Absurdy poprawności politycznej.

to to wiem, że jude wbijają szpile hiszpanii za brak poparcia misji pokojowej w palestynie
:fjedzia:
co nie zmienia poczucia misji brudasów z maroko

Kurwa, chodzi o decyzje sądu najwyższego Hiszpanii o zakazie natychmiastowej ekstradycji z Ceuty i Melili a ten znowu Żydów w to miesza.

Wiem, wiem, pewnie połowa składu hiszpańskiego sąd najwyższego jest obrzezana a druga miała dziadka z Izraela.

Wystarczyło 57 tysięcy żołnierzy żeby odbić Normandię.

Do Ceuty wjechało już 80 tysięcy inżynierów... W jeden dzień.

Kurwa, chodzi o decyzje sądu najwyższego Hiszpanii o zakazie natychmiastowej ekstradycji z Ceuty i Melili a ten znowu Żydów w to miesza.

Wiem, wiem, pewnie połowa składu hiszpańskiego sąd najwyższego jest obrzezana a druga miała dziadka z Izraela.
Dalej nic nie dociera. Ja pitolę.
Nie chce mi się pisać po raz enty więc wkleję mniej więcej co uważam za powód natarcia muzoli na dziwkę z rozszerzonymi kulasami-europę.

HOg2-whWoAAkzKV

bonus

HOhDb2BW4AAqB5c

Last edited:
Dalej nic nie dociera. Ja pitolę.
Nie chce mi się pisać po raz enty więc wkleję mniej więcej co uważam za powód natarcia muzoli na dziwkę z rozszerzonymi kulasami-europę.

HOg2-whWoAAkzKV

bonus

HOhDb2BW4AAqB5c

Wow, twitty sprzed 7 lat pierdolniętego synka zbrodniarza wojennego dowodzą spisku skutkującego najazdem na hiszpańskie terytorium w Afryce w 2026?

Wow, twitty sprzed 7 lat pierdolniętego synka zbrodniarza wojennego dowodzą spisku skutkującego najazdem na hiszpańskie terytorium w Afryce w 2026?
I coś przez tych 7 lat uległo zmianie? Poza jeszcze większym zidioceniem "liberałów" czy tam "dekokratów", czy chuj jeden wie za kogo się "ełropejczycy" mają?

Myślałem, że ty jesteś inteligentny facet, serio, tylko z chujowym charakterem, a widzę że ty serio kutasa z cipą potrafisz pomylić i wylizać wora dla kolegi :wtf2:

Myślę że już nic się nie zmieni w twojej głowie, bo chyba trzydziestka już stuknęła, a zamiast mózgu masz dalej kisiel :robertmakeup:

Chłopy tyle lat ci tłumaczą, pokazują dowody, nawet nie teorie spiskowe, jak ja, tylko dokumenty, cytaty i inne proste rzeczy, których nawet nie trzeba zbytnio analizować, bo tu nie ma co myśleć, ot - zaakceptować i zmienić narrację, przyznając się - czy to na forum, czy sam przed sobą, do błędu, jak normalny AK-TYW-NY chłop by zrobił, a ty dalej z poziomu kisielu, tylko się przebierasz w strój kąpielowy jednoczęściowy i dalej w zapasy...

Trochę szkoda, ale widzę jednak że w sportach walk jakoś więcej męskich pizdeczek, niż na przeciętnej ulicy.

Ale to tak jak @alww czy inne @tucznik i - łykacie razem z kulami i mówicie, że kolejna baba zaliczona.

Problem w tym, że ta kolejna baba - to wy, po raz kolejny na kolanach, z kutasem w ustach... Smutek:suchykarol:

Edit - tak, to co ostatnie jest wrzucone, te wpisy skurwysyna i pomiotu szatana to dowód na ich niecne plany, które właśnie się zrealizowały na twoich oczach. A ty dalej oczy zasłonięte workiem mosznowym kolegi.

Mają premiera chodzącego na smyczy WEF i jego mocodawców, lewicowe partie hiszpańskie głoszą oficjalną wymianę społeczeństwa. Dodam raz jeszcze oficjalną, nawet się z tym nie kryją, że nienawidzą białych ludzi, a Ty jak zwykle będziesz udawał, że to takie tam pierdolenie jak w stand upie.
Żołnierze mają zakaz działania, brudasy grabią sklepy, wchodzą do prywatnych domów, to też nie daje nic do myślenia? Ludzie ze strachu się zabarykadowali w mieszkaniach.
Muzole rzucają kamieniami w służby mundurowe i w szarych obywateli.
To samo robili demokraci w usa za rządów Kamali Haris i nadzorze Mayorgasa, żydowskiego latynosa (zabawnie to brzmi) co wpuszczał przez południową granicę ludzi na potęgę.
Ta banda weszła nawet bez plecaków, bez butelki wody w ręce, przecież to sterowane jest odgórnie. Zaraz ktoś da im żreć, pić, komóreczki nowe z mapą w łapę i hyc na kontynent Europa.

Myślałem, że ty jesteś inteligentny facet, serio, tylko z chujowym charakterem, a widzę że ty serio kutasa z cipą potrafisz pomylić i wylizać wora dla kolegi :wtf2:

Myślę że już nic się nie zmieni w twojej głowie, bo chyba trzydziestka już stuknęła, a zamiast mózgu masz dalej kisiel :robertmakeup:

Chłopy tyle lat ci tłumaczą, pokazują dowody, nawet nie teorie spiskowe, jak ja, tylko dokumenty, cytaty i inne proste rzeczy, których nawet nie trzeba zbytnio analizować, bo tu nie ma co myśleć, ot - zaakceptować i zmienić narrację, przyznając się - czy to na forum, czy sam przed sobą, do błędu, jak normalny AK-TYW-NY chłop by zrobił, a ty dalej z poziomu kisielu, tylko się przebierasz w strój kąpielowy jednoczęściowy i dalej w zapasy...

Trochę szkoda, ale widzę jednak że w sportach walk jakoś więcej męskich pizdeczek, niż na przeciętnej ulicy.

Ale to tak jak @alww czy inne @tucznik i - łykacie razem z kulami i mówicie, że kolejna baba zaliczona.

Problem w tym, że ta kolejna baba - to wy, po raz kolejny na kolanach, z kutasem w ustach... Smutek:suchykarol:

Edit - tak, to co ostatnie jest wrzucone, te wpisy skurwysyna i pomiotu szatana to dowód na ich niecne plany, które właśnie się zrealizowały na twoich oczach. A ty dalej oczy zasłonięte workiem mosznowym kolegi.
W co ty mnie wciagasz zakolaku mitomanie ?

Problem w tym, że ta kolejna baba - to wy, po raz kolejny na kolanach, z kutasem w ustach... Smutek
Nie mogłeś zabrać tych swoich leków do USA, że teraz znowu ci się coś odkleiło? Po co ty sobie mordę mną wycierasz? Jesteś tu chyba największym pośmiewiskiem, bezwstydnie żebrzesz na wszelkie możliwe sposoby o choć odrobinę atencji, a jednocześnie chcesz pouczać i zaczynać jakieś wojenki? Z jakiej czapy mnie do tego mieszasz, czubku?

Zapewniam cię, że na ulicy to ty byś płakał -- no chyba, że by cię naszprycowali mocno w tym szpitalu po powrocie z przepustki i włączyłby ci się tryb nieśmiertelności -- wtenczas trzeba by było w porę się ogarnąć i odejść. Bo głupio tak prawnie odpowiadać za kalectwo -- tym razem fizyczne -- osobnika z żółtymi papierami.

Myślałem, że ty jesteś inteligentny facet, serio, tylko z chujowym charakterem, a widzę że ty serio kutasa z cipą potrafisz pomylić i wylizać wora dla kolegi

Problem w tym, że ta kolejna baba - to wy, po raz kolejny na kolanach, z kutasem w ustach... Smutek

A ty dalej oczy zasłonięte workiem mosznowym kolegi
Cóż za obrazowy opis rzeczywistości

O chuju złoty.
Spodziewam się wielu rzeczy, ale że to właśnie Ty dołączysz do ulicznych wyjaśniaczy?
images
Wiesz, ja chyba błędnie zinterpretowałem ten jego bełkot, bo przyznaje się, że byłem czymś innym zajęty. Odczytałem to jako zaczepkę wystosowaną w moim kierunku. Że zostałbym "skrewetkowany", gdyby mnie spotkał. Sam bym się nie bawił w takie głupoty.

Jeżeli się pomyliłem, a na to wychodzi, to z całego serca przepraszam "współdyskutantów" ;-) I wycofuję obietnice ;-)

Edit: Inna sprawa, że chciałbym, żeby na żywo mi powiedział, że jestem pedrylem, klękam do męskich fujar i je obrabiam. Po przez klawiaturę to wiadomo, że każdy mocarz ;-)

Wiesz, ja chyba błędnie zinterpretowałem ten jego bełkot, bo przyznaje się, że byłem czymś innym zajęty. Odczytałem to jako zaczepkę wystosowaną w moim kierunku. Że zostałbym "skrewetkowany", gdyby mnie spotkał. Sam bym się nie bawił w takie głupoty.

Jeżeli się pomyliłem, a na to wychodzi, to z całego serca przepraszam "współdyskutantów" ;-) I wycofuję obietnice ;-)

Edit: Inna sprawa, że chciałbym, żeby na żywo mi powiedział, że jestem pedrylem, klękam do męskich fujar i je obrabiam. Po przez klawiaturę to wiadomo, że każdy mocarz ;-)
Taaa, przez klawiaturę to niby każdy hetero...

Back