Absurdy poprawności politycznej.

Pani psycholog i jakaś tam pani od spraw administracyjnych, jedna z nich mająca męża, którego planowała zostawić żeby być z ciapakiem. Ciapak swoją drogą budujący kartotekę kryminalną już od 14 roku życia.
Znam jednego Francuza, który mieszkał parę lat w Polsce. Taki jaśniejszy mulat -bardzo pozytywnie wspominał Erasmusa w Polsce i później powrót do Polski dzięki Polkom :)

Może ktoś pamięta jeszcze legenderne tematy na sfd i insomni o Polakach zagranicą: era Polek w UK po 2006 xd

Dokładnie to, co kiedyś pisałem, co nie potrafi np. @Karateka@ przyswoić.
On ocenia ich jak lewacy, czysto z pogardą rasową, im ciemniejszy kolor niż biały to głupiego murzyna/pakola/araba trzeba ratować, pomagać, kultywować mit szlachetnego dzikusa.

sympatyzujący z islamem to sobie powinni wbić do łbów, że te małpy nie wyszły jeszcze z czasów archaicznych, plemiennych,
boston chyba pił kiedyś ze mną wódką, bo dokładnie sam bym to tak opisał:

UWAGA: przemoc seksualna pakoli na białych dziewczynkach nie jest spowodowana tym, że oni nie umieją kontrolować swoich popędów.U podłoża tych wszystkich zbrodni leży rasowa pogarda i nienawiść.I teraz najważniejsze: pakolskie gwałty na białych kobietach są manifestacją siły i mają uderzyć w mężczyzn. Bezkarność i bestialstwo pakoli ma na celu pokazać ojcom i braciom tych dziewczyn, że nic nam nie zrobicie. Bierzemy, co chcemy i kiedy chcemy. Wasze kobiety to nasze łupy. Dopóki Europejczycy nie zaczną traktować pakoli i arabów tak jak robili to przez 99% swojej historii, czyli ogniem i mieczem - dopóty nic się nie zmieni.

Last edited:
tym muszą sterować pejsaci, nie ma innej możliwości, to jak machanie kawałkiem szynki przed tygrysem

Nie wiem jak bardzo trzeba być ograniczonym, by w jakikolwiek sposób zachęcać do osiedlenia się we własnym kraju.
Możemy nagrać podobny spot, ale promujący wyjazd z Polski wszystkich nacji, które tutaj przebywają z różnych powodów.
Możemy nawet użyć do tego czarnego mopa, byle tylko osiągnąć zamierzony cel.

na telefonie nie mam prawego i lewego, tylko prawicowy :lol:
adb-mouse-g5431-1-jpg.413919

prawicowy? ;) ajfona tez masz? ;)

A na powazniej, to jakims gestem czy czyms odpaliłes, na zrzucie ekranu widac nowa zakladke.

tym muszą sterować pejsaci, nie ma innej możliwości, to jak machanie kawałkiem szynki przed tygrysem

Dziwny jest ten Bostontea ale co by nie mówić fakty podaje.
Pejsaci stoją za tym jak najbardziej, ogólnie ci co nami rządzą zrozumieli po 2 wojnie światowej, że to nie jest najlepszy sposób na ich dążenie do celu, pewnie zbyt dużo patryjotyzmu i nacjonalizmu tworzyło się w tych ciężkich czasach, zresztą ciężkie czasy tworzą silnych ludzi.
Od tamtego momentu idzie już tylko medialny przekaz, wojna większość ludzi wykończyła i reszta była zmęczona ubóstwem itp a nowe pokolenie już było programowane przez przekaz z mediów „dziś ubecy mają media już nie muszą łamać kości”.
Cała unia europejska jest zbudowana na komunistycznych podstawach np manifest z Ventotene który chyba nawet gdzieś tam wisi na ścianie w PE. Utopia dla głupich ( czyli niestety 90% społeczeństwa).
Politycy np z Belgi pouczali nas jak ma wyglądać praworządność itp a w latach 50 XIX wieku mieli w zoo zagrodę z murzynami, jako zwierzeta. 2 wojna światowa tez nie była aż tak dawno temu bo przecież żyją jeszcze ludzie którzy to przeżyli ( np mój dziadek który urodził się w 39 roku a ojca poznał jak „jakiś pan w pasiaku przyjechał na rowerze” w 45.. prosto z obozu ) a niemcy grają główne skrzypce w UE i huj nic się nie stało.
Wdrażają teraz ten chory plan, bo biały silny świadomy człowiek by się postawił zawsze więc trzeba sprowadzić dzicz, dać im swobodę, pieniądze, białemu zakazać się odzywać a za parę pokoleń biali to będzie promil w Europie, zrobią getta, zniewolą głupią dzicz i beda kontrolować dosłownie każdy aspekt życia obywatela. Teraz to się może wydawać teoria spiskowa ale ciekawe czy w latach 70, 80 we Francji czy w Anglii uwierzyliby w to co się teraz dzieje..

Pejsaci stoją za tym jak najbardziej, ogólnie ci co nami rządzą zrozumieli po 2 wojnie światowej, że to nie jest najlepszy sposób na ich dążenie do celu, pewnie zbyt dużo patryjotyzmu i nacjonalizmu tworzyło się w tych ciężkich czasach, zresztą ciężkie czasy tworzą silnych ludzi.
Od tamtego momentu idzie już tylko medialny przekaz, wojna większość ludzi wykończyła i reszta była zmęczona ubóstwem itp a nowe pokolenie już było programowane przez przekaz z mediów „dziś ubecy mają media już nie muszą łamać kości”.
Cała unia europejska jest zbudowana na komunistycznych podstawach np manifest z Ventotene który chyba nawet gdzieś tam wisi na ścianie w PE. Utopia dla głupich ( czyli niestety 90% społeczeństwa).
Politycy np z Belgi pouczali nas jak ma wyglądać praworządność itp a w latach 50 XIX wieku mieli w zoo zagrodę z murzynami, jako zwierzeta. 2 wojna światowa tez nie była aż tak dawno temu bo przecież żyją jeszcze ludzie którzy to przeżyli ( np mój dziadek który urodził się w 39 roku a ojca poznał jak „jakiś pan w pasiaku przyjechał na rowerze” w 45.. prosto z obozu ) a niemcy grają główne skrzypce w UE i huj nic się nie stało.
Wdrażają teraz ten chory plan, bo biały silny świadomy człowiek by się postawił zawsze więc trzeba sprowadzić dzicz, dać im swobodę, pieniądze, białemu zakazać się odzywać a za parę pokoleń biali to będzie promil w Europie, zrobią getta, zniewolą głupią dzicz i beda kontrolować dosłownie każdy aspekt życia obywatela. Teraz to się może wydawać teoria spiskowa ale ciekawe czy w latach 70, 80 we Francji czy w Anglii uwierzyliby w to co się teraz dzieje..
Zwykły farmazon. Wrzuca posty o pakolach, subsaharyjskich murzynach itd. ale nie widzi (albo po prostu nie chce widziec) ze za tym wszystkim stoją Żydzi i z miejsca banuje za takie komentarze. Nie tak dawno miala miejsce inba na X gdzie wyszło co to za typ. Paranoja.

• Wow
Reactions: jut
Zwykły farmazon. Wrzuca posty o pakolach, subsaharyjskich murzynach itd. ale nie widzi (albo po prostu nie chce widziec) ze za tym wszystkim stoją Żydzi i z miejsca banuje za takie komentarze. Nie tak dawno miala miejsce inba na X gdzie wyszło co to za typ. Paranoja.
Wiem wiem, na początku śledziłem nawet bo suche fakty to jednak fakty ale podpadł mi już dużo wcześniej jak dziwnie szukał wszędzie atencji a z tymi zymianami to już sam się wyjaśnił

Kolego rzucasz mi oczywistą oczywistość na dobranoc, jestem chyba jednym z ostatnich, których musisz w tych sprawach cokolwiek na tym forum uświadamiać.
:roberteyeblinking:

A śledzę tego łysego jełopa tylko dlatego, że często ma ciekawe wrzutki odnośnie popisów bambusów w usa.
Nie wiem też czy ta obrona żydów nie jest przez niego stosowana jako tarcza antybanowa na social media, bo jak wiadomo chwali żydków a krytykuje islamskie dziadostwo . Moderator może mieć zgrzyt co z facetem zrobić, bo i czasem "prawakom" pociśnie. Oczywiście mogę się mylić.

Last edited:
Kolego rzucasz mi oczywistą oczywistość na dobranoc, jestem chyba jednym z ostatnich, których musisz w tych sprawach cokolwiek na tym forum uświadamiać.
:roberteyeblinking:

A śledzę tego łysego jełopa tylko dlatego, że często ma ciekawe wrzutki odnośnie popisów bambusów w usa.
Nie wiem też czy ta obrona żydów nie jest przez niego stosowana jako tarcza antybanowa na social media, bo jak wiadomo chwali żydków a krytykuje islamskie dziadostwo . Moderator może mieć zgrzyt co z facetem zrobić, bo i czasem "prawakom" pociśnie
Takie ogólniki to rzuciłem luźno, coś dodając do dyskusji, nie personalnie do Ciebie i chwała Ci za to, że wiesz co jest pięć :conorsalute:

Co do łysego to właśnie kiedyś wrzucał głównie statystyki i to były merytoryczne wpisy na konkretny temat ale jak to zwykle bywa zasięgów nabrał to i dziwne wysrywy się pojawiły.
Pozostaje pojechać klasykiem

Po atomowej apokalipsie ludziom mogło popierdolić się w głowach
:beczka:
Tak to tylko szystko pasuje. Wybrakowane egzemplarze w zdegenerowanym świecie. Jadę drugi odcinek i na razie więcej tego nie ma. Może odhaczyli czek listę już na początku i dalej będzie normalnie.

Tak to tylko szystko pasuje. Wybrakowane egzemplarze w zdegenerowanym świecie. Jadę drugi odcinek i na razie więcej tego nie ma. Może odhaczyli czek listę już na początku i dalej będzie normalnie.
Jest tylko ten jeden coś. Później już tylko romantyczne relacje czarno-białe.

Żyjemy w odcinku Monty Pythona.

Paryski teatr zaprosił 250 "uchodźców" na pro-uchodźczą konferencję

Paryski teatr zaprosił 250 uchodźców na pro-uchodźczą konferencję

... a po jej zakończeniu przybysze rozpoczęli okupację budynku. Teatrowi grozi upadłość.

"Wszyscy migranci twierdzą, że są niepełnoletni, co oznacza, że będą uważani za nieletnich bez opieki i będą mieli prawo do zakwaterowania i pomocy ze strony władz lokalnych."

"Jednak lokalne władze twierdzą, że są to osoby dorosłe, większość z nich jest znana władzom i że przed wejściem do teatru spali na ulicy. Grupa Collectif des Jeunes du Parc de Belleville, która zorganizowała okupację, potępiła test wieku, nazywając go „rasistowskim i zbyt pochopnym”."

MientkiWafel - To już lepiej byłoby nawpuszczać karaluchów i wesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Back