Absurdy poprawności politycznej.

przechytrzył przygłupią lewarę

Poza tym

“Wherever the devil can’t go, he sends a woman.”

Sprawdza się w każdym przypadku.

Last edited:
Dla juleczek szczyty do zdobycia

1780221208579.png

W każdym kraju są dziesiątki Epsteinów... Myślę, że niebawem będą polowania na te kurwy. A afera Kłodzka to będzie u nas wierzchołek góry lodowej... I te kłodzkie kurwy też zostaną upolowane i w jakiś sposób stracone :eddieconspiracy:

Wątpie, beton partyjny jest na takim poziomie,że nawet gdyby jedni jedli dzieci to ich wyborcy by powiedzieli" ale nasi jedzą z keczupem". Jeśli już to raczej jakas prywatna incjatywa ludzi ktorym sie przeleje i przestana kalkulować. Przecież tego z Kłodzka to powinni ludzie rozerwac na miejscu .

Oho, od paru tygodni widzę w mediach gadkę o tym jak to się nie da sprzedać domów i mieszkań na wolnym rynku pomimo obniżek cen, dawania dupy i wszystkiego co tam sobie "dziennikarze" wymyślają... nadchodzi państwowy skup dla murzynów? :jjsmile:

Oho, od paru tygodni widzę w mediach gadkę o tym jak to się nie da sprzedać domów i mieszkań na wolnym rynku pomimo obniżek cen, dawania dupy i wszystkiego co tam sobie "dziennikarze" wymyślają... nadchodzi państwowy skup dla murzynów? :jjsmile:
Jest możliwe, choć ja o tym kryzysie krakałem z kolegami z branży od kilku lat, dlaczego? Dlatego, że ludność Polski się kurczy,
dzieci często jedynaki na dzień dobry wchodząc w dorosłe życie dostają często po kilka mieszkań w spadku, jedna babcia druga babcie i jeszcze po rodzicach dostanie, po co im się budować/kredytować.

Jest możliwe, choć ja o tym kryzysie krakałem z kolegami z branży od kilku lat, dlaczego? Dlatego, że ludność Polski się kurczy,
dzieci często jedynaki na dzień dobry wchodząc w dorosłe życie dostają często po kilka mieszkań w spadku, jedna babcia druga babcie i jeszcze po rodzicach dostanie, po co im się budować/kredytować.
Nie ma szans. U mnie co się nie buduje to jest w moment wyprzedane. Wystawisz ogłoszenie o wynajmie to masz telefon za telefonem (Polacy, studenci, wukraińce).

W większych miastach pewnie podobnie.

Przyjadą wukraińcy i żymianie oni nie mają problemu z rozmnażaniem :fjedzia:

Nie ma szans. U mnie co się nie buduje to jest w moment wyprzedane. Wystawisz ogłoszenie o wynajmie to masz telefon za telefonem (Polacy, studenci, wukraińce).

W większych miastach pewnie podobnie.
Nie mam na myśli miast akademickich. Tam wiadomo, że się wszystko wynajmie, nikt nie chce mieszkać na "stancji" u starej baby w pokoju.
:beczka:

Kretyn jeszcze rzucił hasło, co to za ojciec, wstydu nie ma:
"Racism had nothing to do with Henry’s murder"
nożź kurwa przygłup pierdolony i tchórz, gdybym Henry był innym sikhem czy innym brązowym gównem to dźgnięty za nic by raczej nie został.

Kurwa ręce opadają.
Ewidentny rasizm względem białego chłopaka.

Back