Anime związane z sztukami walk

Nie zraz się tym, że na początku są dwuodcinkowe historie. I koniecznie po pierwszym sezonie obejrzyj ovaki.

@Gambit może tego ajina obejrzyj. Całkiem spoko tylko trzeba się przemoc do animacji. Jigokuraku widziałeś? Ja teraz też szukam czegoś fajnego, narazie wydaje mi się że ostatnio już wszystko obejrzałem. Czekam na film Overlord, też ma wyjść niedługo.
Ajin jest na Netflixie, więc poleci jako pierwszy, reszta wymaga już mojego większego zaangażowania czyli włączenia lapka... Na to też przyjdzie pora ;)

Jednak obejrzałem Tengoku-Daimakyo i powiem Wam, że nie pamiętam kiedy coś mnie tak złapało jak ten tytuł. ZAJEBISTE anime :antonio:
Tylko znowu kończy się w środku historii...

Last edited:
Jednak obejrzałem Tengoku-Daimakyo i powiem Wam, że nie pamiętam kiedy coś mnie tak złapało jak ten tytuł. ZAJEBISTE anime :antonio:
Biorę. Zresztą teraz wszystko co oglądam kończy się w połowie. Sprawdź jeszcze Seraph of the end jak nie widziałeś

Jeśli ktoś ogląda Kengan Ashura i nie śledził mangi to nie oglądajcie najnowszego trailera.
Dojebali grubo spoilerami :damjan:

Obejrzalem. Nie wiem jak do tego podejsc po koncowce. Ja to interpretuję tak, że dziecko od Tokio to maru, skoro oni na tej motorówce jadą w stronę miasta, które wygląda jakby było przed wielkim upadkiem.

Obejrzalem. Nie wiem jak do tego podejsc po koncowce. Ja to interpretuję tak, że dziecko od Tokio to maru, skoro oni na tej motorówce jadą w stronę miasta, które wygląda jakby było przed wielkim upadkiem.
Dokładnie, dziecko to Maru, a historia dzieciaków z laboratorium miała miejsce przed wielkim upadkiem i można się tylko domyślać do czego doprowadziła ich ucieczka.
Podobało Ci się?

Dokładnie, dziecko to Maru, a historia dzieciaków z laboratorium miała miejsce przed wielkim upadkiem i można się tylko domyślać do czego doprowadziła ich ucieczka.
Podobało Ci się?
Bardzo. Czekam na drugi sezon. Kurwa jest już tyle serii, gdzie czekam na ciąg dalszy, a praktycznie przy żadnej nie ma nawet przybliżonej daty wydania xD już nie wiem co oglądać, chociaż takich perełek to pewnie jeszcze wiele jest

Bardzo. Czekam na drugi sezon. Kurwa jest już tyle serii, gdzie czekam na ciąg dalszy, a praktycznie przy żadnej nie ma nawet przybliżonej daty wydania xD już nie wiem co oglądać, chociaż takich perełek to pewnie jeszcze wiele jest
U tego kolesia mi w reckach wypadło jako TOP2023 aż sobie o s02 Vinland Saga przypomniałem.

zapominasz Byku ze Lee nie uzywa w ogole ninjutsu :jimcarrey:
No mówię, że parówa bez talentu :fjedzia:

Ten skurwol mocny był :wtf2:

Ile tam było stworzonych zajebistych charakterów. Ciężko byłoby wybrać TOP 5 - jeszcze są itachi, kakashi, sasori, 3 hokage, Kabuto, neji

A lecę z pamięci, jakby wrócić i przypomnieć sobie to byłoby tego więcej

Ile tam było stworzonych zajebistych charakterów. Ciężko byłoby wybrać TOP 5 - jeszcze są itachi, kakashi, sasori, 3 hokage, Kabuto, neji

Tobi top :beczka:
Itachi świetnie napisana postać

zmarnowany potencjal Hidana i Itachiego :jon:

zmarnowany potencjal Hidana i Itachiego :jon:
Hidan tak, ale historia itachiego top. Wiadomo, chciałoby się żeby odegrał większą rolę w ostatnich epizodach, ale i topka.

Kurwa, wbijam teraz na „wbijam” i dupa, a chciałem sobie obejrzeć jeszcze raz :płacz:

Jest to na jakiejś platformie?

Hidan tak, ale historia itachiego top. Wiadomo, chciałoby się żeby odegrał większą rolę w ostatnich epizodach, ale i topka.

Kurwa, wbijam teraz na „wbijam” i dupa, a chciałem sobie obejrzeć jeszcze raz :płacz:

chodzilo mi ze nie pokazali potencjalu jego umiejetnosci pozostal tylko domysl.. bo [postac sama w sobie tak jak @Rododendron twierdzi, napisana top, jedna z najlepszych

zamkneli wbijam, skurwysyny

Wbijam to już świętej pamięci niestety
:jon:

Zobacz na shinden

Jak ktoś ma C+ online to jest już full sezon 86 (właściwie to są 2 sezony, ale jako całość 23 epów). Bardzo przyjemnie się oglądało.
Kontynuacja pewnie jeszcze chwilę zajmie, bo A-1 ma co robić.

Teraz nadrabiam ostatni sezon Demon Slayera i biorę się za Niera

Last edited:
Ja polecam 7 deadly sins. Humor bardzo fajny, postacie spoko, szczególnie ban i King, no i jest rozpierducha i spisek w królestwie.

Widzę, że jest na Netflixie. Będzie w sam raz po Hit Monkey.
Jest tam jeszcze gadający wieprzek. W sumie obejrzałem już chyba 15 odcinków i rozkręca się dosyć powoli ale sensownie.

No i główny bohater jest zboczony, zdrowy chłopak.

Ja polecam 7 deadly sins. Humor bardzo fajny, postacie spoko, szczególnie ban i King, no i jest rozpierducha i spisek w królestwie.
Męczę to Seven Deadly Sims okrutnie, rozkręca się to potem? Mam obejrzane 8 odcinków, chuja się tam dzieje, a ten perv humor jest tam jeszcze gorszy niż w daremnym Bastardzie xD

Męczę to Seven Deadly Sims okrutnie, rozkręca się to potem? Mam obejrzane 8 odcinków, chuja się tam dzieje, a ten perv humor jest tam jeszcze gorszy niż w daremnym Bastardzie xD
Bastarda nie widziałem. Mi tutaj podchodzi, nie pamiętasz co było do ósmego odcinka, w sumie potężniejsze skurwysyny pojawiają się dopiero po turnieju.

Back