Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dramat Groka w trzech aktach.Takie przewidywalne
" Perpetrator race data is limited"
![]()

rozumiem tępe małpy ale te kurwa cioty białasy co za tą małpą idą
małpiska zazdrosne, że kaska może popłynąć gdzie indziej niż do ich leniwych małpich ryjów
edit: ekipa
View attachment 129887
dwie białe cioty, islamska ninja, po prawej dwie białe tłuste świnie, jedną ucięło
i małpa druga, jak można poddańnczo słuchać takiego małpiszona...
View attachment 129888
małpiska zazdrosne, że kaska może popłynąć gdzie indziej niż do ich leniwych małpich ryjów
View attachment 129887
dwie białe cioty, islamska ninja, po prawej dwie białe tłuste świnie, jedną ucięło
View attachment 129888
View attachment 129887
View attachment 129888
Co za śmiecie.
Mi się podoba fala zwolnień osób, które miały cis przeciwko temu Kirkowi. To już idzie w setki, a sprawa jest świeża... No coś pięknego![]()

Hejtujecie, a każden by wsadził dżoanie między poślady zazdrośnicy!Tarczyński liczył że będzie jak polski Trump a Dżoana Krupa da się złapać wiadomo za co ..
A poważnie to TVN jest zły dla wyborców a za kulisami robimy interesy, wciągamy koks i piejmy wódę.
Jak w osławionym hotelu poselskim w którym niejeden komuch pił z solidaruchem żeby następnego dnia obrzucać się błotem na sali sejmowej.

Myślę, że Domiś też nie zaliczył... No chyba, że odwiedził ją potem w swoim sławnym futrze ;-)Hejtujecie, a każden by wsadził dżoanie między poślady zazdrośnicy!
![]()
Tłucznik to prędzej zazdosny o DominikaHejtujecie, a każden by wsadził dżoanie między poślady zazdrośnicy!
![]()

3 żony przed 40? A co jeśli to nie one są problemem tylko on jest pierdolnięty?Jednak myliłem się -- Domiś jednak dopiął swego ;-) Zapiął swoje? ;-)
![]()
Joanna Krupa i Dominik Tarczyński razem w Warszawie. Zaskakujące kulisy spotkania
Dla wielu ten widok może być zaskoczeniem. W minioną sobotę w restauracji Baila w Browarach Warszawskich fotoreporter zauważył Joannę Krupę, jurorkę "Top Model", bawiącą się w towarzystwie eurodepu...ludzie.fakt.pl
Oby nie odbiło się czkawką jak panu Szrajberowi ;-) Ten ostatni mam nadzieję, że z 3 żoną znajdzie wreszcie szczęście ;-) To naprawdę niezły wynik przed 40. Goni gwiazdy filmowe ;-)
Myślisz? Ja byłem święcie przekonany, że to cudowny człowiek i w ogóle nie ma z nim najmniejszego problemu. Bezwolna, nieświadoma, zabawka w rękach diabolicznych kobiet ;-)3 żony przed 40? A co jeśli to nie one są problemem tylko on jest pierdolnięty?
Nie ma takiej możliwości, po drugie możesz podać zaimki?3 żony przed 40? A co jeśli to nie one są problemem tylko on jest pierdolnięty?
To ten co załatwiał wszystkim maseczki, respiratory i ratował życia Polaków przed potężnym wirusem. Nie słyszałem wtedy żadnych wątpliwości co do wiarygodności jego i jego otoczenia.Myślisz? Ja byłem święcie przekonany, że to cudowny człowiek i w ogóle nie ma z nim najmniejszego problemu. Bezwolna, nieświadoma, zabawka w rękach diabolicznych kobiet ;-)
Tak czy inaczej świetny materiał na wiarygodnego polityka ;-)

To ten co załatwiał wszystkim maseczki, respiratory i ratował życia Polaków przed potężnym wirusem. Nie słyszałem wtedy żadnych wątpliwości co do wiarygodności jego i jego otoczenia.
Dworczyk mówił hop, a wszyskie jebaćpisy pytały tylko jak wysoko![]()

Jednak myliłem się -- Domiś jednak dopiął swego ;-) Zapiął swoje? ;-)
![]()
Joanna Krupa i Dominik Tarczyński razem w Warszawie. Zaskakujące kulisy spotkania
Dla wielu ten widok może być zaskoczeniem. W minioną sobotę w restauracji Baila w Browarach Warszawskich fotoreporter zauważył Joannę Krupę, jurorkę "Top Model", bawiącą się w towarzystwie eurodepu...ludzie.fakt.pl
Tylko co ten konserwatysta robi, zadając się publicznie z dwukrotną rozwódką, gwiazdeczką znienawidzonego tefałn, skrajną lewaczka która w 2008 wzięła udział w kampanii społecznej Vote No on Prop 8. Equality For All, która sprzeciwiała się wprowadzeniu w amerykańskim stanie Kalifornia poprawki prawnej zamykającej drogę parom jednopłciowym do zawierania małżeństw, tzw. „Propozycji 8”.
Oby nie odbiło się czkawką jak panu Szrajberowi ;-) Ten ostatni mam nadzieję, że z 3 żoną znajdzie wreszcie szczęście ;-) To naprawdę niezły wynik przed 40. Goni gwiazdy filmowe ;-)