Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
wrzuciłem bo pokazano mordę tej upadlinki, wcześniej to było lekko na gębę a tu cipa w pełnej krasie pokazanaTak i ściąga tam murzynów na studia.
Pisałem już o tym ze co 300 mieszkaniec Lublina jest czarny.
Pizda z ryjawrzuciłem bo pokazano mordę tej upadlinki
Jak można byc takim egoista i robic dziecku wstydTo pewnie jakiś katolicki ksiądz...
Pedofile nie przejmują się krzywdą dzieci.Jak można byc takim egoista i robic dziecku wstyd
W każdym kraju są dziesiątki Epsteinów... Myślę, że niebawem będą polowania na te kurwy. A afera Kłodzka to będzie u nas wierzchołek góry lodowej... I te kłodzkie kurwy też zostaną upolowane i w jakiś sposób stracone

Jest możliwe, choć ja o tym kryzysie krakałem z kolegami z branży od kilku lat, dlaczego? Dlatego, że ludność Polski się kurczy,Oho, od paru tygodni widzę w mediach gadkę o tym jak to się nie da sprzedać domów i mieszkań na wolnym rynku pomimo obniżek cen, dawania dupy i wszystkiego co tam sobie "dziennikarze" wymyślają... nadchodzi państwowy skup dla murzynów?![]()
Nie ma szans. U mnie co się nie buduje to jest w moment wyprzedane. Wystawisz ogłoszenie o wynajmie to masz telefon za telefonem (Polacy, studenci, wukraińce).Jest możliwe, choć ja o tym kryzysie krakałem z kolegami z branży od kilku lat, dlaczego? Dlatego, że ludność Polski się kurczy,
dzieci często jedynaki na dzień dobry wchodząc w dorosłe życie dostają często po kilka mieszkań w spadku, jedna babcia druga babcie i jeszcze po rodzicach dostanie, po co im się budować/kredytować.
Przyjadą wukraińcy i żymianie oni nie mają problemu z rozmnażaniemJest możliwe, choć ja o tym kryzysie krakałem z kolegami z branży od kilku lat, dlaczego? Dlatego, że ludność Polski się kurczy,
dzieci często jedynaki na dzień dobry wchodząc w dorosłe życie dostają często po kilka mieszkań w spadku, jedna babcia druga babcie i jeszcze po rodzicach dostanie, po co im się budować/kredytować.

Nie mam na myśli miast akademickich. Tam wiadomo, że się wszystko wynajmie, nikt nie chce mieszkać na "stancji" u starej baby w pokoju.Nie ma szans. U mnie co się nie buduje to jest w moment wyprzedane. Wystawisz ogłoszenie o wynajmie to masz telefon za telefonem (Polacy, studenci, wukraińce).
W większych miastach pewnie podobnie.