Wańka nie myślałem ,że mnie rozkminiszmasa, to ty?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wańka nie myślałem ,że mnie rozkminiszmasa, to ty?
Eee panie posterunkowy, trzeba było się od razu przedstawić.U nas jak jest cynk, że ktoś hoduje krzaki i jest nielubiany to się jedzie i wiezie do siebie jak choinkę na dachu![]()
Nie gabaryt miejsca tworzy skalę procederu.U mnie 14k mieszkańców i 20km2 powierzchni.
Eee panie posterunkowy, trzeba było się od razu przedstawić.

To nie przypadkiem na wiosce w okolicach Bydgoszczy?Nie gabaryt miejsca tworzy skalę procederu.
W okolicy mojego miasta też prosperowała jedna z najwiekszych fabryk do produkcji leków i sterydów na skalę Europy (rzekomo), a powierzchnia i ilość mieszkańców zbliżona.
Zgadza sie,To nie przypadkiem na wiosce w okolicach Bydgoszczy?
Chłopaki tam mieli manufakture ,że nie jeden koncern farmaceutyczny by się nie powstydził i tak działali latami.Zgadza sie,
Koronowo k. Bydgoszczy
Z tego labu/firmy wyrwałem na spróbowanie MK67 bo jakość dobra do ceny. I faktycznie wszystko git było.androchem

Z tego miejsca to swego czasu pol Polski bralo tak wiec towar musial byc dobry.Chłopaki tam mieli manufakture ,że nie jeden koncern farmaceutyczny by się nie powstydził i tak działali latami.
To chyba androchem albo Unipharma była jak dobrze pamiętam.
Zamykać ludzi to chyba żaden problem, ciekawe tylko komu potem wyjdzie to na dobre. Czujesz ten klimat, jak w pierdolonej windzie, choć ciałem jesteś tam, to myślami gdzie indziej.Trzymajcie sie po drugiej stronie nigdy nie wiadomo kogo kryminał pochłonie![]()
wyrwałem na spróbowanie MK67 bo jakość dobra do ceny.

Grypsowales?
Grypsowanie się nie opłaca. Po za tym ja wiedziałem, że mnie zaraz uniewinni to po co by to było.Grypsowales?
Dla statusuGrypsowanie się nie opłaca. Po za tym ja wiedziałem, że mnie zaraz uniewinni to po co by to było.

@Wrestlerek to elegancki chłopak jest, daj mu spokój TrenejroEee panie posterunkowy, trzeba było się od razu przedstawić.
Spokojnie, żarcik taki ;)@Wrestlerek to elegancki chłopak jest, daj mu spokój Trenejro
A ja też żartuję ;)Spokojnie, żarcik taki ;)
Poważnie?U mnie na rejonie chłop mial w piwnicy 200 listków lsd, a geniusze na komendzie wrzucili to na wage i policzyli za 12g towaru![]()
Tak. Policja to kretyni. Ten sam chlop innym razem odbierał zioło komendyPoważnie?

Jprdl myślał że kryminalni są bardziej ogarnięciTak. Policja to kretyni. Ten sam chlop innym razem odbierał zioło komendy
Bo nie ogarnęli geniusze odrazu ze to pudełko z apteki.

1 na 10.Jprdl myślał że kryminalni są bardziej ogarnięci![]()
Wrestlerek frajerekMellowU nas w Zgierskim złapali chłopa 54 lata wczoraj, ponad 40 krzaków i 1.5kg zioła w domu i grozi mu do 20 lat, a za gwałty i morderstwa cwele po 8/10 dostają albo i mniej… jebać ten system.