Anime związane z sztukami walk

Szkoda, że będzie trzeba poczekać chwilę na kolejny sezon, bo A-1 zajebane robotą obecnie :childcry:
Będzie drugi sezon ? W sumie miałem sprawdzić po meczu jak skończyła się manga, ale jakoś od początku założyłem że to zamknięta historia .

Będzie drugi sezon ? W sumie miałem sprawdzić po meczu jak skończyła się manga, ale jakoś od początku założyłem że to zamknięta historia .
Tam był problem ze zdrowiem twórcy i chwilę była przerwa w wydawaniu mangi. Póki co 23 odcinki w pełni pokrywają pierwsze trzy tomy mangi, ale z tego co widzę, to ponownie jest wydawana, więc nie widzę przeszkód, żeby to pociągnęli - zwłaszcza, że samo anime zostało w chuj pozytywnie odebrane na całym świecie.

Edit: kurwa, wszędzie co innego jest napisane xD

No i ten uczuć gdzie wiesz, że minie mnóstwo czasu, aż zobaczysz coś równie dobrego.
Ja ogarnąłem całkiem niedawno Niera, dobry sentymentalny powrót do historii z gry.
Drugi sezon też już jest cały wypuszczony chyba, więc pewnie się zabiorę w wolnej chwili :)

Ja ogarnąłem całkiem niedawno Niera, dobry sentymentalny powrót do historii z gry.
Drugi sezon też już jest cały wypuszczony chyba, więc pewnie się zabiorę w wolnej chwili :)
W sumie fajny pomysł, zapomniałem o NieR. Gdzie oglądasz?

@Rododendron , NieR to fabularnie jest kalka gry? Obejrzałem pierwszy ep i jakbym trzymał pada od PS5, tylko zapierdzielili skubanca za pierwszym razem i nawet się nie spociłem :boystop:

@Rododendron , NieR to fabularnie jest kalka gry? Obejrzałem pierwszy ep i jakbym trzymał pada od PS5, tylko zapierdzielili skubanca za pierwszym razem i nawet się nie spociłem :boystop:
Z tego co pamiętam z gry, to nie jest 1 do 1. Na pewno wątek ruchu oporu jest trochę inny i podmienili głównego bossa

W ogóle mordo zobaczyłem najpierw twoją wrzute i sobie pomyślałem, że nie lubię takich scen bo się rozklejam i że takiego anime nie chciałbym oglądać. A później włączam dandadan i to tam jest. Ogolnie wszystko już do końca odcinka było mocne i nie powiem, łezka poleciała. Nie spodziewałem się że w takim popierdolcu może być coś co w ogóle nie przypomina tego, co było do tej pory.

W ogóle mordo zobaczyłem najpierw twoją wrzute i sobie pomyślałem, że nie lubię takich scen bo się rozklejam i że takiego anime nie chciałbym oglądać. A później włączam dandadan i to tam jest. Ogolnie wszystko już do końca odcinka było mocne i nie powiem, łezka poleciała. Nie spodziewałem się że w takim popierdolcu może być coś co w ogóle nie przypomina tego, co było do tej pory.
Wieczorkiem ogarnę bo wygląda na mocną rzecz

@Gaara , dotarłem do 7 EPA Dandadan i dawno mnie coś tak nie jebnęło. WOW
1000010228.jpg
Ogólnie anime świetne. Zaczynając od fabuły, bohaterów, fantastycznej kreski i muzyki.

Chociaż jeden sezon mógłby już byc pełny a tak ...
Do tego to intro też ma coś, że nie chce go przewijać.

@Rododendron , oglądaj ;)

Dobry opening, obejrzy się. Te czarne potwory mi jakoś Samuraja JAcka przypominają i AKU :lol: Ile to ma mieć epków? Bo raczej poczekam jak będzie całość i dopiero odpalę.

W sobotę sobie obejrzałem Kaiju No. 8 co tu polecaliście, też dobre, jedyny minus, że strasznie krótki sezon.

Dobry opening, obejrzy się. Te czarne potwory mi jakoś Samuraja JAcka przypominają i AKU :lol: Ile to ma mieć epków? Bo raczej poczekam jak będzie całość i dopiero odpalę.

W sobotę sobie obejrzałem Kaiju No. 8 co tu polecaliście, też dobre, jedyny minus, że strasznie krótki sezon.
Epkow wyszło 7/12. Ostatni ma być jakoś pod koniec grudnia. Ogólnie kreska w tym anime jest zajebista i aż fajnie się patrzy jak szalone pomysły ma studio odpowiedzialne za ten tytuł. Aż mnie korci mangę kupić ... ale tłumacz się później w domu :awesome:
Ostatni odcinek daje konkretny fejm i rozgłos w necie. Ocenka ładna ;)
1000010236.jpg

Ja z kaiju nie wstrzymałem i zamówiłem wszystkie tomy mangi.

Back