Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Temat do zamknięcia?Witamy na wolności.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Temat do zamknięcia?Witamy na wolności.![]()
A oświadczenie? Bez tego ni huja.Temat do zamknięcia?
Myślę, że pod tym względem odwróci to na swoją korzyść.Chociaż kurwa… w 10 miesięcy to się może firma i rodzina te rozsypać więc chyba żadne pieniądze tego czasu nie są w stanie zrekompensować…
Wiesz to już zależy od człowieka i jego sytuacji.Myślę, że pod tym względem odwróci to na swoją korzyść.
Temat do zamknięcia?

W sumie obrona chciała zmianę kwalifikacji czynu na pobicie ze skutkiem, które się przedawniło.Mordki, nie zesrajcie się.
To że Kościel nie beknie za tamtego Gruzina nie znaczy że jest czysty jak łza.
KMWTW
Przecież wypuścili go, niewinnego czlowieka trzymali! Rozumiesz?Mordki, nie zesrajcie się.
KMWTW

Jakby mieli mocne dowody to by go nigdy nie wypuscili... wyszedl tak wiec chuj do dupy.Mordki, nie zesrajcie się.
KMWTW
Mordo twarde dowody mają, technika poszła do przodu i te sprawyTeraz polecam przeczytać temat jak się eksperci tutaj wypowiadali i się skompromitowali, jak znawcy buchów częstowani majerankiem
Teraz oczywiście będzie dupa cicho, ale wasze posty, pozujący na operacyjnych, zostały xD

Chuj to wie. Nie wiem jaki materiał jest w aktach, ale coś z doświadczenia mówi mi, że opcje są dwie:Gdyby prokurator musiał dołożyć chociaż 5% do ewentualnego odszkodowania w sprawach, które spierdolił to ludzie nie siedzieliby latami do sprawy.
Byczku on na poręczenie wyszedł, zarzuty dalej wisząNajlepsi to byli ci co się tu wypowiadali, że trener nie wyjdzie bo jakby nic nie mieli to by go nie zawinęli… niestety żyjemy w kraju w którym prokuratura robi sobie co chce i z byle pomówień potrafi zniszczyć ludziom życie.
Najgorsze że tego czasu bez rodziny nikt nie odda.. 10 miesięcy jeszcze może któryś milion zrekompensuje ale jak ktoś parę lat siedzi za niewinność to już ciężko pieniędzmi to zastąpić.
Chociaż kurwa… w 10 miesięcy to się może firma i rodzina te rozsypać więc chyba żadne pieniądze tego czasu nie są w stanie zrekompensować…

Dej infoByczku on na poręczenie wyszedł, zarzuty dalej wiszą
![]()
Za głowę na poręczenie się nie wychodzi.Byczku on na poręczenie wyszedł, zarzuty dalej wiszą
![]()
Jakby mieli mocne dowody to by go nigdy nie wypuscili... wyszedl tak wiec chuj do dupy.
Za głowę na poręczenie się nie wychodzi.
Przeca nawet w newsach jest:Dej info
Poręczenie zostało wpłacone przez żonę trenera. Konsekwencją wyjścia z aresztu jest stały monitoring podejrzanego, zakaz opuszczania kraju oraz systematyczne meldowanie się na komendzie.
Nikt za głowę nie dostaje branzy.Przeca nawet w newsach jest:
Czyli zarzuty nie są oddalone, sprawa w toku a Trener Andrzej lata z bransoletą na nodze.
Czy słusznie? Nie wiem nie wypowiem się.
A jednakNikt za głowę nie dostaje branzy.
Nikt za głowę nie dostaje branzy.

Uważaj, uważaj... Uważaj!A może trener, o zgrozo, sam boję sie tego co przychodzi do głowy …
![]()
Spokojnie trener po wszystkim wyda oświadczenie i wbije cwela wiadomo komu proku... i na tym się skończy a może nie?Uważaj, uważaj... Uważaj!
Za samo myślenie o makowcu i Trenerze jest chuj do dupy i zjazd na harem!
Podobno u tuska na kwadracie przesiadujeA co z tym drugim typem (Rossi)?