Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Kosciel z drewniakiem zakładał ankos. Drewniaka pogonił bo się dzielić nie chciał . Ale ankos powstał z drewniakiem. A drewniak to cocaina od jakiś 25 lat.Z tym andrzejkiem to jest tak że to typowy sportowiec a on do "pracy i innych numerów" to był zwykły tchórz i zawsze pękał jakiekolwiek numery robić. Złodzieje, przemytnicy i inne łachudry sami mu dary nosili bo wtedy ich nikt nie walił w łeb i mogli szpanować po baletach i udawać kozaków mówiąc że są od andrzeja. Ale niech żona powie skąd jest np domek na szczepankowie w którym go zawijali?.Oni go nie zbudowali ;). Andrzej wiedział że nikt mu nie podskoczy w bitce więc nie jednego na różnych patentach na szmalec wywalił.Tu komuś pożyczył parę złotych pod zastaw domu a jak chciałeś oddać to się okazywało że nie możesz bo andrzej woli zastaw wziaść niż szmal z odsetkami i zostawałeś bez domu czy innej działki i dyskusji nie było. Niby legalnie bo się spóźniłeś z oddaniem a prawda taka że oddać w terminie nie mogłeś bo pan zapaśnik był nieuchwytny ;))

Kosciel z drewniakiem zakładał ankos. Drewniaka pogonił bo się dzielić nie chciał . Ale ankos powstał z drewniakiem. A drewniak to cocaina od jakiś 25 lat.Z tym andrzejkiem to jest tak że to typowy sportowiec a on do "pracy i innych numerów" to był zwykły tchórz i zawsze pękał jakiekolwiek numery robić. Złodzieje, przemytnicy i inne łachudry sami mu dary nosili bo wtedy ich nikt nie walił w łeb i mogli szpanować po baletach i udawać kozaków mówiąc że są od andrzeja. Ale niech żona powie skąd jest np domek na szczepankowie w którym go zawijali?.Oni go nie zbudowali ;). Andrzej wiedział że nikt mu nie podskoczy w bitce więc nie jednego na różnych patentach na szmalec wywalił.Tu komuś pożyczył parę złotych pod zastaw domu a jak chciałeś oddać to się okazywało że nie możesz bo andrzej woli zastaw wziaść niż szmal z odsetkami i zostawałeś bez domu czy innej działki i dyskusji nie było. Niby legalnie bo się spóźniłeś z oddaniem a prawda taka że oddać w terminie nie mogłeś bo pan zapaśnik był nieuchwytny ;))
Oj co najmniej raz Mu podskoczyli bo przez tydzień z fifami chodził.

Oj co najmniej raz Mu podskoczyli bo przez tydzień z fifami chodził.
Z tego co wiem to on naprawdę dobrze się strzelał i jak przyjeżdżałem do Pzn do rodziny to młodzi mówili o Kościelu jakby to był gość nie do rozjeba...
A wyjść to on raczej nie wyjdzie bo niebiescy za obecnej władzy sprężyli się bardzo co widać i chcą pozamykać te sprawy zanim zdążą się przedawnić.

Z tego co wiem to on naprawdę dobrze się strzelał i jak przyjeżdżałem do Pzn do rodziny to młodzi mówili o Kościelu jakby to był gość nie do rozjeba...
A wyjść to on raczej nie wyjdzie bo niebiescy za obecnej władzy sprężyli się bardzo co widać i chcą pozamykać te sprawy zanim zdążą się przedawnić

Gadasz jakbyś chciał żeby się przedawniło, jeżeli coś odjebał to ma za to zapłacić. Miejsce przestępcy jest za kratami. Tym bardziej takiego przestępcy
Może tak to zabrzmiało niech gnije w pierdlu do końca swoich dni za to co robił jedynie chodzi mi o to ,że nagle po zmianie władzy niebiescy nabrali rozpędu w takich sprawach i robią porządek a od lat nie mogli go ruszyć.
Drugą kwestią są jego finanse ,że nikt się nie przyjrzał ze skarbówki ile zarabiał i co ma bo jeśli to prawda ,że przejmował ludziom domy i nieruchomości za lichwiarskie pożyczki to też powinien się ktoś tym zająć.

Narkotykami rządzi "Drewniak"​

Narkotykowy rynek w Wielkopolsce podporządkował sobie gang niejakiego "Drewniaka". Jego grupie prokuratorzy postawili 176 zarzutów, głównie przemytu i sprzedaży narkotyków.

Młody Nikodem S., zwany "Drewniakiem", najpierw kręcił się z prochami po dyskotekach jako człowiek "Surówy". Po jego śmierci zaczął handlować na własny rachunek. Pod opieką "Kościela", jednego ze starych bossów poznańskiego półświatka, cierpliwie i bez rozgłosu budował sieć dilerów. Tak skutecznie, że w kilka lat zmonopolizował w Poznaniu handel "cukierkami".

"Cukierki" to narkotyki, podobnie jak "kozaki", "de volaille", "łapa" czy "obiad". Dzięki nim "Drewniak" miał "sos", czyli pieniądze. Takim slangiem posługiwał się on i jego kompani. Na wypadek, gdyby podsłuchiwała ich policja. A podsłuchiwała, opracowując przy tym szczegółowy słowniczek.
Co Ty, oplot, że nie wiesz, że z wyborczej się nie liczy? :fjedzia:

A gdzies mi sie rzucilo ze mial Trener Andrzej wczoraj 56 urodziny ale nie wiem czy prawda. Kurwa najlepsze pewnie jego urodziny w zyciu...

Wujek Władek :roberteyeblinking:
ty-cpunie-pierdolony-dario-slepnac-od-swiatel.jpg

To już maj... :frankapprove:
To już maj ziom gotował czaj a z prorokiem nie było jaj.
Na wokandę czekać musiałem a teścia od roku nie brałem z cwelem pod celą się nie bawiłem a do zarzutów się nie odnosiłem.
Przykre jest życie trenera jak na stare lata jakiś frajer gębę na prokuraturze otwiera lecz mój los nie w moich rękach to nikt pod celą nie pęka.
Ankos trenuje zapasy liczą ,że niedługo zakończę wczasy a ufc czeka a mój czas ucieka przykre jest życie trenera w kraju w którym raz wbiłem cwela.

Last edited:
To już maj ziom gotował czaj z prorokiem nie było jaj.
Na wokandę czekać musiałem a teścia od roku nie brałem z cwelem pod celą się nie bawiłem a do zarzutów się nie odnosiłem.
Przykre jest życie trenera jak na stare lata jakiś frajer gębę na prokuraturze otwiera lecz mój los nie w moich rękach to nikt pod celą nie pęka.
Ankos trenuje zapasy liczą ,że niedługo zakończę wczasy a ufc czeka a mój czas ucieka przykre jest życie trenera w kraju w którym raz wbiłem cwela.
Z jakim kurwa prorokiem ?!!!

Back