Absurdy poprawności politycznej.

Tak
All the men are losing their minds because you can't explore anymore.The world used to be a place of wonder and excitement. A 2-month ship ride would take you to a never-before-seen-land.
Tyle, że w takich wyprawach brał udział promil społeczeństwa, większość całe życie spędzała w okolicy, w której się urodzili. O ile większe wydarzenia ich nie rzuciły na koniec świata to mało kto mógł sobie pozwolić na jakiekolwiek podróżowanie. Ci, których wojana, bieda itp rzuciły w inne rejony to też z reguły mieli "one way ticket".
There's no point in travelling to the far reaches of the globe in 2025
A wtedy? Albo korzyści finansowa dla władców, albo bogaty banan uważający się za odkrywce, a korzystający z pomocy dziesiątek osób.
Every city looks the same. Everyone uses an iPhone and wears Nikes. You land at the airport and follow Google Maps to your hotel, then eat dinner at some restaurant that makes more or less the same food you'd eat at home.
Bzdura i nie ma co się więcej rozpisywać
So men are bored and frustrated. They're told to sit in a cubicle and make PowerPoints. But that'll make you go insane
Uogólninie
They need adventure, danger, risk, excitement
Jesteś w stanie to zapewnić. Są miejsca na świecie gdzie bez problemu tego typu emocje znajdziesz, pytanie czy chcesz?
A frustrating period of time
No na podbój kosmosu trzeba jeszcze poczekać

Last edited:
Tak

Tyle, że w takich wyprawach brał udział promil społeczeństwa, większość całe życie spędzała w okolicy, w której się urodzili. O ile większe wydarzenia ich nie rzuciły na koniec świata to mało kto mógł sobie pozwolić na jakiekolwiek podróżowanie. Ci, których wojana, bieda itp rzuciły w inne rejony to też z reguły mieli "one way ticket".

A wtedy? Albo korzyści finansowa dla władców, albo bogaty banan uważający się za odkrywce, a korzystający z pomocy dziesiątek osób.

Bzdura i nie ma co się więcej rozpisywać

Uogólninie

Jesteś w stanie to zapewnić. Są miejsca na świecie gdzie bez problemu tego typu emocje znajdziesz, pytanie czy chcesz?

No na podbój kosmosu trzeba jeszcze poczekać
:beczka:

Cholera, wczoraj szukałem takiego jednego posta, nie pamiętam czyj i nie pamiętam słów kluczy, dlatego nie znalazłem.

To był czyjś post do @alww i chciałem mu go wczoraj wkleić w HP jako odpowiedź do posta o Bastku, dzisiaj wkleiłbym go Tobie :awesome:

Brzmiało to mniej więcej tak:
"Ty to musisz być (jak to było?) duszą towarzystwa podczas rodzinnych imprez" czy coś takiego, ale to jakoś ładniej brzmiało i nie mogę tego posklejać :lol:

Cholera, wczoraj szukałem takiego jednego posta, nie pamiętam czyj i nie pamiętam słów kluczy, dlatego nie znalazłem.

To był czyjś post do @alww i chciałem mu go wczoraj wkleić w HP jako odpowiedź do posta o Bastku, dzisiaj wkleiłbym go Tobie :awesome:

Brzmiało to mniej więcej tak:
"Ty to musisz być (jak to było?) duszą towarzystwa podczas rodzinnych imprez" czy coś takiego, ale to jakoś ładniej brzmiało i nie mogę tego posklejać :lol:

kurwa, jak tak se czytam różne twoje komentarze na tym forum to myślę, że musisz być duszą towarzystwa na imprezach :siara:
Proszę :tiphatb:

G2wP_yFWsAAy-N6
Którego to śmieszka kurwa śmieszy? :watchingyou:

Nigdy się nie nauczą...

Imię też znamy- Kasia.
Kasia oglądała nowy serial na Netflixie i widziała, że murzyni to troskliwi, szczodrzy kochankowie, którzy osiągają wielkie sukcesy na polu zawodowym.

Kasia chciałaby takiego murzyna więc protestuje przeciwko rasistom i ksenofobom.
Kolor skóry nie ma znaczenia, pochodzenie nie ma znacznia, jedynie te głupie Ukrainki jakby się dało wyrzucić z powrotem na Ukrainę bo są roszczeniowe i nie płacą w salonach kosmetycznych :awesome:

I love the smell of burning muslim in the morning. Miodzio jak się tłuką dzikusy jebane. Chociaż ich tyle, że to kropla w morzu potrzeb...
gaz.JPG

Wojsko pakistańskie poinformowało, że jego siły zabiły "15-20 afgańskich talibów" i raniły wielu w dystrykcie przygranicznym Spin Boldak.

Rzecznik rządu talibów przekazał, że w wyniku ostrzału ze strony Pakistanu zginęło 12 afgańskich cywilów, a ponad 100 zostało rannych. Dodał, że zabito wielu pakistańskich żołnierzy.

Telewizja Samaa, powołując się na dobrze poinformowane źródła, podała, że armia pakistańska przeprowadziła ukierunkowane ataki na kluczowe kryjówki talibów w prowincji Kandahar, co doprowadziło do ich "skutecznego zniszczenia". Źródła stacji twierdzą, że straty po stronie talibów to nawet 200 zabitych.

Starcia na granicy Pakistanu i Afganistanu​

Do eskalacji doszło po porannych starciach na granicy Pakistanu i Afganistanu. Agencja Reutera, powołując się na rzecznika talibów, podała, że w walkach zginęło co najmniej 12 cywilów, a około 100 zostało rannych.

Talibowie twierdzą, że ataku dokonały wojska pakistańskie, a siły afgańskie odpowiedziały, zabijając "dużą liczbę pakistańskich żołnierzy" oraz przejmując ich posterunki i sprzęt wojskowy. Władze w Islamabadzie obwiniły o atak talibów i poinformowały o czterech rannych cywilach na swoim terytorium.

Najnowsza fala napięć między oboma krajami rozpoczęła się 9 października, po tym jak powiązana z talibami partia Tehreek-e-Taliban Pakistan zaatakowała konwój wojskowy w regionie przygranicznym Kurram. 10 października Pakistan przeprowadził nalot na jednego z przywódców tej grupy w Kabulu, a następnego dnia talibowie zaatakowali pakistańskie posterunki graniczne.

Pakistan od dawna oskarża afgańskich talibów o to, że pozwalają pakistańskim talibom działać ze swojego terytorium i walczyć z rządem w Islamabadzie, próbując w ten sposób wprowadzić system władzy oparty na islamie. Rząd afgańskich talibów w Kabulu kategorycznie temu zaprzecza.

Last edited:

Dobrze wyczułem kiedyś, że to te kurwy odpowiadają za 50% migracji tych brudów, te wszystkie kościelne przybudóweczki jak caritas, czerwony krzyżyk,
tym bardziej się cieszę, że od chui trzymam się już z daleka od kilku lat.
To jest dramat, kurwa.
Przecież to jakby postawić diabłu ołtarzyk w kościele, gdzieś tam z boczku przy wejściu, albo na chórze.
Perchate nimi już też sterują, ręce opadają. Te teorie spiskowe się spinają.

Last edited:

Dobrze wyczułem kiedyś, że to te kurwy odpowiadają za 50% migracji tych brudów, te wszystkie kościelne przybudóweczki jak caritas, czerwony krzyżyk,
tym bardziej się cieszę, że od chui trzymam się już z daleka od kilku lat.
To jest dramat, kurwa.
Przecież to jakby postawić diabłu ołtarzyk w kościele, gdzieś tam z boczku przy wejściu, albo na chórze.
Perchate nimi już też sterują, ręce opadają. Te teorie spiskowe się spinają.
Putin!

:juanlaugh:

Spanowczukowi to się spina na bank, a sam do kościółka popierdala,
to pewnie sam j.e. Putin sam ich na Włochy nasyła, łódki sponsoruje i komórki daje. To teraz trzeba dać tym inżynierom miejsce do modlitwy nawet w centrum odłamu katolickiego.
Chuj tam wybijanie całych wiosek chrześcijan czy podczas nabożeństw w Nigerii czy w tych innych afrykańskich pierdolnikach, o tym centralny kapłan Rzymu dupa cicho.
Nawet cichacza nie puścił.

Last edited:
syndrom sztokholmski

(co prawda nie udało im się do centrum dostać ale co przeruchali to ich w tym bazylikę św. Piotra)

tak będzie
:mamed:

Back