Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Edytuje.@Grzechu edytujesz?
ładnie tak innym zdjęcia podkradać? :PCB wrzucił, ale nie potrafi dać zdjęcia, sorry!

Może mama im nie dała jajek? Wiedziałem, że nie wrzucą....tylko czemu tak niewielu ludzi wrzuciło jajecznicę?
Cicho, to tylko mobilizowanie.Spokojnie
Jakbyś miał w linii prostej 70 metrów do fermy kurzej to też bojkotowałbys jajka i miał kosę z kurami.Może mama im nie dała jajek? Wiedziałem, że nie wrzucą....
Zajebiste to jest, tez czasem lubię ojebacWybaczanie, że odrobinę odszedłem od ogólnej koncepcji, ale w domu był tylko suchawy chleb, a przecież nie godzi się wspierać Cipka zagryzając jajecznice czerstwymi kromami! Jednak nie ma tego złego, gdyż prezentuje Wam:
Jajecznicowe Kanapki!
Najpierw dajemy jajka do talerzyka (na 4 kromki dajemy 5 jaj). Dodajemy przyprawy - sól i pieprz koniecznie, ja dodałem jeszcze trochę mielonej papryczki chili. Następnie należy wszystko ładnie rozbełtać:
![]()
Maczamy kromki z obu stron tak aby dobrze nasiąknęły naszą jajeczną mieszanką. Następnie na dobrze rozgrzaną patelnie z odrobiną oleju kładziemy nasze kromki i pieczemy!
TA-DAAAA!
![]()
Pyszne są zarówno same, jak i z keczupem, albo z jakimś dobrym mięsiwem <3
Michał życzę Ci dużo zdrowia, żeby kontuzje Cie omijały i oczywiście wygranej z Mamedem!
#JajecznicaDlaMaterli #JajecznicoweKanapkiDlaMaterli #asiakasia #asiaikasia #OD69coNieMaInsta #KasiaCoMaJuzInsta
![]()
![]()
Nie wiem czy obrazki się wyświetlą, ale dwie jajecznice. Jedna od faceta, który został sam w domu i pierwszy raz od długiego czasu ma wolny weekend, druga od laseczek na wspólnym weekendzie w Sopocie. Zgadniecie która jest która? ;)
Pierwsza twoja, propsy za żarcie z patelni :D![]()
![]()
Dwie jajecznice dla mistrza. Jedna od faceta, który został sam w domu i pierwszy raz od długiego czasu ma wolny weekend, druga od laseczek na wspólnym weekendzie w Sopocie. Zgadniecie która jest która? ;)
Na lapku powinno być cohones i dziwnie tak rozbijac jajka przed wrzuceniem na patelnie.![]()
![]()
Dwie jajecznice dla mistrza. Jedna od faceta, który został sam w domu i pierwszy raz od długiego czasu ma wolny weekend, druga od laseczek na wspólnym weekendzie w Sopocie. Zgadniecie która jest która? ;)
Akurat rozbijanie przed wrzucaniem na patelke jest normalne, nienormalnym jest wymieszanie tych jaj w tej misce :)Na lapku powinno być cohones i dziwnie tak rozbijac jajka przed wrzuceniem na patelnie.
To miałem na myśli. Bardziej jakby na omletAkurat rozbijanie przed wrzucaniem na patelke jest normalne, nienormalnym jest wymieszanie tych jaj w tej misce :)
Zawsze mieszam w misce najpierw jajka i dodatki, potem na patelkę. Nie wiem czemu myślisz, że to nie normalne :)Akurat rozbijanie przed wrzucaniem na patelke jest normalne, nienormalnym jest wymieszanie tych jaj w tej misce :)
bo jesteś jedną osobą na świecie co tak robi ;)Zawsze mieszam w misce najpierw jajka i dodatki, potem na patelkę. Nie wiem czemu myślisz, że to nie normalne :)
Dlatego, ze żółtka ścinają sie szybciej niż białka i nie kontrolujesz tego jak ścięta ma być smazonka ;) tez kiedyś mieszałem i żarłem surowe białka, chyba ze jesz mega ścięta to wtedy chuj, tylko bardziej blada jestZawsze mieszam w misce najpierw jajka i dodatki, potem na patelkę. Nie wiem czemu myślisz, że to nie normalne :)
Nie no płynną jem jak przystało :) No białka właśnie nie zawsze się ścinają dobrze, ale jakoś nie przeszkadza mi to.Dlatego, ze żółtka ścinają sie szybciej niż białka i nie kontrolujesz tego jak ścięta ma być smazonka ;) tez kiedyś mieszałem i żarłem surowe białka, chyba ze jesz mega ścięta to wtedy chuj, tylko bardziej blada jest
Dawaj:)Norbert coś ściemnia na fejsie:) Ale nie wklejam.