Absurdy poprawności politycznej.

Nie jestem specem od tematów ale to może mieć sens przy wyłapywaniu przemytu/prania forsy/finansowania terroryzmu itd. ::really::

Nie wiem czy w USA od czasu ataku na World Trade Center nie ma podobnych przepisów...
Spierdoli Ci się silnik w dizlu i już mechanik musi robić dochodzenie ktoś ty, coż to za auto i kto je użytkuje. Opierdolisz jodełkę babci Krysi z Koziegłów w całym M3 i już masz przejebane, bo musisz mieć pewność, że to z babci Krysi emy poszło a nie czasem studencika, który ukradkiem u niej pokoik wynajmuje. Pojebało kogoś zdrowo. Chodzi wyłącznie o wyeliminowanie gotówki i utrudnianie życia komuś innemu niż szwabskie koroporacje

HKaBb8ZWIAAEoQz.jpg

30 km od mojego miejsca zamieszkania powstaje ośrodek dla uchodźców w Apeldoorn. Mała mieścina, ludzie chcą protestować. Wcześniej policja ich sprawdza, czy nie mają nic niebezpiecznego i każe stać im w wyznaczonym miejscu i krzyczeć.
Silne protesty. :beczka:
W pOlsce jedyny protest który przyniósł efekt to był protest w czasach korony w Głogowie. Ale wtedy policyjne dostawali na cipe i to nie były macanki. Co głupsi Polacy siedzieli w domach, bo zamknięto lasy, a część się wkurwiła i to był pokaz siły.

Ludzie najwidoczniej dalej nie rozumieją, że policja nie jest żeby ich chronić.

W pOlsce jedyny protest który przyniósł efekt to był protest w czasach korony w Głogowie. Ale wtedy policyjne dostawali na cipe i to nie były macanki. Co głupsi Polacy siedzieli w domach, bo zamknięto lasy, a część się wkurwiła i to był pokaz siły.

Ludzie najwidoczniej dalej nie rozumieją, że policja nie jest żeby ich chronić.
Wydaje mi sie że tutaj w nl
Musi dojść do naprawdę strasznej zbrodni
To może w końcu sie kurwa obudzą
Polacy mają inny mental
Holendrzy przy nich to pizdy i tyle

Dla @Mmayhem
to wciąż za mało dowodów.

Tak, myślę że te dane mogą być prawdziwe.

Przez trzy lata gdy była ministrem przybyło więcej emigrantów niż przez pół wieku po wojnie z Karaibów, Indii, Pakistanu i innych byłych brytyjskich kolonii, w ramach programów łączenia rodzin a te dane o największej migracji w roku 2023 to też pewnie jej zasługa.

Wychodzi na to że Żydzi nie tylko Arabów i Murzynów do Europy wysyłają ale i Hindusów i Pakisów bo ich w UK najwiecej i pewnie nie ma to nic wspólnego z kolonialną przeszłością kraju.

:penn:

Przez trzy lata gdy była ministrem przybyło więcej emigrantów niż przez pół wieku po wojnie z Karaibów, Indii, Pakistanu i innych byłych brytyjskich kolonii, w ramach programów łączenia rodzin a te dane o największej migracji w roku 2023 to też pewnie jej zasługa.

Wychodzi na to że Żydzi nie tylko Arabów i Murzynów do Europy wysyłają ale i Hindusów i Pakisów bo ich w UK najwiecej i pewnie nie ma to nic wspólnego z kolonialną przeszłością kraju.

Tak, wtedy przybyło najwięcej. Przez to Twoje pół wieku nie najebało ich tyle co po "liberalnej" polityce lat 90

Na pewno ma wiele wspólnego z żydowską agendą zniszczenia białych państw narodowych, sami o tym mówią, dlaczego mam im nie wierzyć.
:fjedzia:

Back