Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Wystarczyło wjechać z ostrą amunicją to by się szmatogłowym odechciało krzyczeć coś o kozojebie.Mieli prawie wszystkich w jednym miejscu, należało zapakować na wagony i wywieźć tam skąd przybyli![]()

Niestety ale nie. Bobby to tak naprawdę lewak i demokrata. Wiele razy napierdalał na trumpa publicznie, także on jest full trans-hollywod. Smutne, ale bycie dobrym aktorem 30 lat temu nie oznacza że jest się zdrowym psychicznie.Prawdziwa reakcja De Niro..
![]()
![]()
![]()
![]()

Właśnie chciałem napisać w odpowiedzi że obecnie to jest komunistyczna szmata. Najbardziej śmieszy mnie to że w USA komuniści nazywają się demokratami.Niestety ale nie. Bobby to tak naprawdę lewak i demokrata. Wiele razy napierdalał na trumpa publicznie, także on jest full trans-hollywod. Smutne, ale bycie dobrym aktorem 30 lat temu nie oznacza że jest się zdrowym psychicznie.
To jak u nas lewica i prawica, nikt nie zastanawia się, że przecież lewica i prawica zawsze należą do jednej osoby, chyba że ktoś tę rękę w końcu upierdoli przy kolanie...Właśnie chciałem napisać w odpowiedzi że obecnie to jest komunistyczna szmata. Najbardziej śmieszy mnie to że w USA komuniści nazywają się demokratami.
A on nie był zawsze lewakiem?Właśnie chciałem napisać w odpowiedzi że obecnie to jest komunistyczna szmata. Najbardziej śmieszy mnie to że w USA komuniści nazywają się demokratami.
A on nie był zawsze pierdolniętym lewakiem?