Akcja wsparcia #JajecznicaDlaMaterli

• Thread starter Deleted member 2903
  • Start date
Status
Not open for further replies.
Ktoś uwierzy że gazety ściemniały o wizycie na OIOM? Norbert naprawdę jest w tym słaby:D

Akcja trwa!

Wcześniej przyznali, że trafił do szpitala. Teraz ten nowy post sugeruje, że to była ściema i akcja promocyjna. Nie podejrzewam ich o taki kretynizm, żeby fanów straszyć pobytem w szpitalu Michała. Raczej jest jak mówi Masu, ewentualnie ten post to żart (pomijając promocje klipu), który komuś o dziwo wydał się śmieszny.

Myślałem że moja jajecznica zainspiruje Was i będą jakieś z maczetami pukawkami , kominiarkami , wódą lub Mocarzem .... pamiętajcie to jajówa dla Zbója !!! Puście wodze fantazji ...

P.S 207 komentarzy na http://www.mmszczecin.pl/artykul/mi...-zaprzecza,3471657,art,t,id,tm.html#skomentuj zabija !!! Masakra to juz nie bandyci tam piszą tylko cała GRYPSERKA i RECYDYWA .... Moks ZMASAKROWANY ... reszta też nie lepiej FULL PATOLOGIIIIAAA 10 stopnia hard levellll

UWAGA !!! @Masu i inni ... czy ta akcja na pewno jest dobra ...? Czy to dobrze że Cohones/MMARocks jest kojarzone z tą kryminalną patologią ?
Ja mam mieszane uczucia ... nigdy nie byłem karany ... nie mam tatuży ... łysej głowy ani głupiej fryzury... nie chcę być utożsamiany z FAVELA SZCZECIN ....

przecież to typowy wałek, ale przeciętny kibic KSW czy Michała łyknie cudownie taki post. good job sztab Cipao. :)

Ale od kiedy zacytowałeś Borysa Twoje posty nie powalają, jeszcze raz proszę nie wplatać w jajecznice wątków kryminalnych.
Od wtedy pisałem tak z premedytacja ... lepiej jak wrócą do niepisania ...

Po tym co przeczytałem w komentarzach na mmaszczecin boję się uczestniczyć w tej akcji.

Zaspamuję sobie chociaż raz.

Wiecie, że czuję w pewnym stopniu radość, że znane osobistości zaczynają wrzucać jajecznicę :D Nasza Mistrzyni, Mauricz, kto jeszcze w kolejce?

Raduje mnie to. Ktoś policzy ile braci Cohones wstawiło swoje jajecznicowe dania?

Wiecie, że czuję w pewnym stopniu radość, że znane osobistości zaczynają wrzucać jajecznicę :D
A daj spokój, to był mój cohonesowy obowiązek.

Wrzucający:
Orest
Masu
dobryskun x2 (bo chlodnik)
Pevert x2
Sedno
Matszo92
PaweLisu999
mat01
mateusz19191010
Arlovski
Shajs x2
Jakub Bijan
Jakub Mauricz x2
Grzechu x2 (bo wątróbka tez się liczy!)
sw
baju
Majkelos
Mort
Assocati
Gaara
Tytus
kiras
Asia Jedrzejczyk
krolik
OD69
Franek
zoom
MMAkłowicz
KO-hunter

Last edited:
A daj spokój, to był mój cohonesowy obowiązek.

Wrzucający:
Orest
Masu
dobryskun x2 (bo chlodnik)
Pevert x2
Sedno
Matszo92
PaweLisu999
mat01
mateusz19191010
Arlovski
Shajs x2
Jakub Bijan
Jakub Mauricz x2
Grzechu x2 (bo wątróbka tez się liczy!)
sw
baju
Majkelos
Mort
Assocati
Gaara
Tytus
kiras
Asia Jedrzejczyk
krolik
OD69
Franek
zoom
MMAkłowicz

Ładnie, myślałem że większa przewaga spamu była:) Ja zapomniałem dzisiejszą wkleić:(

A będzie jakieś podsumowujące wideo jak z akcją z butami i hashtagami dla Asiuli? :tongue:

Też jadłem dzisiaj, ale zdjęcia nie zrobiłem. Głodny jak dzik byłem :)
W sumie to jem codziennie jajecznice, teraz z jeszcze większa przyjemnością.
Temat roku!!

Asia <333333

Ja jeszcze na pewno coś wstawię. Może nawet dziś jak mi się zachce, ale to będzie ewentualnie wersja na kaca na odpierdol :D

@Gaara z tym blantem rozjebałeś system, pjona! BTW 15 minut nie za długo? Nie przypieka się to?

Nie no, jak Asia, to i ja muszę!

a08dd467559ae83f1b3548ef4dfd6390.png

2 jajca, kabanosy, sól, trochę mozarell i pół łyżeczki chilli

40bb68dd0ed9ebd754db9b5f47352e8f.png

Do tego chleb tostowy z Ementalerem topionym firmy TESCO.

Status
Not open for further replies.
Back