Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Ja o żadnej traumie nie wspominałem. I ku twojemu zdziwieniu każdy po PRL cpa, alkohol.
Środków? Wolnego czasu? Zazwyczaj ćpuny nie mają ani środków ani czasu, nie znasz tego środowiska, masz utarte schematy.
No chwila najpierw mi piszesz, żebym nie patrzył na ćpunow przez pryzmat scierwojadow którzy odwiedzają mojego sąsiada lumpa dilera a teraz dodajesz że ćpuny zazwyczaj nie mają środków ani wolnego czasu:)) czyli w zasadzie potwierdzasz, że są to największe niziny społeczne bez pieniędzy, pomysłu na życie i nadmiarem wolnego czasu, dlatego im się pierdolą takie kanarki w głowie

Co mi powiesz że biznesmeni cpaja, lekarze i prawnicy ? A co to zmienia ? Nie może być lekarz słabą jednostką społeczną czy prawnik ? Lump jak każdy inny , tylko z większą ilością środków na koncie, ale podobne gówno w głowie skoro kroczy tą ścieżką. Dosłownie ścieżką:))

24619a3fc5fb47ca6b30b34826982a3b (1).jpg

No chwila najpierw mi piszesz, żebym nie patrzył na ćpunow przez pryzmat scierwojadow którzy odwiedzają mojego sąsiada lumpa dilera a teraz dodajesz że ćpuny zazwyczaj nie mają środków ani wolnego czasu:))
No bo tak jest, ścierwojady nie mają ani pieniędzy ani czasu, znaczy czas mają, bo nie pracują w większości.
Tak, biznesmeni cpają, czy to dlatego że im się nudzi, czy szukają rozrywki? Nie mam pojęcia, wiem natomiast że nie można wsadzać wszystkich do jednego worka, zwłaszcza użytkowników innych substancji, każdego pociąga co innego, ścierwo pociąga tych największych kurwa bejów, oszczańców, co latają z wykręconym ryjem od 8 rano.

Masz swoje we łbie wbite, ja mam swoje przeżyte, a jak nie przeżyte to opowiedziane przez ludzi którzy mieli i mają więcej do gadania na mieście niż ja kiedykolwiek, więc wiem że ćpun nie zawsze = ćpun.
Nie chodzi nawet o to z jakiego powodu to robi, czy traumy czy nuda czy za dużo hajsu, ważne jest to jak się tym obsługuje, ale to za dużo trzeba by rozwijać. Zrozum że są ćpuny i "ćpuny", zresztą, kwestia ćpuna, kogo za takiego uważasz? Każdego co używa nielegalnych substancji, czy tylko tych co walą po nosie?

Zawijam się z tematu, Sporting vs Benfica się właśnie zaczęło.
Bawcie się dobrze, będę obserwował zza winkla :jjsmile:

Skończyłeś majaki ?

Już była taka bajka Alvin i wiewiórki, będzie kontynuacja tinc i wiewiórki

Dam Ci adres ale nie stać Cię na bilet PKP to nie wiem po co obiecujesz :))

Ps. Mam się dalej oglądać za siebie ? Bo już mnie trochę kark napierdala w tej pozycji

nie musisz, jestes zbyt ograniczony, jak kogos latwo znalezc w internecie :))

nie musisz, jestes zbyt ograniczony, jak kogos latwo znalezc w internecie :))
Nie musisz mnie szukać w internecie, pisze do Ciebie właśnie więc masz kontakt na bieżąco cały czas:)) jak wjedziesz do Andrzeja na celę i pokażesz, że Cię zwinęli za pyskowanie na forum to nauczysz się szpagatu bardzo szybko i to siedząc na dupie, będzie fachowo hahahaha

Nie musisz mnie szukać w internecie, pisze do Ciebie właśnie więc masz kontakt na bieżąco cały czas:)) jak wjedziesz do Andrzeja na celę i pokażesz, że Cię zwinęli za pyskowanie na forum to nauczysz się szpagatu bardzo szybko i to siedząc na dupie, będzie fachowo hahahaha

nie zesraj sie

No chwila najpierw mi piszesz, żebym nie patrzył na ćpunow przez pryzmat scierwojadow którzy odwiedzają mojego sąsiada lumpa dilera a teraz dodajesz że ćpuny zazwyczaj nie mają środków ani wolnego czasu:)) czyli w zasadzie potwierdzasz, że są to największe niziny społeczne bez pieniędzy, pomysłu na życie i nadmiarem wolnego czasu, dlatego im się pierdolą takie kanarki w głowie

Co mi powiesz że biznesmeni cpaja, lekarze i prawnicy ? A co to zmienia ? Nie może być lekarz słabą jednostką społeczną czy prawnik ? Lump jak każdy inny , tylko z większą ilością środków na koncie, ale podobne gówno w głowie skoro kroczy tą ścieżką. Dosłownie ścieżką:))
Pierwszy akapit zaprzecza drugiemu… dobre fikołki się dzieją na ‚n-kach’ dzisiaj. Mam nadzieje że ‚rakieta’ wjedzie na sylwestrze w ‚dwojce’ KMWTW… :roberteyeblinking:

nie zesraj sie
Dziś już chyba nie, miałem lekkie zatwardzenie dzisiaj po orzechach ale pomogła mi pozytywna myśl i ten obraz jak zaprzyjaźniasz się z wiewiórką , uwolniłem demona.

Tobie też radzę bo ewidentnie Ci gówno wylewa się z jelit prosto pod czaszkę, za duże ciśnienie

Back