nie mogłem znaleźć trailera.

Poniżej trailer, może jeszcze kogoś zachęci bo AoT nie trzeba nikomu przedstawiać

Back