Akcja wsparcia #JajecznicaDlaMaterli

• Thread starter Deleted member 2903
  • Start date
Status
Not open for further replies.
może i @TYTUS się pocieszy jakoś po ostatnich komentarzach Borysa, trzymaj się TYTU!!! :friends:
P1180292 (4).JPG

Ty jajecznicę na betonie robiłeś że siekiera do niej potrzebna? I po co ci magnezja?
Jajecznica dla Zbójników ze Szczecina nie jakieś tam pedalskie kanapeczki ... To co kryminały lubią najbardziej .... wkleję jeszcze raz bo GRANAT ucięło ...

Poprzednia dla Materli ... ta ... z dedykacją dla wszystkich bandziorów zakamuflowanych, kryminałów, zwyroli i podwójnych agentów konfiturowych
P1180292 - Kopia.JPG

Dla ścisłości żeby nikt mi o 6.00 drzwi nie wywalił to "granat" jest z drewna a w woreczku jest proszek do Karchera ...

czemu jajecznice wyglądają jak rzygi? Niby normalne składniki, ale wygląd tego dania poprostu odstrasza.

Brzydka ta jajecznica
Młody lubi mocno ściętą. Też mi się nie podoba, ale to szczytny cel więc nawet takie paskudy się przydadzą.
Poza tym pokaż swoją pięknisię, bo jakoś Cię w tym temacie nie widziałem wcześniej.

Młody lubi mocno ściętą. Też mi się nie podoba, ale to szczytny cel więc nawet takie paskudy się przydadzą.
Poza tym pokaż swoją pięknisię, bo jakoś Cię w tym temacie nie widziałem wcześniej.

Ujęło mnie to, że nie zareagowałeś nerwowo dlatego niniejszym przepraszam twoją jajecznicę.
W sumie nie jest taka brzydka jak sie tak przyjrzeć z odpowiedniej perspektywy. Swojej jajecznicy nie wstawię bo od jakiegoś czasu hejtuję kury i wszystko co z nimi związane.

Jak niedziela to musi być dobre śniadanie przecież :wink: #JajecznicaDlaMaterli
Skład :
5 jajek
1 pomidor
1 mała cebula
8 pieczarek
troszeczke soli
23wtg12.jpg

Zdrówka Michał !!! Kuruj sie byku i wracaj do treningów bo w grudniu w Krakowie jest waleczka do zrobienia !
ezhi02.jpg

Status
Not open for further replies.
Back