Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Taki z Ciebie rewolwerowiec, że nawet nie pokusisz się o jedną kule z magazynka?Przy kursach na UFC Kraków, jednak nic nie stawiam z tej gali. Strasznie niepewna się wydaje.
Taki z Ciebie rewolwerowiec, że nawet nie pokusisz się o jedną kule z magazynka?![]()
A tymczasem Maynard 2.37, Stallings 2.61.Nie będę strzelał kulą w płot. Poczekam na bizony z UFC Kraków.
pięknie haha ;)szklanego
ja wkońcu zagrałem Carmouche+Guida+Pena symbolicznie za Stówketeraz niech zajączek wielkanocny daje kase od buka
![]()
Troche byłdopiero wrociłem do domu hah widze ze kupon wszedl straszny wałek był w walce Liz? hah chodził za mną ten Johnson czy jak mu tam z HW ale jednak się nie zdecydowałęm a szkoda ;p
O nie ! To Ty stawiałeś identycznie jak jaKiras , stawiałeś identycznie jak ja Liz+Guida+Poirier 400zł x 4,60 :))
Po walce Liz wyrzuciłem moją całą rozpiskę do kosza i liczyłem na splita, a tu proszę
do przodu jesteśmy:)
a tzw. kirasówka -> Shamil i Maynard zepsuli, ale żadna krzywda
To uczucie jakby twoja była która Cie rzuciła chciała się hajtnąć a Ty powiedziałbyś jej żeby teraz pocałowała się w dupe :DKasa z takich decyzji pachnie najpiękniej :D
NostradamusJa widzę 29-28 dla Iaquinty, ale pewnie będzie split jakiś dziwny. ;) Jeśli Masvidal ma mieć przewagę techniczną, to bardzo nieznaczną. Kluczem może być aktywność, a tutaj widzę oczami wyobraźni jak "Ragin" zadaje więcej znaczących ciosów - pytanie jak będą to widzieć sędzioweie. Co do siły ciosy, to obaj nie mają przesadnie dużej. Tak, Iaquinta kończył ostatnio walki przed czasem, ale wszystko to były techniczne nokauty będące następstwem serii ciosów. Jak by nie patrzeć, obaj nastawieni są bardziej na punktowanie niż "one punch KO".
Witam załogę,
Ja mam na weekend coś takiego:
View attachment 481
View attachment 482
View attachment 483
Natural
Więcej szczęścia, niż rozumuWszystkie 3 kupony weszły!!
Niezły początek przed UFC Kraków, które zobaczę na żywo :)
Pozdrowienia!
Natural