Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
głos luduUwolnić Barabasza!!!

Jak nie pamiętasz to było grubo

Zgadza się, ale jakie to ma znaczenie po ilu latach? Od kiedy sprawiedliwość ma ramy czasowe? To spore wyolbrzymienie ale idac tym tokiem myślenia to kwestia ofiar wołynia i stanu wojennego to też bez sensupo 22 latach nagle jakiś balas o ksywce MONSTER, przypomniał sobie że trener zajebał jakiegoś Ormianina
Przecież mają zeznania innych też, a monstera wypuscili medialnie tylko.po 22 latach nagle jakiś balas o ksywce MONSTER, przypomniał sobie że trener zajebał jakiegoś Ormianina
Przecież mają zeznania innych też, a monstera wypuscili medialnie tylko.
Niech on się kurwa cieszy że 20 lat po temacie latał sobie na wolce.ślisko, grzechy przeszłości, gdzie masz ustawione życie, nagle wszystko tracisz, po ludzku szkoda
Uczciwie to nie ma powodów do radości, gdby 20 lat temu przyznał sie i zaliczył odsiadkę za pobicie ze skutkiem śmiertelnym teraz nie musiałby oglądać się za plecy przeszłości , a tym bardziej nie analizowałby czy dostanie 15 czy dożywotkę. Zatem reasumując, raczej brak powodów do radości.Niech on się kurwa cieszy że 20 lat po temacie latał sobie na wolce.
@tinc to chyba miał Symetrię i Ojca Chrzestnego puszczane zamiast wieczorynki do poduszki![]()

Czasem tej dupy strony zwyczajnie nie ma, wbrew pozorom nie wszyscy siedzą za niewinność :Pżycie na patencie
mam swoje zdanie i wiem jak wiele spraw wygląda od dupy strony
Zbrodnia może się przedawnić.Zgadza się, ale jakie to ma znaczenie po ilu latach? Od kiedy sprawiedliwość ma ramy czasowe? To spore wyolbrzymienie ale idac tym tokiem myślenia to kwestia ofiar wołynia i stanu wojennego to też bez sensu
No też dużo racji tym bardziej że wiedząc co odjebał w przeszłości pewnie przez te 20 wiosen nie raz był obsrany jak widział psy przy swoim miejscu zamieszkania lub klubie. Z drugiej zaś strony gdyby wtedy się powiedzmy przyznał to nie dorobiłby się takiego hajsu i przede wszystkim pięknych wspomnień związanych z wyjazdami na gale z zawodnikami których trenował.Uczciwie to nie ma powodów do radości, gdby 20 lat temu przyznał sie i zaliczył odsiadkę za pobicie ze skutkiem śmiertelnym teraz nie musiałby oglądać się za plecy przeszłości , a tym bardziej nie analizowałby czy dostanie 15 czy dożywotkę. Zatem reasumując, raczej brak powodów do radości.
A Ty nie kalecz! Kurwa, zawija się kurwafa!Kurwa bo was tu zaraz wszystkich wyjaśnię
Co to fafanie bez moje zgody
Ty lepiej nikogo nie wyjaśniaj tylko ściel rakete dla Andrzeja!Kurwa bo was tu zaraz wszystkich wyjaśnię
Co to fafanie bez moje zgody
Na AŚ to sobie możesz i papieża wysłaćTy lepiej nikogo nie wyjaśniaj tylko ściel rakete dla Andrzeja!
Kurwa fa kurwa fiA Ty nie kalecz! Kurwa, zawija się kurwafa!