Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma tego złego, ze dwa razy pewnie zamoczyłSzybko poszło:
View attachment 95305

Całe szczęście kleszcz nie dosięga do żyrandola.I to by było na tyle z patetycznych uniesień w social mediach.
Lata terapii, unikania konfliktów, napraw etc, ale pod publiczkę całe pola kwiatów, cysterny herbaty i prawienie morałów.
Ha tfu na atencjusza i jego armie fanek z zakrzywionym obrazem postrzegania rzeczywistości![]()
Ale na taborecie do klamki sięgnieCałe szczęście kleszcz nie dosięga do żyrandola.

Jak stanie na brzuchu Jurasa to nawet ich do Energyladnii wpuszcząAle na taborecie do klamki sięgnie![]()

Do tego teraz totalna porażka wizerunkowa przez zburzenie wiarygodności, zatem trudno mu będzie zmonetyzować nazwisko.Akop coś długa szuka nowego sposobu na atencję. Kulturystyka #nikogo, w MMA się doszczętnie ośmieszył, a triathlon znowu #nikogo. Biznesowo ta Sylwia chyba lepiej stoi, a większość związków gdzie baba zarabia więcej kończy się wielkim zonkiem![]()
Szybko poszło:
View attachment 95305
Rozstajemy się, ale dalej będziemy prowadzić naszego insta, te debile i tak się nie zorientują
www.instagram.com
Od wielu lat to pierwsza nasza dłuższa rozłąka z żoną. Wczoraj nie mogłem zasnąć, ponieważ myślałem, co ona robi. Tęsknię, nawet bardzo. Sam nie myślałem, że będzie to aż tak silne uczucie. Jednak w tym wszystkim wciąż mam świadomość, jak bardzo ważny dla niej jest ten wyjazd, i jestem szczęśliwy, że ona wciąż może się rozwijać. Bycie w związku to być z kimś we wszystkim. Nie tylko razem, ale czasem i osobno. Nie tylko dla siebie, ale też i dla tej drugiej osoby. Nie zawsze nasze pragnienia są takie same, nie zawsze się z sobą zgadzamy. Jednak zawsze szanujemy siebie nawzajem. Szacunek do partnera nie polega na „przekonywaniu” go, by zrobił to, co chcemy, lecz na tym, by pozwolić mu dokonywać samodzielnych decyzji i uszanować jego odmienność.
Płacą jakiemuś człowiekowi żeby pisał te dydrymały, a w komentarzach ameby umysłowe się rozpływająOd wielu lat to pierwsza nasza dłuższa rozłąka z żoną. Wczoraj nie mogłem zasnąć, ponieważ myślałem, co ona robi. Tęsknię, nawet bardzo. Sam nie myślałem, że będzie to aż tak silne uczucie. Jednak w tym wszystkim wciąż mam świadomość, jak bardzo ważny dla niej jest ten wyjazd, i jestem szczęśliwy, że ona wciąż może się rozwijać. Bycie w związku to być z kimś we wszystkim. Nie tylko razem, ale czasem i osobno. Nie tylko dla siebie, ale też i dla tej drugiej osoby. Nie zawsze nasze pragnienia są takie same, nie zawsze się z sobą zgadzamy. Jednak zawsze szanujemy siebie nawzajem. Szacunek do partnera nie polega na „przekonywaniu” go, by zrobił to, co chcemy, lecz na tym, by pozwolić mu dokonywać samodzielnych decyzji i uszanować jego odmienność.
Związek nie polega na trzymaniu kogoś w złotej klatce. Dojrzała relacja to wolność, pomimo której dalej chcesz spędzać czas z tą jedną osobą, mimo upływu lat. Na koniec chciałbym dodać, że ten czas okazał się dla nas dobry. W natłoku codziennych obowiązków nie znajdowałem chwili, aby uświadomić sobie, jak bardzo jej obecność jest dla mnie ważna. Tęsknota sama w sobie nie musi być zła… to nasze podejście do niej może być problemem. Jeszcze tydzień![]()
Ja myślałem, że to jakiś generator powierzchownych sentencji układaPłacą jakiemuś człowiekowi żeby pisał te dydrymały, a w komentarzach ameby umysłowe się rozpływają
Hmm możesz masz rację, w końcu mamy AI, a to brzmi jak wg algorytmuJa myślałem, że to jakiś generator powierzchownych sentencji układa![]()
Miałbym płacić hajs za takie wysrywy to bym wolał zgubić.
Promowanie nowej serii kremów na wybielanie odbytu...Nie wierzę w to. Pewnie to jakieś zagranie w celu promowania jakiegoś nowego reality show czy coś.

Jak stanie na brzuchu Jurasa to nawet ich do Energyladnii wpuszczą![]()

Służy przedewszystkim do monetyzowania związku. A teraz kleszcz i czarnula piszą żeby nie wchodzić w ich prywatnośćCiężko w to wszystko uwierzyć biorąc pod uwagę wpisy z jednej i drugiej strony oraz odnownienie przysięgi małżeńskiej. Może właśnie tak to działa , ze takie epatowanie uczuciem sluzy troche do zapewnienia samych siebie jak mocne to uczucie a nie ma związku z rzeczywistoscia. Wracamy do pytania co jest rzeczywistoscia a co kreacją przeglądając insta.

Weźmie to na garba *ba dum tss*Za mało herbat było parzonych za mało kwiatów wręczonych
@VENOM strzeż się bo jak nie będziesz dużo kaw robił to się Kawulinho wkurwi i skończysz tak samo wydymany![]()
Jak połowa tych gwiazdek instagrama. Dupy odjebane, pazurki zrobione, w sobotę melanżyk, królowe życia, a na koncie 1500.Służy przedewszystkim do monetyzowania związku. A teraz kleszcz i czarnula piszą żeby nie wchodzić w ich prywatność![]()

Ta. Pierwsze co pomyślałem jak to zobaczyłem. Albo jakiś „prank” i gra słów którą rozumieją tylko oni. Jeśli tak będzie, to naprawdę jest zażenowany co można robić pod kliki i wyświetlenia i jest to naprawdę obrzydliwe.Nie wierzę w to. Pewnie to jakieś zagranie w celu promowania jakiegoś nowego reality show czy coś.
Niezależnie czy to prank czy nie, robienie ludzi w chuja wykorzystując obraz miłości i pouczanie jak powinno sie żyć samo w sobie jest obrzydliwe i zasługuje na pogardę.Ta. Pierwsze co pomyślałem jak to zobaczyłem. Albo jakiś „prank” i gra słów którą rozumieją tylko oni. Jeśli tak będzie, to naprawdę jest zażenowany co można robić pod kliki i wyświetlenia i jest to naprawdę obrzydliwe.
Nic innego się mi nie ciśnie na usta niż to:Od wielu lat to pierwsza nasza dłuższa rozłąka z żoną. Wczoraj nie mogłem zasnąć, ponieważ myślałem, co ona robi. Tęsknię, nawet bardzo. Sam nie myślałem, że będzie to aż tak silne uczucie. Jednak w tym wszystkim wciąż mam świadomość, jak bardzo ważny dla niej jest ten wyjazd, i jestem szczęśliwy, że ona wciąż może się rozwijać. Bycie w związku to być z kimś we wszystkim. Nie tylko razem, ale czasem i osobno. Nie tylko dla siebie, ale też i dla tej drugiej osoby. Nie zawsze nasze pragnienia są takie same, nie zawsze się z sobą zgadzamy. Jednak zawsze szanujemy siebie nawzajem. Szacunek do partnera nie polega na „przekonywaniu” go, by zrobił to, co chcemy, lecz na tym, by pozwolić mu dokonywać samodzielnych decyzji i uszanować jego odmienność.
Związek nie polega na trzymaniu kogoś w złotej klatce. Dojrzała relacja to wolność, pomimo której dalej chcesz spędzać czas z tą jedną osobą, mimo upływu lat. Na koniec chciałbym dodać, że ten czas okazał się dla nas dobry. W natłoku codziennych obowiązków nie znajdowałem chwili, aby uświadomić sobie, jak bardzo jej obecność jest dla mnie ważna. Tęsknota sama w sobie nie musi być zła… to nasze podejście do niej może być problemem. Jeszcze tydzień![]()
Uwielbiam kiedy ci idealni ludzie z internetów nie sa tacy idealniSzybko poszło:
View attachment 95305

Mały Książe ponownie się oswiadczyl swojej zonie po 10 latach malzenstwa wiece to juz chyba pewne KSW EPIC walka na zasadach PRIDE z ERko lub Szymonem lub Tyberiuszem.
![]()
Akop Szostak: oszukali nas, miłość to za mało, by być razem przez całe życie
Akop Szostak po dziesięciu latach od ślubu zaskoczył swoją ukochaną Sylwię i ponownie się jej oświadczył. Małżeństwo obchodziło właśnie 10 rocznicę ślubu, w którą trener fitness ponownie poprosił ukochaną, by została z nim do końca życia. Ona nie wahała się ani chwili.przegladsportowy.onet.pl