Akcja wsparcia #JajecznicaDlaMaterli

• Thread starter Deleted member 2903
  • Start date
Status
Not open for further replies.
ahahahahaha, Asiuuuuuuulaaaaaaaaaa!!! :heart: :heart: :heart:

CB wrzucił, ale nie potrafi dać zdjęcia, sorry!

O kurwa akcja się rozrasta, nie spodziewałem się :-o nawet Asia podjęła rękawicę. @Comber wrzucaj swoją.
Zastanawia mnie czy Michał juz wie:)

Wybaczanie, że odrobinę odszedłem od ogólnej koncepcji, ale w domu był tylko suchawy chleb, a przecież nie godzi się wspierać Cipka zagryzając jajecznice czerstwymi kromami! Jednak nie ma tego złego, gdyż prezentuje Wam:

Jajecznicowe Kanapki!

Najpierw dajemy jajka do talerzyka (na 4 kromki dajemy 5 jaj). Dodajemy przyprawy - sól i pieprz koniecznie, ja dodałem jeszcze trochę mielonej papryczki chili. Następnie należy wszystko ładnie rozbełtać:

iamOPZZ.jpg

Maczamy kromki z obu stron tak aby dobrze nasiąknęły naszą jajeczną mieszanką. Następnie na dobrze rozgrzaną patelnie z odrobiną oleju kładziemy nasze kromki i pieczemy!

TA-DAAAA!

JZd8Eqw.jpg

Pyszne są zarówno same, jak i z keczupem, albo z jakimś dobrym mięsiwem <3

Michał życzę Ci dużo zdrowia, żeby kontuzje Cie omijały i oczywiście wygranej z Mamedem! :beer:

#JajecznicaDlaMaterli #JajecznicoweKanapkiDlaMaterli #asiakasia #asiaikasia #OD69coNieMaInsta #KasiaCoMaJuzInsta

Last edited:
Spokojnie, niektórzy może wracają do życia po weekendzie i dopiero trafią na ten temat. Zresztą jak sama Asia się przyłączyła to teraz powinno pójść z górki. Czekam aż Ronda i Werdum wrzucą swoją wersję #JajecznicydlaMaterli

PS: Ciekawe jaką akcje wymyśliło by cohones gdyby to M.Ch. uległ wypadkowi. Oczywiście kontuzji nikomu nie życzę ale np: akcja #BekonDlaMameda mogłaby się okazać ciekawsza ;)

Wybaczanie, że odrobinę odszedłem od ogólnej koncepcji, ale w domu był tylko suchawy chleb, a przecież nie godzi się wspierać Cipka zagryzając jajecznice czerstwymi kromami! Jednak nie ma tego złego, gdyż prezentuje Wam:

Jajecznicowe Kanapki!

Najpierw dajemy jajka do talerzyka (na 4 kromki dajemy 5 jaj). Dodajemy przyprawy - sól i pieprz koniecznie, ja dodałem jeszcze trochę mielonej papryczki chili. Następnie należy wszystko ładnie rozbełtać:

iamOPZZ.jpg

Maczamy kromki z obu stron tak aby dobrze nasiąknęły naszą jajeczną mieszanką. Następnie na dobrze rozgrzaną patelnie z odrobiną oleju kładziemy nasze kromki i pieczemy!

TA-DAAAA!

JZd8Eqw.jpg

Pyszne są zarówno same, jak i z keczupem, albo z jakimś dobrym mięsiwem <3

Michał życzę Ci dużo zdrowia, żeby kontuzje Cie omijały i oczywiście wygranej z Mamedem! :beer:

#JajecznicaDlaMaterli #JajecznicoweKanapkiDlaMaterli #asiakasia #asiaikasia #OD69coNieMaInsta #KasiaCoMaJuzInsta
Zajebiste to jest, tez czasem lubię ojebac

• Like
Reactions: OD
YKrqtiI

n0QBE16

Nie wiem czy obrazki się wyświetlą, ale dwie jajecznice. Jedna od faceta, który został sam w domu i pierwszy raz od długiego czasu ma wolny weekend, druga od laseczek na wspólnym weekendzie w Sopocie. Zgadniecie która jest która? ;)

Img jest od ciebie a img od laseczek;)

n0QBE16.jpg

YKrqtiI.jpg

Dwie jajecznice dla mistrza. Jedna od faceta, który został sam w domu i pierwszy raz od długiego czasu ma wolny weekend, druga od laseczek na wspólnym weekendzie w Sopocie. Zgadniecie która jest która? ;)
Pierwsza twoja, propsy za żarcie z patelni :D

n0QBE16.jpg

YKrqtiI.jpg

Dwie jajecznice dla mistrza. Jedna od faceta, który został sam w domu i pierwszy raz od długiego czasu ma wolny weekend, druga od laseczek na wspólnym weekendzie w Sopocie. Zgadniecie która jest która? ;)
Na lapku powinno być cohones i dziwnie tak rozbijac jajka przed wrzuceniem na patelnie.

Akurat rozbijanie przed wrzucaniem na patelke jest normalne, nienormalnym jest wymieszanie tych jaj w tej misce :)
Zawsze mieszam w misce najpierw jajka i dodatki, potem na patelkę. Nie wiem czemu myślisz, że to nie normalne :)

Zawsze mieszam w misce najpierw jajka i dodatki, potem na patelkę. Nie wiem czemu myślisz, że to nie normalne :)
Dlatego, ze żółtka ścinają sie szybciej niż białka i nie kontrolujesz tego jak ścięta ma być smazonka ;) tez kiedyś mieszałem i żarłem surowe białka, chyba ze jesz mega ścięta to wtedy chuj, tylko bardziej blada jest

Dlatego, ze żółtka ścinają sie szybciej niż białka i nie kontrolujesz tego jak ścięta ma być smazonka ;) tez kiedyś mieszałem i żarłem surowe białka, chyba ze jesz mega ścięta to wtedy chuj, tylko bardziej blada jest
Nie no płynną jem jak przystało :) No białka właśnie nie zawsze się ścinają dobrze, ale jakoś nie przeszkadza mi to.
Takie przyzwyczajenie i się jakoś tak robi od zawsze.

Jajecznica taka jak Michał - Undisputed Jajecznica lub Jajecznica Wulkan
Do przygotowania potrzebne nam jest 6 jaj:
4 do jajecznicy
1 do jajka na miękko
1 do jajka sadzonego
+ oregano
Wykładamy jajecznice na talerz,robimy miejsce na jajko sadzone,a na to wszystko układamy jajko na miękko po czym rozcinamy żółtka aby się rozlały jak lawa.Z oregano robimy popiół wulkaniczny.
Polecam - Robert Makłowicz
MrHjAAq.jpg

wqoohwN.jpg

O kurwa akcja się rozrasta, nie spodziewałem się :-o nawet Asia podjęła rękawicę. @Comber wrzucaj swoją.
Zastanawia mnie czy Michał juz wie:)
Wieczorem. Niedawno wstałem, zjadłem naleśniki zrobione przez lubą. Teraz jedziemy na obiad do babci.

Status
Not open for further replies.
Back