Absurdy poprawności politycznej.

Dobrze wyczułem kiedyś, że to te kurwy odpowiadają za 50% migracji tych brudów, te wszystkie kościelne przybudóweczki jak caritas, czerwony krzyżyk,
tym bardziej się cieszę, że od chui trzymam się już z daleka od kilku lat.
To jest dramat, kurwa.
Przecież to jakby postawić diabłu ołtarzyk w kościele, gdzieś tam z boczku przy wejściu, albo na chórze.
Perchate nimi już też sterują, ręce opadają. Te teorie spiskowe się spinają.

Nie dziwi mnie to.

Spójrzmy na założycieli kościół katolickiego:

Jezus? Żyd!

Pierwszy biskup Rzymu Piotr? Żyd!

Wszytko się spina, wystarczy połączyć kropki!

:mamed:

Nie dziwi mnie to.

Spójrzmy na założycieli kościół katolickiego:

Jezus? Żyd!

Pierwszy biskup Rzymu Piotr? Żyd!

Wszytko się spina, wystarczy połączyć kropki!

A ostatni papieże to lepsi?
Benedykt XVI- nazista
Franciszek- lewak
Leon XIV- mason

Naucz się łączyć kropki i włącz myślenie!

A ostatni papieże to lepsi?
Benedykt XVI- nazista
Franciszek- lewak
Leon XIV- mason

Naucz się łączyć kropki i włącz myślenie!
Okazuje się, że Benedykt był najlepszym papieżem ostatnich czasów.
Nazista srazista.
Jeśli ktoś faktycznie chce to można o nim trochę poczytać kim był, jaki miał wkład w teologię, filozofię, itd., a nawet okoliczności abdykacji są bardzo ciekawe jak się w nie człowiek wczyta, trzymał się zasad Katolicyzmu bardzo mocno, nie to co te kolejne mameje.

Nazista srazista.
Jeśli ktoś faktycznie chce to można o nim trochę poczytać kim był, jaki miał wkład w teologię, filozofię, itd., a nawet okoliczności abdykacji są bardzo ciekawe jak się w nie człowiek wczyta, trzymał się zasad Katolicyzmu bardzo mocno, nie to co te kolejne mameje.
I jedyny z tej bandy niedorajdów co był przeciw inwazji islamskiej dlatego go odstawili, oraz szeroko rozumianego ekumenizmu z islamem.

Nazista srazista.

Śmieszkujemy sobie, wyluzuj.

Ależ ja jestem wyluzowany, zwyczajnie się wymądrzam :redford:

IMG_2134.gif

Nic z tego nie rozumiem
To wejdź w to i kliknij "przetłumacz post", choć jak prześledzisz wzrokiem to można to zrozumieć bo słowa: "Dominique Buffin est responsable de la sécurité du Louvre depuis 2024, première femme à occuper ce poste" są zrozumiałe nawet dla mnie :fjedzia:

To wejdź w to i kliknij "przetłumacz post", choć jak prześledzisz wzrokiem to można to zrozumieć bo słowa: "Dominique Buffin est responsable de la sécurité du Louvre depuis 2024, première femme à occuper ce poste" są zrozumiałe nawet dla mnie :fjedzia:
Co, że jakieś ono/one trans Dominiqux w ramach inkluzywności objęłox to stanowisko i od razu okradli?

ja tam widzę inne opcje

A potem zdziwienie, że mimo dobrobytu(podobno) i dopłat z plusem dla dzieciatych, liczba urodzeń leci na pysk. Jak ma być inaczej, skoro media od wielu lat indoktrynują, że picie, ćpanie i przygodne ruchanie nawet będąc w związku, to wręcz obowiązek, by być postrzeganym jako nowoczesna, oświecona część społeczeństwa.
Rodzina, pieluchy itp? Ciemnogród.

Back