Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też wolę herbatę. Ale wracając do tematu...Herbatki, kawa jest dla frajerów pod makowca.
Cieszę się że wreszcie udowodniłeś swą wyższość nad zwykłym sebkiem spod sklepu, gratulacje.
W takim razie współczuję ludziom co noszą nazwisko takie same jak ty :)Sorry, ale jesteś jedną z ostatnich osób, z którymi „wygranie” w pisemnej polemice miałaby mi przynieść jakąkolwiek satysfakcję
No i co z tego że ktoś ma w pompce co ja mówię, jego prawoiprócz ciebie nikt mnie tak nie określił, a z tobą od wczoraj jedzie 20 osób, jak mniemam, kurwa przypadek.
Tfu
Odpowiem jak policjant. Widziałem rzeczy w które Wy ludzie byscie nie uwierzyli :PTeż wolę herbatę. Ale wracając do tematu...
Sorry, ale jesteś jedną z ostatnich osób, z którymi „wygranie” w pisemnej polemice miałaby mi przynieść jakąkolwiek satysfakcję.
Po pierwsze – za stary jestem na takie głupoty. Po drugie to trochę jak kopanie leżącego. A po trzecie to forum to tylko chwilowa odskocznia od realnego życia i realnych problemów. Każdy powinien to wiedzieć i dla własnej higieny zdrowia psychicznego tak to traktować. Też masz już ponad 3 dychy na karku, to miej do tego większy dystans. Bo to w ostatecznym rozrachunku wirtualna bzdura. I wiesz, te dzisiejsze posty będą jutro jak „łzy w deszczu” – że nawiąże do klasyka ;-)
:pOdpowiem jak policjant. Widziałem rzeczy w które Wy ludzie byscie nie uwierzyli :P

Powinieneś wziąć pod uwagę jeszcze jedną ewentualność. Że ja wcale takie mądry nie jestem -- bo nie jestem -- i wcale za takiego się nie uważam. Natomiast Twoja inteligencja może być na tyle nienachalna, nierzucająca się w oczy, że na jej tle moja może zabłysnąć ;-)W takim razie współczuję ludziom co noszą nazwisko takie same jak ty :)
Czuję kurwa że to są naprawdę wybitne jednostki, jak ty.
Taki inteligentny jesteś że może openhajmera czy innego cwela nauczysz atomówkę budowac, albo innemu bin ladenowi pokażesz na czym polega terroryzm? Marnujesz się tu mordo.
Ale ja nie mam na imię Piotrek :/Jebać ciebie śmieciu.
Już się sprzedałeś Piotruś idioto.
30 ludzi mówi że jesteś głupi ale ty uważasz odwrotnie? Cały ty.
@Dzihados sprawdzi :)
Na chuj w takim razie na takiego pozujesz?Powinieneś wziąć pod uwagę jeszcze jedną ewentualność. Że ja wcale takie mądry nie jestem -- bo nie jestem -- i wcale za takiego się nie uważam. Natomiast Twoja inteligencja może być na tyle nienachalna, nierzucająca się w oczy, że na jej tle moja może zabłysnąć ;-)
No ja wymiękam sorry, jestem po prostu za głupi:p
Nikt normalny również by nie uwierzył że oddałeś dorobek życia szlaufowi z hifem z Ukrainy i wylądowałeś w namiocie.
Dorobek życia kurwa, namiot, zapalniczkę i 20 tysięcy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Z tobą kurwiszonie już nie rozmawiam, a nawet nie zacząłem, spierdalaj do namiotu brudasie.Ale ja nie mam na imię Piotrek :/
Ktoś cię tutaj zapraszał? Czy szukałeś chuja do dupy i zabladziles poraz kolejny Piotrusiu?No ja wymiękam sorry, jestem po prostu za głupi
Zrobisz laske na tiktoku do tiktoka na tiktoku?Ja naprawdę nie chce się pastwic. Podejrzewam że jesteś pijany a rano się będziesz tego wstydził. Ale Ty spójrz co Ty piszesz, no to Twoja brocha, ale robisz z siebie pośmiewisko, Ty naprawdę tego nie widzisz. Ja mam nockę i się nudzę ale czemu Tobie tak zależy
Siura po toalecie możesz mi oblizać.Ty chłopie (właściwie to chłopcze) nawet tego tekstu z Blade Runnera nie zrozumiałeś i pomyślałeś że się przechwalam. Ale ok uznajmy ze masz więcej racji i ogólnie jesteś ode mnie lepszy. Chyle czoła i miłych snów
Nic nie będzie. Ja też zawijam mordę umyć i spać, nara.Piękny jest to temat, nie zapomnę go nigdy
Myślałem, że wszelakie offtopy już się pojawiły, ale wjechał krecik- cały na biało.
Idę już w kimę i nie mogę się doczekać rana, jakie kolejne posty tu przeczytam![]()
Jak jesteś z policji niby to się weź za robote nierobie, a nie kurwa na forum walczysz po nocachJa naprawdę nie chce się pastwic. Podejrzewam że jesteś pijany a rano się będziesz tego wstydził. Ale Ty spójrz co Ty piszesz, no to Twoja brocha, ale robisz z siebie pośmiewisko, Ty naprawdę tego nie widzisz. Ja mam nockę i się nudzę ale czemu Tobie tak zależy
Mówisz do lustra? Kreciku, ja wymieniłem tutaj szereg swoich ułomności i braku zdolności w wielu dziedzinach. Zazwyczaj jest pewna korelacja pomiędzy tym, że im więcej czytasz, przeżywasz, widzisz i żyjesz – to wiesz, jak mało jeszcze wiesz. Jak złożony jest ten świat, jak sam mało znaczysz i jak mało go ogarniasz.Na chuj w takim razie na takiego pozujesz?
Rano to już będą dogasać zgliszcza płonących serwerów...Idę już w kimę i nie mogę się doczekać rana, jakie kolejne posty tu przeczytam![]()
Tak, ja pozuje na inteligenta w naszej dyskusji, i znów ściana tekstu.Mówisz do lustra? Kreciku, ja wymieniłem tutaj szereg swoich ułomności i braku zdolności w wielu dziedzinach. Zazwyczaj jest pewna korelacja pomiędzy tym, że im więcej czytasz, przeżywasz, widzisz i żyjesz – to wiesz, jak mało jeszcze wiesz. Jak złożony jest ten świat, jak sam mało znaczysz i jak mało go ogarniasz.
Często im głębiej wchodzisz w jakąś dziedzinę wiedzy, tym bardziej uświadamiasz sobie jak niewiele o niej wiesz. Do tego potrzeba przynajmniej średniej inteligencji. Myślę, że taką posiadam.
Natomiast za najmądrzejszych uważają się głupki, które lizną wiedzę na ileś różnych tematów – przeczytawszy kilka durnych stron, forów, social mediów – i czują się w nich z niezrozumiałych dla mnie powodów nad wyraz kompetentne. I to wszechstronnie kompetentne. Od medycyny, przez gospodarkę, psychologię, socjologię, sztukę, politykę na sporcie skończywszy.
Do "zawodowych mędrców" zaliczyłbym duże grono „fachowców” z szeroko pojętej wykończeniówki czy często nauczycieli, którzy przebywają tyle czasu z dzieciakami, że z dorosłymi gadają tam samo jak z uczniami.
Właściwie to w tym kraju każdy myśli, że zna się na wszystkim i to jeden z jego wielkich problemów.
Z folią po kiebabie na głowie. Porucznik namiot.Jak jesteś z policji niby to się weź za robote nierobie, a nie kurwa na forum walczysz po nocach
Nie do końca. Uczonym nie jestem, habilitacji nie robiłem. Natomiast siebie oceniasz zbyt surowo. Debilizm to "upośledzenie umysłowe w stopniu lekkim". A ty upośledzony nie jesteś. Prosty żes chłop, ale w sumie niegłupi. Tyle, że w gorącej wodzie kąpany, któremu puściły hamulce i chyba zaprawił się jakimiś procentami.Tak, ja pozuje na inteligenta w naszej dyskusji, i znów ściana tekstu.
Ściągaj psy z podwórka i do spania.
Wiem że piszesz dość wartościowe rzeczy ale nie chce mi się tego wertować od początku do końca by wyjąć smaczki.
Wszystkich widzę wrzucasz w jeden schemat pasujący do określonej grupy społecznej, to jest błąd z twojej strony, jednak ja nie mam zamiaru cię z niego wyprowadzać, swoje wnioski mam, a ty swoje musisz przeżyć/zobaczyć. Bo gołym okiem widać że tam tylko wiedzą teoretyczna wjeżdża którą o kant dupy można rozbić.
Skonczmy na tym że ja jestem 30letnim debilem a ty 40 letnim uczonym, okej? Połechta to wystarczająco twoje ego?
Nie połeechta jego ego ale z pewnością poprawi Mu humor (w sumie nam wszystkim)Połechta to wystarczająco twoje ego?