Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A co z tym drugim typem (Roshi)?
Tak, jeszcze ksywa tego konfidenta "Monster"Ale prawdopodobnie maja tylko zeznania tego kabla który coś, kiedyś, od kogoś słyszał.
Liczyli że Kościel się złamie w areszcie wydobywczym a tu dupa bo nie trzeba być orłem Temidy żeby wiedzieć że pobicie że skutkiem się przedawniło a zabójstwo to naciągany zarzut.
Co nie znaczy że trener to anioł bez skazy.
im większa pała tym często sobie taką groźną ksywę wybiera 
Dalej lata i ma się dobrze.
Bracia Kremlowscy cytujący WyborcząUpdate w sprawie Rutka, że sprawa po roku trafiła do sądu.
![]()
Byłemu dziennikarzowi TVN grozi do 20 lat więzienia!
Jak wyjaśniła "Gazeta Wyborcza" sprawa dotyczy historii właściciela centrum medycznego, który zajmował się odtruwaniem oraz podawaniem nawadniających kroplówek.wpolityce.pl
, niezły Matrix, dużo większy niż karzeł zapaśnik z rajtuzami na głowie i gnatem.Niedługo wyskakuje Bogucki, jak myślicie to on odjebał Perszinga?
Kryminalny temat, to pytamA co to ma do trenera Andrzeja?

Niedługo wyskakuje Bogucki, jak myślicie to on odjebał Perszinga?
Więc co? Chłop który miał ustawione życie i był na tamte czasy zarobiony, potrzebował zlecenia by odjebac Pershinga?Przecież mówi, że jest niewinny .
Niedługo wyskakuje Bogucki, jak myślicie to on odjebał Perszinga?
Ta sprawa jest wątpliwa a kasy miał jak lodu ale ciągnęło go do tego świata.Więc co? Chłop który miał ustawione życie i był na tamte czasy zarobiony, potrzebował zlecenia by odjebac Pershinga?
Nie wszystko się klei w jego sprawie, to były pojebane czasy. Korupcja jak dzisiaj na Ukrainie.Ta sprawa jest wątpliwa a kasy miał jak lodu ale ciągnęło go do tego świata.
Inna kwestia odsiedział swoje i cały czas twierdzi ,że to nie on więc daje to do myślenia?
Ale dalej potwierdza tezę, że kto ostatni ten frajer.Kryminalny temat, to pytam
Myślę, że ciekawy wątek bo chłop odsiedział 25 lat sztywno i nikogo nie podał przez ten czas, wiec to trochę burzy światopogląd gamoni typu bezimienny i reszty teoretyków życiowych którzy twierdzą, że ,,kto pierwszy ten lepszy"![]()
Pociągało go do tego świata, jednak przez tylu latach odsiadki w dalszym ciagu utrzymuje , że był i jest niewinny. W dodatku w sprawę M. Papały również chcieli go wplatać. Daleko mi od okrążania bądź uniewinniania bez dowodów, ale mimo wszystko to daje do myślenia.Więc co? Chłop który miał ustawione życie i był na tamte czasy zarobiony, potrzebował zlecenia by odjebac Pershinga?
No nie wiem, nie wiemAle dalej potwierdza tezę, że kto ostatni ten frajer.

Myślę, że ciekawy wątek bo chłop odsiedział 25 lat sztywno i nikogo nie podał przez ten czas, wiec to trochę burzy światopogląd gamoni typu bezimienny i reszty teoretyków życiowych którzy twierdzą, że ,,kto pierwszy ten lepszy"

Jeden cwelebryta się rozpruł i do dzisiaj z tego korzystaPorównujesz gangstera z lat 90-tych do tych dzisiejszych obszczymurków ze stadionów ?
![]()
Konfrontuje się z innymi użytkownikami a zazwyczaj unikał zwady.Co tam gruby wyczynia za występki?
Juby? W którym temacie?Konfrontuje się z innymi użytkownikami a zazwyczaj unikał zwady.
W żadnym, bo ty już widzę że afery szukasz z jego udziałem, a to nie chodzi o to, poprostu zaczął wyrażać swoje zdanie i trzymać się swojej wersji, stać przy swoim.Juby? W którym temacie?