ninja
Vale Tudo Championship
Mnie tylko zastanawia co się stało poza kadrem, czy czarna dzika zjadła białą matkę, czy tylko jej najebała...
Bardzo ważne pytanie szczególnie dla dziecka tej pani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja też.Ja chciałbym żyć w kraju w którym nie byłoby takich problemów bo wobec osób nielegalnie przekraczających granicę używano by naddźwiękowych ołowianych argumentów.
A lewackich aktywistów którzy próbują ułatwić popełnienie przestępstwa wsadzano by do kryminału. Najlepiej do celi z chłopakami którym bardzo spodoba się współwięzień korzystający z zaimków ona/ono, gotowych zrobić mu dziecko z gwałtu które będzie mógł usunąć u więziennej piguły.
kto ma córeczkę, polecam

Na razie...No ja kurwa nie widzę opcji żeby ktoś tak krzywdził moje dziecko, odrazu wywalił bym gnojków do swoich rodziców. I tu byłby problem xD Bo zaraz jak nie ostracyzm społeczno systemowy o rasizm to jakiś asfalt zaraz by skakał na gangsta solówkę, gdyby dostał na czosnek to zaraz zleciała by się chmara innych mścić albo wyjął by kosę lub gnata. Ergo dobrze kurwa że mieszkamy w Polsce![]()
no co, jej pierdolące matki dziecko (możliwe, że to prawda)MY MOTHER FUCKING BABY![]()

nie ma "s"... nie ma liczby mnogiejno co, jej pierdolące matki dziecko (możliwe, że to prawda)
![]()

W tę stronę zbłądziłeś, ok.nie ma "s"... nie ma liczby mnogiej![]()