Uller
Bellator Heavyweight
Już tu kiedyś pisałem, w takich przypadkach trzeba sięgnąć do tradycji
lub
ewentualnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
gnojownik?We Francji mieli kiedyś fajny pomysł, podoba mi się. To, oczywiście, po łamaniu kołem.
![]()

Recyklinggnojownik?
![]()
Kłamstwo żyjące w białej świadomości, mit szlachetnego dzikusa
Eksterminacja
Szkoda że książka o Komanczach nie jest przetłumaczona na polski.
Kiedyś po rozmowie o religii "koleżanka" mi podesłała ten "wykres", gdy spytałem o uzasadnienie powiedziała "no nie widzisz na obrazku"

A teraz wyobraźcie sobie, że ten kolo jest na czubku pola czerwonego
sam karatecki lepiej by tego nie wytłumaczył
![]()

Dzięki za link "Imperium księżyca w pełni" jest w bibliotece do wypożyczenia. Jutro już będzie w moich łapach. A pomimo wszystko tamtą książkę dorwę w oryginale i podszlifuję angielski. Od jakiegoś czasu się przymierzałem i wreszcie jest odpowiedni impuls:)![]()
p.s.
![]()
Imperium ksiÄżyca w peÅni
ChoÄ w kulturze popularnej wiÄkszÄ sÅawÄ zdobyli Apacze, Siuksowie czy Szejeni, to Komancze, znakomici jeźdźcy i genialni wojownicy, stworzyli najpotÄżniejsze indiaÅskie imperium w Ameryce PóÅnocnej, powstrzymali hiszpaÅski napór z Meksyku i francuskÄ ekspansjÄ z Luizjany. Przez...czarne.com.pl
Tamtą, czyli którą?Dzięki za link "Imperium księżyca w pełni" jest w bibliotece do wypożyczenia. Jutro już będzie w moich łapach. A pomimo wszystko tamtą książkę dorwę w oryginale i podszlifuję angielski. Od jakiegoś czasu się przymierzałem i wreszcie jest odpowiedni impuls:)
jak stoicie to lepiej usiądźcie
![]()

Ja tam bym go tradycyjnie dał na @Gienek’aWe Francji mieli kiedyś fajny pomysł, podoba mi się. To, oczywiście, po łamaniu kołem.
![]()
Że też go nie dziabnęli na prawdę.