Absurdy poprawności politycznej.

To ten co załatwiał wszystkim maseczki, respiratory i ratował życia Polaków przed potężnym wirusem. Nie słyszałem wtedy żadnych wątpliwości co do wiarygodności jego i jego otoczenia.

Dworczyk mówił hop, a wszyskie jebaćpisy pytały tylko jak wysoko :śmiech:
Szrajber coś załatwił poza załatwieniem się w toalecie? Pierwsze słyszę ;-). W ogóle ta Twoja konstrukcja – by coś tam komuś wytknąć/dowalić – jest nader karkołomna ;-)

Mówisz, że niczego takiego nie było? :awesome:
Koleś był lewą nogą pinokia, który z kolei był chłopakiem na posyłki jarka, a widzę, że niektórzy chcą niego zrobić tu wielkiego szefa ;-)

Nie wiem w jakim celu? Aby przykryć jego hipokryzję rzekomą hipokryzją innych? Ależ chłopaki, nie musicie się za niego tłumaczyć, chyba że jesteście z nim emocjonalnie/ideologicznie związani i czujecie taką potrzebę ;-)

Ja covidu pamiętam innych pierwszoplanowych aktorów. Pamiętam apele dudenki, pamiętam komunikaty właśnie pinokia i szumowskiego z podkrążonymi oczami -- podkrążonymi, bo w ogóle nie spał!

Koleś był lewą nogą pinokia, który z kolei był chłopakiem na posyłki jarka, a widzę, że niektórzy chcą niego zrobić tu wielkiego szefa ;-)

Nie wiem w jakim celu? Aby przykryć jego hipokryzję rzekomą hipokryzją innych? Ależ chłopaki, nie musicie się za niego tłumaczyć, chyba że jesteście z nim emocjonalnie/ideologicznie związani i czujecie taką potrzebę ;-)

Ja covidu pamiętam innych pierwszoplanowych aktorów. Pamiętam apele dudenki, pamiętam komunikaty właśnie pinokia i szumowskiego z podkrążonymi oczami -- podkrążonymi, bo w ogóle nie spał!
No ok, ok, już zagrałeś wszystkimi możliwymi kartami. Od wyparcia przez projekcję aż do samodzielnego ustanowienia rzeczywistości.
Niech będzie no.
:śmiech:

No ok, ok, już zagrałeś wszystkimi możliwymi kartami. Od wyparcia przez projekcję aż do samodzielnego ustanowienia rzeczywistości.
Niech będzie no.
:śmiech:
Sure, sure. W stawianiu chochoła i erystyce to Cię z pewnością nie przebiję. W tym jesteś królem, kolego ;-)

No ale krzyczałeś jebać pisssss, a jak minister z pisu kazał to siedziałeś w domu czy byłeś na protestach?

Bo o to się @Miskatonic rozchodzi. Że lewicujące liberałki krzyczały jebać pisss, a jak już miały okazję to lamusy dupa cicho.

:roberteyeblinking:

No ale krzyczałeś jebać pisssss, a jak minister z pisu kazał to siedziałeś w domu czy byłeś na protestach?

Bo o to się @Miskatonic rozchodzi. Że lewicujące liberałki krzyczały jebać pisss, a jak już miały okazję to lamusy dupa cicho.

:roberteyeblinking:
Sytuacja rodzinna wymusiła na mnie najpierw to, żeby się opiekować ponad 90 letnią babcią chorą na demencję. A potem pochłonęła mnie robota za granicą. Więc wybacz, że nie miałem czasu chodzić na jakieś protesty. Wybaczysz mi? ;-)

Sytuacja rodzinna wymusiła na mnie najpierw to, żeby się opiekować ponad 90 letnią babcią chorą na demencję. A potem pochłonęła mnie robota za granicą. Więc wybacz, że nie miałem czasu chodzić na jakieś protesty. Wybaczysz mi? ;-)
Ale krzyczałeś jebac pis siedząc zamknięty w domu?

:beczka:

A to nawet nie było personalnie do Ciebie :śmiech:
Napisałem to jako o ogólnym zjawisku, niepotrzebnie się poczułeś. Zbyt do siebie bierzesz wszystko :lol:

już koniec?
akhtar-th%E1%BA%A5t.gif

Wybierz jedno :awesome:

Gdyby byli bardziej liberalni od lewaków to nie wiem co musieliby robić skoro dla lewaków ta sfera przesunęła się od tego co napisałeś do psów, koni, dzieci, chłopców, dziewczynki, drzewa

Niby tak ale kurwa nie do końca.

:wink:

Napisałem ,,politycy” a nie jakieś one/ono/niewiadomo co, aktywiszcza.

Gdyby prześledzić życie matrymonialne parlamentarzystów to więcej smaczków znalazłby się na konserwatystów.

Wystarczy rzucić kilka bardziej znanych nazwisk:
Dorn, Kurski, Schreiber.

Taki SLD był przecież dosyć konserwatywny pomijając kwestie aborcji.

Taki SLD był przecież dosyć konserwatywny pomijając kwestie aborcji.
Z resztą się zgadzam ale porównywanie zapiekłych komuchów, esbeków oraz młodzieżówki kwacha do konserwatystów zaprzecza faktom. To przeciwne bieguny sceny politycznej.

A to nawet nie było personalnie do Ciebie :śmiech:
Napisałem to jako o ogólnym zjawisku, niepotrzebnie się poczułeś. Zbyt do siebie bierzesz wszystko :lol:
Tak, ogólnie, ale dziwnym trafem w poście skierowanym do mnie ;-) Klasyka ;-) Jak się poczułem, w sensie, że ma mnie to osobiście dotykać? Jakby forumowe pstryczki miały ryć mi psychę, to w prawdziwym życiu powinienem się już dawno załamać z powodu spraw wszelakich ;-)

Ale krzyczałeś jebac pis siedząc zamknięty w domu?
Na protesty nie chodzę ani aty/ani pro -- nigdy aż tak bardzo mi się nie nudziło ;-)

Mam nadzieję, że ty protestujesz aktywnie przeciwo peło, a nie tylko krzyczysz w domu, żeby ich jebać ;-)

Mordo, jemu testosteron spadł, on wszystko przeżywa, nawet że Tarczyński zaruchał
Co do rycia psychy, to ciebie już wypuścili z zakładu zamkniętego na stałe? Dłuższa przerwa czy tylko przepustka? ;-)

Z resztą się zgadzam ale porównywanie zapiekłych komuchów, esbeków oraz młodzieżówki kwacha do konserwatystów zaprzecza faktom. To przeciwne bieguny sceny politycznej.

Znowu przypominam że mówię o politykach i porównuje kwestie matrymonialno-obyczajowe.

O ile wiem: Kwach, Miller, Cimoszewicz, Czarzasty- jedna i ta sama żona od lat, brak jawnych romansów.

NSZZ Solidarność
współzałożyciel ZchN
Przymierze Prawicy
Wyborcza Akcja Katolicka

Raczej trudno tego pana klasyfikować jako urodzonego liberała

:wink:
Napisałeś o prehistorycznych czasach, bo jednak:

W latach 2005-2016 członek PO. Członek UED, członek KP PSL-KP.

Tyle, że Niesiołowski to prehistoryczny stwór. On w 2005 był już po 60 ;-)
Ale ponoć za to jaki jurny! :lol:

Jednak nie idealizowałbym tak tego SLD:

Back