Absurdy poprawności politycznej.

rozumiem tępe małpy ale te kurwa cioty białasy co za tą małpą idą
::clintdis::

małpiska zazdrosne, że kaska może popłynąć gdzie indziej niż do ich leniwych małpich ryjów

edit: ekipa
sss.JPG

dwie białe cioty, islamska ninja, po prawej dwie białe tłuste świnie, jedną ucięło
i małpa druga, jak można poddańnczo słuchać takiego małpiszona...
gaz.JPG

Last edited:

małpiska zazdrosne, że kaska może popłynąć gdzie indziej niż do ich leniwych małpich ryjów

View attachment 129887

dwie białe cioty, islamska ninja, po prawej dwie białe tłuste świnie, jedną ucięło
View attachment 129888

Ten ostatni to chyba od Senyszyn..

View attachment 129887

View attachment 129888

ten sam murzyn

View attachment 129887

View attachment 129888

Beka. Kirk nie był przestępca, nikogo nie zgwałcił, został zamordowany, a małpy chodzą i na niego pierdolą po śmierci. Święty dżordż sam się zajebał dragami, to płakali po nim 3 lata. Co za śmiecie.

Tarczyński liczył że będzie jak polski Trump a Dżoana Krupa da się złapać wiadomo za co ..

:suchykarol:

A poważnie to TVN jest zły dla wyborców a za kulisami robimy interesy, wciągamy koks i piejmy wódę.

Jak w osławionym hotelu poselskim w którym niejeden komuch pił z solidaruchem żeby następnego dnia obrzucać się błotem na sali sejmowej.
Hejtujecie, a każden by wsadził dżoanie między poślady zazdrośnicy!

:beczka:

Jednak myliłem się -- Domiś jednak dopiął swego ;-) Zapiął swoje? ;-)

Tylko co ten konserwatysta robi, zadając się publicznie z dwukrotną rozwódką, gwiazdeczką znienawidzonego tefałn, skrajną lewaczka która w 2008 wzięła udział w kampanii społecznej Vote No on Prop 8. Equality For All, która sprzeciwiała się wprowadzeniu w amerykańskim stanie Kalifornia poprawki prawnej zamykającej drogę parom jednopłciowym do zawierania małżeństw, tzw. „Propozycji 8”.

Oby nie odbiło się czkawką jak panu Szrajberowi ;-) Ten ostatni mam nadzieję, że z 3 żoną znajdzie wreszcie szczęście ;-) To naprawdę niezły wynik przed 40. Goni gwiazdy filmowe ;-)

Oby nie odbiło się czkawką jak panu Szrajberowi ;-) Ten ostatni mam nadzieję, że z 3 żoną znajdzie wreszcie szczęście ;-) To naprawdę niezły wynik przed 40. Goni gwiazdy filmowe ;-)
3 żony przed 40? A co jeśli to nie one są problemem tylko on jest pierdolnięty?

Myślisz? Ja byłem święcie przekonany, że to cudowny człowiek i w ogóle nie ma z nim najmniejszego problemu. Bezwolna, nieświadoma, zabawka w rękach diabolicznych kobiet ;-)

Tak czy inaczej świetny materiał na wiarygodnego polityka ;-)
To ten co załatwiał wszystkim maseczki, respiratory i ratował życia Polaków przed potężnym wirusem. Nie słyszałem wtedy żadnych wątpliwości co do wiarygodności jego i jego otoczenia.

Dworczyk mówił hop, a wszyskie jebaćpisy pytały tylko jak wysoko :śmiech:

Tylko co ten konserwatysta robi, zadając się publicznie z dwukrotną rozwódką, gwiazdeczką znienawidzonego tefałn, skrajną lewaczka która w 2008 wzięła udział w kampanii społecznej Vote No on Prop 8. Equality For All, która sprzeciwiała się wprowadzeniu w amerykańskim stanie Kalifornia poprawki prawnej zamykającej drogę parom jednopłciowym do zawierania małżeństw, tzw. „Propozycji 8”.

Śmieszne jest że konserwatywni politycy często, gęsto okazują się w sferze matrymonialnej/obyczajowej okazują się bardziej liberalni od lewaków ale jedynie jeśli chodzi o nich samych.

Rozwody, kochanki, nieślubne dzieci, pseudo-rozwody kościelne itp. a potem karnie do Torunia na pielgrzymkę a z trybuny sejmowej wszystkich pouczają.

:DC:

Back