Nie wiem, po co wchodzę w ten temat. Chyba po to, żeby się wkurwiać. To podpada pod masochizm i prawdopodobnie czyni ze mnie członka społeczności LPG ON E95+. Kurwa, żądam reparacji.
Dobiło? ;) ;) ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem, po co wchodzę w ten temat. Chyba po to, żeby się wkurwiać. To podpada pod masochizm i prawdopodobnie czyni ze mnie członka społeczności LPG ON E95+. Kurwa, żądam reparacji.

Dobiło? ;) ;) ;)

brudasy z poczuciem misji, grabić-gwałcić-rabować, pasożytować

to to wiem, że jude wbijają szpile hiszpanii za brak poparcia misji pokojowej w palestynie
co nie zmienia poczucia misji brudasów z maroko
Dalej nic nie dociera. Ja pitolę.Kurwa, chodzi o decyzje sądu najwyższego Hiszpanii o zakazie natychmiastowej ekstradycji z Ceuty i Melili a ten znowu Żydów w to miesza.
Wiem, wiem, pewnie połowa składu hiszpańskiego sąd najwyższego jest obrzezana a druga miała dziadka z Izraela.
Dalej nic nie dociera. Ja pitolę.
Nie chce mi się pisać po raz enty więc wkleję mniej więcej co uważam za powód natarcia muzoli na dziwkę z rozszerzonymi kulasami-europę.
![]()
bonus
![]()
I coś przez tych 7 lat uległo zmianie? Poza jeszcze większym zidioceniem "liberałów" czy tam "dekokratów", czy chuj jeden wie za kogo się "ełropejczycy" mają?Wow, twitty sprzed 7 lat pierdolniętego synka zbrodniarza wojennego dowodzą spisku skutkującego najazdem na hiszpańskie terytorium w Afryce w 2026?
Myślałem, że ty jesteś inteligentny facet, serio, tylko z chujowym charakterem, a widzę że ty serio kutasa z cipą potrafisz pomylić i wylizać wora dla kolegiWow, twitty sprzed 7 lat pierdolniętego synka zbrodniarza wojennego dowodzą spisku skutkującego najazdem na hiszpańskie terytorium w Afryce w 2026?

Mają premiera chodzącego na smyczy WEF i jego mocodawców, lewicowe partie hiszpańskie głoszą oficjalną wymianę społeczeństwa. Dodam raz jeszcze oficjalną, nawet się z tym nie kryją, że nienawidzą białych ludzi, a Ty jak zwykle będziesz udawał, że to takie tam pierdolenie jak w stand upie.Wow, twitty sprzed 7 lat pierdolniętego synka zbrodniarza wojennego dowodzą spisku skutkującego najazdem na hiszpańskie terytorium w Afryce w 2026?
W co ty mnie wciagasz zakolaku mitomanie ?Myślałem, że ty jesteś inteligentny facet, serio, tylko z chujowym charakterem, a widzę że ty serio kutasa z cipą potrafisz pomylić i wylizać wora dla kolegi
Myślę że już nic się nie zmieni w twojej głowie, bo chyba trzydziestka już stuknęła, a zamiast mózgu masz dalej kisiel
Chłopy tyle lat ci tłumaczą, pokazują dowody, nawet nie teorie spiskowe, jak ja, tylko dokumenty, cytaty i inne proste rzeczy, których nawet nie trzeba zbytnio analizować, bo tu nie ma co myśleć, ot - zaakceptować i zmienić narrację, przyznając się - czy to na forum, czy sam przed sobą, do błędu, jak normalny AK-TYW-NY chłop by zrobił, a ty dalej z poziomu kisielu, tylko się przebierasz w strój kąpielowy jednoczęściowy i dalej w zapasy...
Trochę szkoda, ale widzę jednak że w sportach walk jakoś więcej męskich pizdeczek, niż na przeciętnej ulicy.
Ale to tak jak @alww czy inne @tucznik i - łykacie razem z kulami i mówicie, że kolejna baba zaliczona.
Problem w tym, że ta kolejna baba - to wy, po raz kolejny na kolanach, z kutasem w ustach... Smutek
Edit - tak, to co ostatnie jest wrzucone, te wpisy skurwysyna i pomiotu szatana to dowód na ich niecne plany, które właśnie się zrealizowały na twoich oczach. A ty dalej oczy zasłonięte workiem mosznowym kolegi.
Nie mogłeś zabrać tych swoich leków do USA, że teraz znowu ci się coś odkleiło? Po co ty sobie mordę mną wycierasz? Jesteś tu chyba największym pośmiewiskiem, bezwstydnie żebrzesz na wszelkie możliwe sposoby o choć odrobinę atencji, a jednocześnie chcesz pouczać i zaczynać jakieś wojenki? Z jakiej czapy mnie do tego mieszasz, czubku?Trochę szkoda, ale widzę jednak że w sportach walk jakoś więcej męskich pizdeczek, niż na przeciętnej ulicy.
Ale to tak jak @alww czy inne @tucznik i - łykacie razem z kulami i mówicie, że kolejna baba zaliczona.
Problem w tym, że ta kolejna baba - to wy, po raz kolejny na kolanach, z kutasem w ustach... Smutek
Myślałem, że ty jesteś inteligentny facet, serio, tylko z chujowym charakterem, a widzę że ty serio kutasa z cipą potrafisz pomylić i wylizać wora dla kolegi
Cóż za obrazowy opis rzeczywistościA ty dalej oczy zasłonięte workiem mosznowym kolegi
O chuju złoty.Zapewniam cię, że na ulicy to ty byś płakał
Musi jeszcze podać ile waży, żeby kategorię odpowiednią dla kolejnego kapitana ulicy zorganizować.O chuju złoty.
Spodziewam się wielu rzeczy, ale że to właśnie Ty dołączysz do ulicznych wyjaśniaczy?![]()

Wiesz, ja chyba błędnie zinterpretowałem ten jego bełkot, bo przyznaje się, że byłem czymś innym zajęty. Odczytałem to jako zaczepkę wystosowaną w moim kierunku. Że zostałbym "skrewetkowany", gdyby mnie spotkał. Sam bym się nie bawił w takie głupoty.O chuju złoty.
Spodziewam się wielu rzeczy, ale że to właśnie Ty dołączysz do ulicznych wyjaśniaczy?![]()
Taaa, przez klawiaturę to niby każdy hetero...Wiesz, ja chyba błędnie zinterpretowałem ten jego bełkot, bo przyznaje się, że byłem czymś innym zajęty. Odczytałem to jako zaczepkę wystosowaną w moim kierunku. Że zostałbym "skrewetkowany", gdyby mnie spotkał. Sam bym się nie bawił w takie głupoty.
Jeżeli się pomyliłem, a na to wychodzi, to z całego serca przepraszam "współdyskutantów" ;-) I wycofuję obietnice ;-)
Edit: Inna sprawa, że chciałbym, żeby na żywo mi powiedział, że jestem pedrylem, klękam do męskich fujar i je obrabiam. Po przez klawiaturę to wiadomo, że każdy mocarz ;-)
A kuku...Taaa, przez klawiaturę to niby każdy hetero...