Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jak sarara nie zacznie cwiczyc obrony sprowadzen to moglby probowac go przelezec akop, a jakby sarara by przegral z akopem to mysle ze kontynuowanie kariery nie mialoby sensu
Sarara musiałby nie dać się przewrócić i ma Akopa rozpykanego
A kierowca autobusu zaczął klaskaćWalka moim zdaniem idealna jwidzę to tak oczami wyobraźni , est słynny filmik w którym Bartra się śmieje z Akopa i obok stoi Sarara. Trailer zmontowany z 3 walk w KSW, które nie trawały nawet razem 90 sekund .
Widzę oczami wyobrażni zamieszanie przed walką Artur Ostaszewski w wywiadzie dla Fightsport mówiący o niesamowitym okresie przygotowawczym Akopa w WCA. Piotr Strus chwalący Akopa mówiący o progresie stójkowym.. Trener Jocz mówiący , że Akop pewnie przegra ale ma jaja, że wyjdzie do walki. w Heralklesach powstanie nowa katergoria ODWAGA.
W trailerze Akop prosi kibiców aby sobie wobrazili jak trafia prawym ( właściwie to biorą to ujęcie z trailera z Kołeckim ale komputerowo zmieniają koszulę Akopa).
Też prawda. Mimo wszystko, MMA to na tyle nieprzewidywalny sport, że czasami jeden krok czy cios wyprowadzony za wolno/pod złym kątem decyduje o przebiegu całej walki.Panowie, bądźmy poważni.
Jaka obrona obaleń, jakie nie dać się przewrócić?
Sarara pierdol**e go raz i będzie po walce.
Jest głupszaTa walka nie jest wcale taka głupia jak się wydaje.
Po pudzianie!Po porażce Janka muszę poprawić sobie jakoś humor więc mam pytanie kiedy do klatki wraca Akop?
Ale bym zobaczył takie akop vs stary malczynski
Malczynski ma pewnie z 30 lat a nie 50 hehe
Serio?Sarara vs aKop to byłąby świetna walka. Bartra w narożniku u Akopa narożnik UFC. Przed walką Akop powiedziałby , że ma jaja wyjśc do walki . Artur Ostaszewski powiedziały że Akop jest w gazie . W trailerze Akop przez przypadek wpada znowu do fontanny i widać jak dekoruje choinkę już w listopadzie.
Ja pierdole, wszedłem tam z ciekawości no i nie spodziewałem sie tak niskiego poziomu ich insta, kto ich obserwuje? Kurwa zwykły sebix z klatki nie wrzuca takich głupot. Dawać mi tego akopa z zalesiem na punchdownMożliwe, że teraz przed świętami jest zajęty wystrojem choniki co jest świetne polecam insta Sylwii lub i Akopa o tym jak lubi święta, rewelacja.
View attachment 110921
Więcej mądrości na IG naszego niewyrośniętego jak ciasto na święta, psychologa.