chujowo:Nie wiem jak z telefonu się wklei
EDIT: ale nie wiem czy to chciales wkleic?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
chujowo:Nie wiem jak z telefonu się wklei
Ale od kiedy zacytowałeś Borysa Twoje posty nie powalają, jeszcze raz proszę nie wplatać w jajecznice wątków kryminalnych.ani głupiej fryzury...
chujowo:
EDIT: ale nie wiem czy to chciales wkleic?
Od wtedy pisałem tak z premedytacja ... lepiej jak wrócą do niepisania ...Ale od kiedy zacytowałeś Borysa Twoje posty nie powalają, jeszcze raz proszę nie wplatać w jajecznice wątków kryminalnych.
wiem i to już się nudne robi, bo nie wiem czy oczekujesz przeprosin czy czego? pogódź się z tym i pisz dalej po ludzku.Od wtedy pisałem tak z premedytacja ... lepiej jak wrócą do niepisania ...
trza było nie zamykać wątku o wypadku Michała ;) To nie do Ciebie osobiście tylko do wszystkich modów.Nie psujcie wątku z jajami.
Ja go nie zamknąłem, ale tak czy inaczej jest jeszcze hyde park gdzie można sobie pisać od rzeczy.trza było nie zamykać wątku o wypadku Michała ;) To nie do Ciebie osobiście tylko do wszystkich modów.
Nie lękaj się, wrzucaj jaja! (tylko nie tak jak @halibut)Po tym co przeczytałem w komentarzach na mmaszczecin boję się uczestniczyć w tej akcji.
A daj spokój, to był mój cohonesowy obowiązek.Wiecie, że czuję w pewnym stopniu radość, że znane osobistości zaczynają wrzucać jajecznicę :D
hehehe #NaDniachBędzie jutro z rana!
A daj spokój, to był mój cohonesowy obowiązek.
Wrzucający:
Orest
Masu
dobryskun x2 (bo chlodnik)
Pevert x2
Sedno
Matszo92
PaweLisu999
mat01
mateusz19191010
Arlovski
Shajs x2
Jakub Bijan
Jakub Mauricz x2
Grzechu x2 (bo wątróbka tez się liczy!)
sw
baju
Majkelos
Mort
Assocati
Gaara
Tytus
kiras
Asia Jedrzejczyk
krolik
OD69
Franek
zoom
MMAkłowicz
Tylko nie wrzucaj przetworzonej.Ja zapomniałem dzisiejszą wkleić:(
Tylko nie wrzucaj przetworzonej.
Za... Masu :DWiem za kogo mnie bierzesz;)
Samolub!Też jadłem dzisiaj, ale zdjęcia nie zrobiłem. Głodny jak dzik byłem :)
W sumie to jem codziennie jajecznice, teraz z jeszcze większa przyjemnością.
Temat roku!!