D
Deleted member 2903
Guest
Jako, że moja żonka ma dzisiaj wolne, to zobowiązałem ją do wykonania zadania i właśnie stoi w mięsnym za potężnym schabem, także stay tuned cohones!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dzisiaj nie schabowy, lecz naleśniki zrobiłem. Więc ode mnie naleśniki dla Jana! Będą na deser pow wygranej
Brak diety, jem wszystko i cały czas trzymam się w mojej stałej wadze. A dzisiaj pierwszy powakacyjny trening MMA z Marcinem Pionke, kiepsko siebie widzę :(#dieta #grbas #witajwklubie
Powiedz to za 10 lat ;)jem wszystko i cały czas trzymam się w mojej stałej wadze.
Od mojego schaba minęło już ponad 6 godzin i jeszcze głodu nie czuję. Normalnie jem co 3 godziny, ale dzisiaj coś mnie zapchało :)Wy sie najadacie tymi porcyjkami? Przeciez to wyglada jak dla 10-latka
Poka swoją porcję!Wy sie najadacie tymi porcyjkami? Przeciez to wyglada jak dla 10-latka
Ja dzisiaj tylko 5 piwek (jeszcze mam 2) i tez nie czuje głodu. :)Od mojego schaba minęło już ponad 6 godzin i jeszcze głodu nie czuję.
mam telefon z minionej epoki plus brak kabla usb dlatego nie biore udzialu w zadnych konkursach/akcjachPoka swoją porcję!
Lepszy jesteś, dopiero 3 otwarłem. Chyba na tym poprzestane, bo jutro muszę autem jeździć :]Ja dzisiaj tylko 5 piwek (jeszcze mam 2) i tez nie czuje głodu. :)
Ja jutro do roboty wracam po 2 miechach wolnego ale busem to moge. A co ;)Lepszy jesteś, dopiero 3 otwarłem. Chyba na tym poprzestane, bo jutro muszę autem jeździć :]
ja tez jutro wracam do pracy po urlopie, przypadek ?Ja jutro do roboty wracam po 2 miechach wolnego ale busem to moge. A co ;)
Nie sądzęja tez jutro wracam do pracy po urlopie, przypadek ?
Nie będzie takiego.Pijany pasażer busa to jeszcze nic takiego @Grzechu
Aparat z kartą sd?mam telefon z minionej epoki plus brak kabla usb dlatego nie biore udzialu w zadnych konkursach/akcjach
Jeśli w wydychanym będziesz miał powyżej 0,5 promila to tak.Nie będzie takiego.
Jeśli jutro nic nie napiszę, tzn że kierowca się upił od oparów i spowodował wypadek :PJeśli w wydychanym będziesz miał powyżej 0,5 promila to tak.
Siadaj z tyłu autobusu, będzie dobrzeJeśli jutro nic nie napiszę, tzn że kierowca się upił od oparów i spowodował wypadek :P
Ale ja lubię z przodu. Jak pojedzie znajomy to będę z nim gadał - kierowca :DSiadaj z tyłu autobusu, będzie dobrze
no jakies miejsce na karte mam, karty brak. Nie bede owijal w bawelne mam Nokie C2-05Aparat z kartą sd?