Marcint1981
Oplot Challenge Middleweight
Jak w tym starym dowcipie, jeden umie czytać.... Proszę Mnie nie wyzywać od komisarzyDziękujemy Panie komisarzu. Trochę więcej interpunkcji, jakieś akapity i nawet dało by się to przeczytać.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak w tym starym dowcipie, jeden umie czytać.... Proszę Mnie nie wyzywać od komisarzyDziękujemy Panie komisarzu. Trochę więcej interpunkcji, jakieś akapity i nawet dało by się to przeczytać.
Czym Ty się kurwa dzieciaku chwalisz. Chociaż dam se fiuta w talarki pociąć że w tym co mówisz, jest góra z 20% prawdyTo było tak, że trochę wypiłem, gościu na rynku zaczepiał i popychał dziewczynę i ja podszedłem, mówię to wyjdź może do mnie, a ta dziewczyna, że dzięki, ale nie warto, bo jego koledzy trenują judo w Łodzi. To ja mówię dawaj ich, biała gorączka po alko, ważyłem ze 105kg, oni po 70-80, fruwali po tym rynku i jeszcze im skakałem i kopałem głowy jak leżeli, ale żadnej krwi na sobie nie miałem, nigdy w życiu nie uderzyłem nikogo z zamkniętej pięści, a awantur w życiu było z 10-15. Od tamtej akcji nie pije alko na imprezach tylko jaram zielsko.
Nie takie teksty tu latają. Zdziwisz się, jak odnajdziesz tematy o średnich zarobkach i długości przyrodzeniaCzym Ty się kurwa dzieciaku chwalisz. Chociaż dam se fiuta w talarki pociąć że w tym co mówisz, jest góra z 20% prawdy

Specjalnie konto założyłeś z rokiem urodzenia żeby to napisać i pokazać jaki dorosły jesteś?Czym Ty się kurwa dzieciaku chwalisz. Chociaż dam se fiuta w talarki pociąć że w tym co mówisz, jest góra z 20% prawdy
A Ty co przeżyłeś, może kurwa chomik Ci zdechł albo muchę w kuchni zabiłeś. Podam Ci adres na priv, możesz przyjechać pobawić się cohones tylko uprzedź chwile wcześniej żebym był nabity. Wszyscy oploci co założyli konto tylko dla tego tematu WYPIERDALAĆ z forum.,,Wiadomo, że "Monstera", głównego świadka prokuratury, nie było tamtej nocy w Blue Nocie. Jest świadkiem ze słyszenia"Mainstreamowe media dalej z tematem:
![]()
"Monster" zaczął sypać w sprawie zabójstwa Ormianina w Poznaniu. Zarzuty dla znanego trenera MMA
22 lata po tajemniczej śmierci młodego Ormianina brutalnie pobitego w Poznaniu śledczy twierdzą, że mają rozwiązanie zagadki. Kilka dni temu zatrzymali Andrzeja Kościelskiego, znanego trenera MMA, kojarzonego wcześniej z poznańskim półświatkiem. Zarzucili mu zabicie w 2002 r. Ormianina poprzez...www.onet.pl

Ale by siadły takie kursy z bandyterki i prawilniactwa na udemyNie takie teksty tu latają. Zdziwisz się, jak odnajdziesz tematy o średnich zarobkach i długości przyrodzenia![]()
I to jest w tym wszystkim najgorsze - zwykły szary człowiek, który nie ma nic wspólnego z tymi bandytami, też będzie poszkodowanyZ tej historii wiadomo jedno, już nie będzie bomby po bananach z Lidla.
View attachment 111638

To teraz już jestem pewien że farmazonisz. Gdybyś mówił prawdę, to miałbyś w dupie że ktoś na jakimś forum zarzucił Ci kłamstwoSpecjalnie konto założyłeś z rokiem urodzenia żeby to napisać i pokazać jaki dorosły jesteś?A Ty co przeżyłeś, może kurwa chomik Ci zdechł albo muchę w kuchni zabiłeś. Podam Ci adres na priv, możesz przyjechać pobawić się cohones tylko uprzedź chwile wcześniej żebym był nabity. Wszyscy oploci co założyli konto tylko dla tego tematu WYPIERDALAĆ z forum.
Policja to za ludzie. Są różni. Jak w każdej pracy,.Nie takie teksty tu latają. Zdziwisz się, jak odnajdziesz tematy o średnich zarobkach i długości przyrodzenia
P.s. Jak "niebiescy" podchodzą do tego co się dzieje w policji, do prowokacji i rozbijania marszów niepodległości, pacyfikacji marszu kobiet, zabójstw na komisariatach we Wrocku, odpalenia granatnika, sprawy Olejnika, Papały i wydarzeń tu wrzucanych (o tych dzieciach w Giżycku czy to co się działo w Poznaniu)?
Jeszcze zostaniesz bez fiutaCzym Ty się kurwa dzieciaku chwalisz. Chociaż dam se fiuta w talarki pociąć że w tym co mówisz, jest góra z 20% prawdy

Poprawiłem.Policja to nie ludzie. Są próżni. Jak w każdej pracy,.
To zależy, ale ja jednak się skłaniam ku teorii, że ludzie którzy idą w 'służbę' policji w takim spierdolonym kraju to szczególny charakter człowieka. Miałem dość bliski romans ze strażą miejską (czyli niedojebaną policją od pilnowania by ludzie sprzątali gówno po swoich psach) w jednym ze średnich miast, to przyznam, że są fajni ludzie, są spierdoleni do szpiku kości, ale łączy ich syndrom sztokholmski, który karze im marnować swoje życie w tak spierdolonej formacji. A co tam się działo w okresie wyborczym to można by książki pisać.Policja to za ludzie. Są różni. Jak w każdej pracy,.
Ja 2 sezony pracowałem u byłego żandarma wojskowego, taki sam ściek, to zostaje w człowieku do końca życia. Na szczęście na koniec września spaliłem sobie tam most i już do tej pojebanej rodziny nigdy nie wrócę, jak już to do ich konkurencji.To zależy, ale ja jednak się skłaniam ku teorii, że ludzie którzy idą w 'służbę' policji w takim spierdolonym kraju to szczególny charakter człowieka. Miałem dość bliski romans ze strażą miejską (czyli niedojebaną policją od pilnowania by ludzie sprzątali gówno po swoich psach) w jednym ze średnich miast, to przyznam, że są fajni ludzie, są spierdoleni do szpiku kości, ale łączy ich syndrom sztokholmski, który karze im marnować swoje życie w tak spierdolonej formacji. A co tam się działo w okresie wyborczym to można by książki pisać.
Jeszcze gorsze jednostki to klawisze. Znam dwóch i obaj to tacy sami degeneraci jak ich dawni podopieczni.Ja 2 sezony pracowałem u byłego żandarma wojskowego, taki sam ściek, to zostaje w człowieku do końca życia. Na szczęście na koniec września spaliłem sobie tam most i już do tej pojebanej rodziny nigdy nie wrócę, jak już to do ich konkurencji.
Niby różni ale ludzi jebią jednakowo.Policja to za ludzie. Są różni. Jak w każdej pracy,.
Może to przez zioło masz zaburzenia nerwoweTaki już jestem, bardzo szybko się odpalam i mam najebane pod garem przez twarde dragi, których niestety jadłem kilka gram dziennie, codziennie przez dwa/trzy lata, nie ma się co chwalić głupotą, takie są tego efekty i psychika zjebana do końca życia, do tego trzeci dzień nie jaram zioła i jestem dużo bardziej nerwowy, matka mówiła w weekend, że bluźnię co drugie słowo. Dużo mam jeszcze do poprawy i sorry za dziś, nie chciałem Cię urazić tylko się nie potrzebnie uruchomiłem i wziąłem do siebie tak jak piszesz, kobieta mówi mi to kilka razy w tygodniu… Na szczęście mam jedną zaletę, którą wypracowałem po depresjach, próbach samobójczych i po mojej długiej metamorfozie, umiem przyznać się do błędu, przeprosić czy to na żywo czy na głupim forum, a kiedyś było to nie do pomyślenia, dobrego wieczoru.

Prawda. Potwierdził to inny świadek koronny, którego wtedy nie było nawet jeszcze na świecieTo prawda, że tego świadka koronnego nie było nawet w tym Blue Note?
![]()
Na to wygląda, zatem prokuratura ma żelazne dowodyTo prawda, że tego świadka koronnego nie było nawet w tym Blue Note?
![]()
. Wygląda na to że trener może być jak Mamed i Materla .Pytanie: czy to jest prawda czy tak sobie tylko piszemy bo już, któryś raz to tutaj czytam.
Sprawdzał ktoś czy kadry w ostatnich paru latach (nie, że po komunie) się zmieniły? Jesteśmy tu w stanie zweryfikować?
Tylko kryształ, a w nim za każdym razem co innego i z trzy razy koks jak mnie „szef” poczęstowałKilka lat szamania gramami, zapewne opio, a ten o ziole. Jak z nienacka wjeżdża ci zimny indyk to ziółko jest ukojeniem rozpierdolonych nerwów![]()
Nigdy nie brałem kwasów, fety i piguł nie cierpiałem, a zioło kocham do dnia dzisiejszego. Innych specyfików nie znam.zioło kocham do dnia dzisiejszego.

Ja bym się nie zdziwił jakby na niego był jakiś papier, coś za długo siedzi w tych egzotycznych krajach, a jak wpada to na chwileczkę.Aha, czyli to nie Andrzej szarga swoje dobre imię swoim zachowaniem tylko ci którzy o tym wspominają. Ale tlumok podlizus. Czkawka mu się odbije ta wypowiedź. Kiedyś nawet trochę lubiłem teraz sto procent pogardy.