Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No chwila najpierw mi piszesz, żebym nie patrzył na ćpunow przez pryzmat scierwojadow którzy odwiedzają mojego sąsiada lumpa dilera a teraz dodajesz że ćpuny zazwyczaj nie mają środków ani wolnego czasu:)) czyli w zasadzie potwierdzasz, że są to największe niziny społeczne bez pieniędzy, pomysłu na życie i nadmiarem wolnego czasu, dlatego im się pierdolą takie kanarki w głowieJa o żadnej traumie nie wspominałem. I ku twojemu zdziwieniu każdy po PRL cpa, alkohol.
Środków? Wolnego czasu? Zazwyczaj ćpuny nie mają ani środków ani czasu, nie znasz tego środowiska, masz utarte schematy.
W The Sopranos, nie było nawet takich porachunkówKocham ten temat![]()

W The Sopranos, nie było nawet takich porachunków![]()

I tylko na ViaplayW imieniu Cohones żądam spotkania w systemie PPV. Moze być w kominiarkach![]()

Skończyłeś majaki ?no i sobie przejebales
nie groze ci ja cie pedale informuje
Moze być w kominiarkach![]()
Nagram coś jak tylko wrócę z Radomiabędzie ktoś dawał na żywo relację z Elbląga?
No bo tak jest, ścierwojady nie mają ani pieniędzy ani czasu, znaczy czas mają, bo nie pracują w większości.No chwila najpierw mi piszesz, żebym nie patrzył na ćpunow przez pryzmat scierwojadow którzy odwiedzają mojego sąsiada lumpa dilera a teraz dodajesz że ćpuny zazwyczaj nie mają środków ani wolnego czasu:))

informatorzy donoszą, że byłeś tam widzianyNagram coś jak tylko wrócę z Radomia

Skończyłeś majaki ?
Już była taka bajka Alvin i wiewiórki, będzie kontynuacja tinc i wiewiórki
Dam Ci adres ale nie stać Cię na bilet PKP to nie wiem po co obiecujesz :))
Ps. Mam się dalej oglądać za siebie ? Bo już mnie trochę kark napierdala w tej pozycji
Nie musisz mnie szukać w internecie, pisze do Ciebie właśnie więc masz kontakt na bieżąco cały czas:)) jak wjedziesz do Andrzeja na celę i pokażesz, że Cię zwinęli za pyskowanie na forum to nauczysz się szpagatu bardzo szybko i to siedząc na dupie, będzie fachowo hahahahanie musisz, jestes zbyt ograniczony, jak kogos latwo znalezc w internecie :))
Nie musisz mnie szukać w internecie, pisze do Ciebie właśnie więc masz kontakt na bieżąco cały czas:)) jak wjedziesz do Andrzeja na celę i pokażesz, że Cię zwinęli za pyskowanie na forum to nauczysz się szpagatu bardzo szybko i to siedząc na dupie, będzie fachowo hahahaha
Po cohonosowemu dobrze Ci radzę: zacznij nosić ze sobą orzechy...Ps. Mam się dalej oglądać za siebie ? Bo już mnie trochę kark napierdala w tej pozycji
Pierwszy akapit zaprzecza drugiemu… dobre fikołki się dzieją na ‚n-kach’ dzisiaj. Mam nadzieje że ‚rakieta’ wjedzie na sylwestrze w ‚dwojce’ KMWTW…No chwila najpierw mi piszesz, żebym nie patrzył na ćpunow przez pryzmat scierwojadow którzy odwiedzają mojego sąsiada lumpa dilera a teraz dodajesz że ćpuny zazwyczaj nie mają środków ani wolnego czasu:)) czyli w zasadzie potwierdzasz, że są to największe niziny społeczne bez pieniędzy, pomysłu na życie i nadmiarem wolnego czasu, dlatego im się pierdolą takie kanarki w głowie
Co mi powiesz że biznesmeni cpaja, lekarze i prawnicy ? A co to zmienia ? Nie może być lekarz słabą jednostką społeczną czy prawnik ? Lump jak każdy inny , tylko z większą ilością środków na koncie, ale podobne gówno w głowie skoro kroczy tą ścieżką. Dosłownie ścieżką:))

Dziś już chyba nie, miałem lekkie zatwardzenie dzisiaj po orzechach ale pomogła mi pozytywna myśl i ten obraz jak zaprzyjaźniasz się z wiewiórką , uwolniłem demona.nie zesraj sie
Bandyckie rozkminki. KMWTW.Czy ktokolwiek jest w stanie ogarnąć jakie wątki zostały poruszone w tym temacie? To, że temat skręci z Andrzeja na tematy używek przekroczyło moje wszelkie oczekiwania :D
Wszystkie mordoCzy ktokolwiek jest w stanie ogarnąć jakie wątki zostały poruszone w tym temacie?
Może być i PPV, żeby tylko było na strumykuW imieniu Cohones żądam spotkania w systemie PPV. Moze być w kominiarkach![]()

Wszystko jest na strumykuMoże być i PPV, żeby tylko było na strumyku
![]()

Wszystko jest na strumyku![]()