Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
to niesamowite, że chrześcijanie nie mogą się już nawet otwarcie modlić czy głosić ewangelii w Anglii, ten kraj oszalał
to niesamowite, że chrześcijanie nie mogą się już nawet otwarcie modlić czy głosić ewangelii w Anglii, ten kraj oszalał

Znam osobiście Peruwiańczyka, który kupił łyżwy tylko po to żeby jeździć po zamarzniętych kałużach w Polsce bo nigdy wcześniej nie widział ani śniegu ani lodu. Może nie przesadzajmy.

W okolicach placów zabaw?Znam osobiście Peruwiańczyka, który kupił łyżwy tylko po to żeby jeździć po zamarzniętych kałużach w Polsce bo nigdy wcześniej nie widział ani śniegu ani lodu. Może nie przesadzajmy.
A ja znam Polaka, który nie wziął karty do głosowania w referendum, bo pytania tam były tendencyjne, a teraz narzeka na czarnych i przydymionych na ulicach. Może nie przesadzajmy.Znam osobiście Peruwiańczyka, który kupił łyżwy tylko po to żeby jeździć po zamarzniętych kałużach w Polsce bo nigdy wcześniej nie widział ani śniegu ani lodu. Może nie przesadzajmy.
Pulmonolog! Poważny człowiek.
Takich to ja znam niestety zbyt wieluA ja znam Polaka, który nie wziął karty do głosowania w referendum, bo pytania tam były tendencyjne, a teraz narzeka na czarnych i przydymionych na ulicach. Może nie przesadzajmy.
Duze Łuckie osiedle wiec blisko placow zabawW okolicach placów zabaw?
dispatch-media.com
wywiad
![]()
The Godfather of the Great Replacement
An audience with Renaud Camus • Are you a racist? • 'Yes'dispatch-media.com
:

A jak myślisz- skąd są pieniądze na służbę zdrowia, edukację, wojsko, policję, straż pożarną, drogi itp. A jak dalej- a chuj cię obchodzi- to spierdalaj do Bangladeszu czy Erytrei szukać raju utraconego, albo chociaż daruj sobie pierdolenie jak 20-letni, pryszczaty kuc od Korwina sprzed 20 lat. Jesteś albo naiwny albo głupi w chuj.A chuj mnie obchodzi czy odprowadzi.
Zamknij jape pecie.A jak myślisz- skąd są pieniądze na służbę zdrowia, edukację, wojsko, policję, straż pożarną, drogi itp. A jak dalej- a chuj cię obchodzi- to spierdalaj do Bangladeszu czy Erytrei szukać raju utraconego, albo chociaż daruj sobie pierdolenie jak 20-letni, pryszczaty kuc od Korwina sprzed 20 lat. Jesteś albo naiwny albo głupi w chuj.