Miskatonic
Vale Tudo Championship
NieAle bzdury
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
NieAle bzdury
Tak
Tyle, że w takich wyprawach brał udział promil społeczeństwa, większość całe życie spędzała w okolicy, w której się urodzili. O ile większe wydarzenia ich nie rzuciły na koniec świata to mało kto mógł sobie pozwolić na jakiekolwiek podróżowanie. Ci, których wojana, bieda itp rzuciły w inne rejony to też z reguły mieli "one way ticket".All the men are losing their minds because you can't explore anymore.The world used to be a place of wonder and excitement. A 2-month ship ride would take you to a never-before-seen-land.
A wtedy? Albo korzyści finansowa dla władców, albo bogaty banan uważający się za odkrywce, a korzystający z pomocy dziesiątek osób.There's no point in travelling to the far reaches of the globe in 2025
Bzdura i nie ma co się więcej rozpisywaćEvery city looks the same. Everyone uses an iPhone and wears Nikes. You land at the airport and follow Google Maps to your hotel, then eat dinner at some restaurant that makes more or less the same food you'd eat at home.
UogólninieSo men are bored and frustrated. They're told to sit in a cubicle and make PowerPoints. But that'll make you go insane
Jesteś w stanie to zapewnić. Są miejsca na świecie gdzie bez problemu tego typu emocje znajdziesz, pytanie czy chcesz?They need adventure, danger, risk, excitement
No na podbój kosmosu trzeba jeszcze poczekaćA frustrating period of time
Tak
Tyle, że w takich wyprawach brał udział promil społeczeństwa, większość całe życie spędzała w okolicy, w której się urodzili. O ile większe wydarzenia ich nie rzuciły na koniec świata to mało kto mógł sobie pozwolić na jakiekolwiek podróżowanie. Ci, których wojana, bieda itp rzuciły w inne rejony to też z reguły mieli "one way ticket".
A wtedy? Albo korzyści finansowa dla władców, albo bogaty banan uważający się za odkrywce, a korzystający z pomocy dziesiątek osób.
Bzdura i nie ma co się więcej rozpisywać
Uogólninie
Jesteś w stanie to zapewnić. Są miejsca na świecie gdzie bez problemu tego typu emocje znajdziesz, pytanie czy chcesz?
No na podbój kosmosu trzeba jeszcze poczekać

Cholera, wczoraj szukałem takiego jednego posta, nie pamiętam czyj i nie pamiętam słów kluczy, dlatego nie znalazłem.
To był czyjś post do @alww i chciałem mu go wczoraj wkleić w HP jako odpowiedź do posta o Bastku, dzisiaj wkleiłbym go Tobie
Brzmiało to mniej więcej tak:
"Ty to musisz być (jak to było?) duszą towarzystwa podczas rodzinnych imprez" czy coś takiego, ale to jakoś ładniej brzmiało i nie mogę tego posklejać![]()
Proszękurwa, jak tak se czytam różne twoje komentarze na tym forum to myślę, że musisz być duszą towarzystwa na imprezach![]()

Proszę![]()

Brzmiało to mniej więcej tak:
"Ty to musisz być (jak to było?) duszą towarzystwa podczas rodzinnych imprez" czy coś takiego, ale to jakoś ładniej brzmiało i nie mogę tego posklejać![]()

Którego to śmieszka kurwa śmieszy?

jest ciąg dalszy z szczegółami
wesoła piwnica, bardziej niż u bordowego króla
![]()
I posypała się narracja prawaków.

Imię też znamy- Kasia.to już wiemy jak ma karatecki na nazwisko, Malicki
![]()
Kasia oglądała nowy serial na Netflixie i widziała, że murzyni to troskliwi, szczodrzy kochankowie, którzy osiągają wielkie sukcesy na polu zawodowym.Imię też znamy- Kasia.

Putin!Dobrze wyczułem kiedyś, że to te kurwy odpowiadają za 50% migracji tych brudów, te wszystkie kościelne przybudóweczki jak caritas, czerwony krzyżyk,
tym bardziej się cieszę, że od chui trzymam się już z daleka od kilku lat.
To jest dramat, kurwa.
Przecież to jakby postawić diabłu ołtarzyk w kościele, gdzieś tam z boczku przy wejściu, albo na chórze.
Perchate nimi już też sterują, ręce opadają. Te teorie spiskowe się spinają.

Spanowczukowi to się spina na bank, a sam do kościółka popierdala,Putin!
![]()