Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ładnie się tak naśmiewać z innowierców?Jedno jest pewne: Mamed nie weźmie udziału w tej akcji. ;)
Ładnie się tak naśmiewać z innowierców?
malo ziemniakow, a duzo ogorow i miesa, to mnie sie podoba!Prawilny schabowy x2 za Wasze, moje i Janka zdrowie.
View attachment 1339
A i tu się mylisz ogóry od mamy, samoróbka bang!Ale ogóry kupowane, żal :(
Niekoniecznie. Mam dużo swojskich podobnych.Ale ogóry kupowane, żal :(
Wygląd to nie wszystko:| Liczy się wnętrze.Wyglądają jak kupione :(
Ja mam większe :P
90% wodyLiczy się wnętrze.
Też tak można powiedzieć, ale wolę o tym tak nie myśleć. Ogórek też miał kiedyś rodzinę, szczęśliwe dzieciństwo (lub mniej jak ojciec przygnił, a matkę napadły zające). Nawet na koniec żywota zakisił ogóra90% wody
w szpitalu jestes?
w szpitalu jestes?
Na deser naleśniki z nutelląPrzeca widać, że właśnie co dowieźli mu na chawirę :)
Gastro? :)
nie no, schaboszczak byl w niedziele, a burgery wczoraj na gasterko, ale nie mialem jak wrzucic zdjec :) jutro na mecz znowu hambacze,a w niedziele na wageGastro? :)
piękne!!!
Speszjal for jupiękne!!!
przyznaj się komu jutro kibicujesz!
Tak sobie myślę, że musieliśmy wszyscy robić kotlety sojowe, że Janek nie miał w ogóle mocy...
No dobra , to może ja zacznę, moje był z indyka...Tak sobie myślę, że musieliśmy wszyscy robić kotlety sojowe, że Janek nie miał w ogóle mocy...
Mój był... nie, nie było go w ogóle! Nie zasługuję nawet, by nazywać mnie Chujem z dużej literyKurwa, to wszystko przez Was! Za mało nasmażyliście tych schabowych, Chuje.
![]()