Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Ale prawdopodobnie maja tylko zeznania tego kabla który coś, kiedyś, od kogoś słyszał.

Liczyli że Kościel się złamie w areszcie wydobywczym a tu dupa bo nie trzeba być orłem Temidy żeby wiedzieć że pobicie że skutkiem się przedawniło a zabójstwo to naciągany zarzut.

Co nie znaczy że trener to anioł bez skazy.
Tak, jeszcze ksywa tego konfidenta "Monster" :beczka: im większa pała tym często sobie taką groźną ksywę wybiera :korwinwhat:

1000055378.jpg

A co to ma do trenera Andrzeja?
Kryminalny temat, to pytam :fjedzia:
Myślę, że ciekawy wątek bo chłop odsiedział 25 lat sztywno i nikogo nie podał przez ten czas, wiec to trochę burzy światopogląd gamoni typu bezimienny i reszty teoretyków życiowych którzy twierdzą, że ,,kto pierwszy ten lepszy":fjedzia:

Last edited:
Kryminalny temat, to pytam :fjedzia:
Myślę, że ciekawy wątek bo chłop odsiedział 25 lat sztywno i nikogo nie podał przez ten czas, wiec to trochę burzy światopogląd gamoni typu bezimienny i reszty teoretyków życiowych którzy twierdzą, że ,,kto pierwszy ten lepszy":fjedzia:
Ale dalej potwierdza tezę, że kto ostatni ten frajer.

Więc co? Chłop który miał ustawione życie i był na tamte czasy zarobiony, potrzebował zlecenia by odjebac Pershinga?
Pociągało go do tego świata, jednak przez tylu latach odsiadki w dalszym ciagu utrzymuje , że był i jest niewinny. W dodatku w sprawę M. Papały również chcieli go wplatać. Daleko mi od okrążania bądź uniewinniania bez dowodów, ale mimo wszystko to daje do myślenia.

Rossi i Drewniak zatrzymani.

Juby? W którym temacie?
W żadnym, bo ty już widzę że afery szukasz z jego udziałem, a to nie chodzi o to, poprostu zaczął wyrażać swoje zdanie i trzymać się swojej wersji, stać przy swoim.

A to nie chodzi o jakieś wyzwiska czy cos, farbowany grubas się zmienił ostatnio i ja mam oko do takich spraw, szybko zauważam jak z kimś z forum jest coś nie tak, albo coś mu się w życiu wydarzyło.

Jestem medium, mówiłem to już dawno.

Back