Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Maaaaagic!magi? Magi? MAGI???!
może i @TYTUS się pocieszy jakoś po ostatnich komentarzach Borysa, trzymaj się TYTU!!!![]()
Jajecznica dla Zbójników ze Szczecina nie jakieś tam pedalskie kanapeczki ... To co kryminały lubią najbardziej .... wkleję jeszcze raz bo GRANAT ucięło ...Ty jajecznicę na betonie robiłeś że siekiera do niej potrzebna? I po co ci magnezja?
Widelec by się zasadniczo przydał:|Poprzednia dla Materli ... ta ... z dedykacją dla wszystkich bandziorów zakamuflowanych, kryminałów, zwyroli i podwójnych agentów konfiturowych
Na chuj mu widelec jak ma granat.Widelec by się zasadniczo przydał:|
Za późno. Szykuj się.Dla ścisłości żeby nikt mi o 6.00 drzwi nie wywalił to "granat" jest z drewna a w woreczku jest proszek do Karchera ...
Pokaż swoją jajecznicowy hejterze!Brzydka ta jajecznica
Jajecznice hejtujo wstydu nie majo!Brzydka ta jajecznica
Młody lubi mocno ściętą. Też mi się nie podoba, ale to szczytny cel więc nawet takie paskudy się przydadzą.Brzydka ta jajecznica
Smakówa!Po co się zatrzymywać na jajach? #WątróbkaDlaMaterli
![]()
Już grubo po 7.Piwo tak samego rana?
A widziałeś jakiegoś na cohones? No może poza @Wewiur.dżentelmeni do południa nie piją :P
Młody lubi mocno ściętą. Też mi się nie podoba, ale to szczytny cel więc nawet takie paskudy się przydadzą.
Poza tym pokaż swoją pięknisię, bo jakoś Cię w tym temacie nie widziałem wcześniej.
Bez.Wątróbka bez cebulki?
Leo why? Niezdrowa?Bez.
Bo mi się jej nie chciało obierać :PLeo why? Niezdrowa?
#JajecznicaDlaMaterli