Absurdy poprawności politycznej.

Ja chciałbym żyć w kraju w którym nie byłoby takich problemów bo wobec osób nielegalnie przekraczających granicę używano by naddźwiękowych ołowianych argumentów.

A lewackich aktywistów którzy próbują ułatwić popełnienie przestępstwa wsadzano by do kryminału. Najlepiej do celi z chłopakami którym bardzo spodoba się współwięzień korzystający z zaimków ona/ono, gotowych zrobić mu dziecko z gwałtu które będzie mógł usunąć u więziennej piguły.

Ja chciałbym żyć w kraju w którym nie byłoby takich problemów bo wobec osób nielegalnie przekraczających granicę używano by naddźwiękowych ołowianych argumentów.

A lewackich aktywistów którzy próbują ułatwić popełnienie przestępstwa wsadzano by do kryminału. Najlepiej do celi z chłopakami którym bardzo spodoba się współwięzień korzystający z zaimków ona/ono, gotowych zrobić mu dziecko z gwałtu które będzie mógł usunąć u więziennej piguły.
Ja też.
Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

kto ma córeczkę, polecam

No ja kurwa nie widzę opcji żeby ktoś tak krzywdził moje dziecko, odrazu wywalił bym gnojków do swoich rodziców. I tu byłby problem xD Bo zaraz jak nie ostracyzm społeczno systemowy o rasizm to jakiś asfalt zaraz by skakał na gangsta solówkę, gdyby dostał na czosnek to zaraz zleciała by się chmara innych mścić albo wyjął by kosę lub gnata. Ergo dobrze kurwa że mieszkamy w Polsce :penn:

No ja kurwa nie widzę opcji żeby ktoś tak krzywdził moje dziecko, odrazu wywalił bym gnojków do swoich rodziców. I tu byłby problem xD Bo zaraz jak nie ostracyzm społeczno systemowy o rasizm to jakiś asfalt zaraz by skakał na gangsta solówkę, gdyby dostał na czosnek to zaraz zleciała by się chmara innych mścić albo wyjął by kosę lub gnata. Ergo dobrze kurwa że mieszkamy w Polsce :penn:
Na razie...

nie ma "s"... nie ma liczby mnogiej :awesome:
W tę stronę zbłądziłeś, ok.
:lol:
Co w sumie też może być prawdą...

Edit: może mu nie dała jak wrócił...

963NbAB.gif

ale pojebane pokolenie

locha już zwinięta, ale i w międzyczasie zdążyła już zrobić z siebie ofiarę (wiadomo), bo po zajściu doświadczyła hejtu w telekomunikacji internetowej, a ogólnie to jest bardzo miłą osobą i nigdy by nikomu krzywdy nie zrobiła, zresztą każdy kto ją zna to może poświadczyć

niestety mój chory umysł nie mógł się oprzeć napierającej wyobraźni - już widzę pracowników opieki społecznej w stanach jeżdżących po bidulach i rodzinach zastępczych informujących dzieciaki, że 'będą utylizowane", bo zdaniem pani lochy i tak nie będzie miał się nimi kto zająć

Back