Trenejrolp
Jungle Fight Lightweight
Niestety 508jak 308sw w drugiej wersji to masz dyspensę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niestety 508jak 308sw w drugiej wersji to masz dyspensę
Niestety 508
Niestety 508
A najgorzej jak tylko umysłowych będą wpuszczać
Nie no błagam, nie rozwadniajmy tak społeczności. Jeszcze obniżamy miesięczne zarobki do 25k i pento do 25cm. Litości...
Wzięty w rozliczeniu, żaden żyd nie chciał zapłacić okupu i tak jakoś został
Nie no błagam, nie rozwadniajmy tak społeczności. Jeszcze obniżamy miesięczne zarobki do 25k i pento do 25cm.
To w sumie nie najgorszy pomysł, żeby pogonić roboliA najgorzej jak tylko umysłowych będą wpuszczać
o Ty wykształciuchu, wyborco tuskaTo w sumie nie najgorszy pomysł, żeby pogonić roboli![]()
Zaprzeczyłbym, ale picka dzisiaj wjechałao Ty wykształciuchu, wyborco tuska
Dowieziona pewnie przez pakola albo innego dymacza kózZaprzeczyłbym, ale picka dzisiaj wjechała![]()
Na mojej wsi na szczęście tylko nasi piękni polscy cyganie mieszkająDowieziona pewnie przez pakola albo innego dymacza kóz
Jeszcze więcej osób będzie naciągać stulejkę jak @Cassius42
Nie no błagam, nie rozwadniajmy tak społeczności. Jeszcze obniżmy miesięczne zarobki do 25k i pento do 25cm. Litości...
Chyba kolega...
Ale tu chodzi o zwis kopyta a nie zwiędłych jajChyba kolega...
Tyle to mam ale w zwisie, bez naciągania... w końcu to COHONES!
To chyba u kolegi są zwiędłe... bo u mnie nie, napięte jak plandeka na żukuAle tu chodzi o zwis kopyta a nie zwiędłych jaj
![]()
To jak u kolegi tak napięte to może na zabieg?To chyba u kolegi są zwiędłe... bo u mnie nie, napięte jak plandeka na żuku
![]()
Ciekawe co myślą ci co chcą tych inżynierów w Polsce? Co nie @Karateka@
Ojej, brakuje własnych cycuszków? tak szybko? no kto by się spodziewał
![]()
mówta co chceta ale to trzeba mieć kisiel zamiast mózgu, żeby dać sobie takie coś wmówić i zrobić z siebie kalekeDoszedł do wniosku że dupą mu było łatwiej pracować niż chujem..
![]()
Tak, dlatego to oni są ofiarami. Dokładnie takich samych praktyk jak, wcześniej wspomnianego, Mengele.mówta co chceta ale to trzeba mieć kisiel zamiast mózgu, żeby dać sobie takie coś wmówić i zrobić z siebie kaleke
nikt nie ma takiej sprawczościCo ciekawe cały świat na to patrzy, widzi i nikt z tym nie robi...
Wystarczy chciećnikt nie ma takiej sprawczości![]()
ładny zestaw
genów nie oszukasz
no no zaszalał, dobry kontent
lol
Kojarzę tego bostona z innego forum, jak jeszcze był gruby i uważał, że siłownia jest dla pedryli ;-) Ostatnio chyba stracił sporo fanów swoją obroną żydów ;-)