Absurdy poprawności politycznej.

Turcja to wakacjna destynacja rodzin z dziecmi bo najtańsze all inclusive.

Egipt to faktycznie seksturystyka. Oj znam jedną wielorybnicę która nawet i 2x do roku tam lata i co jakiś czas wrzuca zdjęcia z ciapakiem. A Ci bez szacunku do siebie ją ruchają :korwinwhat:
Bo liczą, że złapią Azylozaura.

Bo liczą, że złapią Azylozaura.
Łapią ale szczerze. Te goście co widziałem na tych zdjęciach na ig są słabi. No ale kto inny pójdzie do łózka z laską 170 cm i jakieś 90-100 kg. No desperat ciapak dla którego to lepsza alternatywa niż koza

Łapią ale szczerze. Te goście co widziałem na tych zdjęciach na ig są słabi. No ale kto inny pójdzie do łózka z laską 170 cm i jakieś 90-100 kg. No desperat ciapak dla którego to lepsza alternatywa niż koza
Jak bardzo gruba to też prawdopodobnie niedomyta, bo się schylić nie może a i dosięgnąć gdziekolwiek problem
:fjedzia:
Także tylko o jedno oczko wyżej niż koza.

1000019168.jpg

Przyznam, że Ameryka już dawno mi uciekła, co jakiś czas, po prostu bywam na nowo zaskakiwany tym, jak daleko już mi spierdoliła w swojej "progresywności". Pani biskup kościoła episkopalnego? Co to jest w ogóle za twór? Wygląda na to, że ktoś celowo dopuścił nabożeństwo w takim wydaniu, aby wzbudzić sensację, bo na pewno nie wybrał go sam Trump.

Jak możesz to podaj źródło tego, że Niemcy posadzili lenina u władzy bo przyznam, że temat mi obcy i chętnie poczytam.

Ogólnie dużo tego gdyby się dokopać, podałem pierwszy legitniejszy link, swoją wiedze opierałem na wielu programach i książkach historycznych które uwielbiam. Polecam poczytać, obejrzeć o tych wszystkich sprawach. Choćby w sensacjach XX wieku bardzoo dużo było o rewolucji i czerwonych, przystępna szybka wiedza.
No i z tymi Prusami, jak możesz to rozwiń jak my wyhodowaliśmy Prusy?
Kościół Katolicki chciał rozszerzać swoje wpływy i szerzyć wiarę, do tego książęta Mazowieccy mieli problem z najazdami pogan, więc złączyło się dwa w jednym. Powstał jedyny zakon rycerski stworzony w Polsce, ale Polski de facto nie był, bo składał się rycerstwa Niemieckiego. Był na tyle nie efektywny że ponosił porażki, wobec tego Konrad Mazowiecki zaprosił Krzyżaków na ziemie Polskie, oni w podzięce w procesie historycznym zawsze robili nas w chuja i uchodziło im to, bo wtedy papież był słońcem jak dziś Ursula Von Der Layen dla progresywnych i wstawiał się za nimi. Zdołali podbić Prusy jako ziemie i plemię+inne poboczne i ich zgermanizować z czasem. Pod Grunwaldem żeśmy znieśli w bitwie ich potęgę militarną, ale jako twór polityczno społeczno kulturowy przetrwali. Jak robaki pod kamień wpełzli gdy Polska była silna i stąd Hołd Pruski, w nomen omen moim kochanym rodzinnym mieście Lublinie. Znieśli państwo zakonne na rzecz świeckiego i znieśli katolicyzm na rzecz reformacji i zostali protestantami. Składając hołd królowi Polskiemu i oddając Prusy jako lenno, czyli teren zwierzchni Polscę, a wtedy naszej Rzeczpospolitej. Ogólnie nie pamiętam absolutnych detali, ale miało być tak że z czasem inkorporujemy Prusy-wchłoniemy je do państwa, tak miało być, i ogólnie było okno czasu żeby z góry to zrobić bez jakiś tam umów dynastycznych ala Gra o Tron etc. Później gdy Polska osłabła i w końcu została powalona między innymi przez potop Szwedzki, Prusy asertywnie jak ich przodkowie wypełzli niuchając swoje szanse na naszym trupie. Potem w procesie historycznym choćby przez wojenki księstw Niemieckich czy wojny Napoleońskie i ich książąt/króli stworzyli silną armię i aparat państwowy- Pruski słynny militaryzm (i choćby wymyślili szkoły i te dzwonki godziny lekcyjne, hierarchie, co gruntownie pomagało by obywatel był karny na ordnung i gotów być wciągnięty w machinerię państwowo militarną, ot taka ciekawostka) Oczywiście jak każdy wie mieli czynny udział w rozbiorach Polski, germanizacji pod zaborami, czy nawet w I i II wojnie, gdyż pruski militaryzm był filarem na którym kuto kadry wojskowe, czy był gruntem dla tych zbrojnych silnych retoryk jak nazizm. Więc Prusy były naszym nemesis i szkoda żeśmy ich nie ogarneli

Last edited:
przecież handlarze niewolników to byli głównie zydzi

A nie Arabowie przypadkiem?

Jak możesz to podaj źródło tego, że Niemcy posadzili lenina u władzy bo przyznam, że temat mi obcy i chętnie poczytam.

No i z tymi Prusami, jak możesz to rozwiń jak my wyhodowaliśmy Prusy?

Mordo, nie mam zamiaru Cię obrazić ale to są wiadomości które można odszukać w podręcznikach do historii.

Arabowie i sami czarni są w tym najmocniej umoczeni, sprzedawali żydom i białym bambusów,
którzy wozili na statkach bambusów do miejsca docelowego,
sprzedając bambusów innym majętnym białym, majętnym czarnym oraz żydom.
Mordo, nie mam zamiaru Cię obrazić ale to są wiadomości które można odszukać w podręcznikach do historii.
A kto (nadzoruje) pisze te podręczniki, kto rządzi państwami zachodu? Nie czasem żydzi maczają w tym łapy? Kto zasiada dumnie w polskim rządzie, po co te palone menory? Tak dla picu?

Pewnie murzyni, co?
:awesome:

Wiem, że biali też wozili nikt się przecież nie wypiera, ale patrząc na liczebność żydków oni robili to nadprogramowo w stosunku do ich liczby ludności.
Bo to przecież ludzie interesów ;) Ale o dziwo o nich się nic nie mówi, stara żydowska zagrywka, przesunąć całą winę na białych tak jak w sprawie nadzorców w żydowskim getcie.

:muttley:

Last edited:

Ogólnie dużo tego gdyby się dokopać, podałem pierwszy legitniejszy link, swoją wiedze opierałem na wielu programach i książkach historycznych które uwielbiam. Polecam poczytać, obejrzeć o tych wszystkich sprawach. Choćby w sensacjach XX wieku bardzoo dużo było o rewolucji i czerwonych, przystępna szybka wiedza.
Dzięki już doczytałem o co mogło tam chodzić.
Sensacje XX wieku uwielbiałem za małolata ale jakoś postać woloszanskiego mi zbrzydła..
Kościół Katolicki chciał rozszerzać swoje wpływy i szerzyć wiarę, do tego książęta Mazowieccy mieli problem z najazdami pogan, więc złączyło się dwa w jednym. Powstał jedyny zakon rycerski stworzony w Polsce, ale Polski de facto nie był, bo składał się rycerstwa Niemieckiego. Był na tyle nie efektywny że ponosił porażki, wobec tego Konrad Mazowiecki zaprosił Krzyżaków na ziemie Polskie, oni w podzięce w procesie historycznym zawsze robili nas w chuja i uchodziło im to, bo wtedy papież był słońcem jak dziś Ursula Von Der Layen dla progresywnych i wstawiał się za nimi. Zdołali podbić Prusy jako ziemie i plemię+inne poboczne i ich zgermanizować z czasem. Pod Grunwaldem żeśmy znieśli w bitwie ich potęgę militarną, ale jako twór polityczno społeczno kulturowy przetrwali. Jak robaki pod kamień wpełzli gdy Polska była silna i stąd Hołd Pruski, w nomen omen moim kochanym rodzinnym mieście Lublinie. Znieśli państwo zakonne na rzecz świeckiego i znieśli katolicyzm na rzecz reformacji i zostali protestantami. Składając hołd królowi Polskiemu i oddając Prusy jako lenno, czyli teren zwierzchni Polscę, a wtedy naszej Rzeczpospolitej. Ogólnie nie pamiętam absolutnych detali, ale miało być tak że z czasem inkorporujemy Prusy-wchłoniemy je do państwa, tak miało być, i ogólnie było okno czasu żeby z góry to zrobić bez jakiś tam umów dynastycznych ala Gra o Tron etc. Później gdy Polska osłabła i w końcu została powalona między innymi przez potop Szwedzki, Prusy asertywnie jak ich przodkowie wypełzli niuchając swoje szanse na naszym trupie. Potem w procesie historycznym choćby przez wojenki księstw Niemieckich czy wojny Napoleońskie i ich książąt/króli stworzyli silną armię i aparat państwowy- Pruski słynny militaryzm (i choćby wymyślili szkoły i te dzwonki godziny lekcyjne, hierarchie, co gruntownie pomagało by obywatel był karny na ordnung i gotów być wciągnięty w machinerię państwowo militarną, ot taka ciekawostka) Oczywiście jak każdy wie mieli czynny udział w rozbiorach Polski, germanizacji pod zaborami, czy nawet w I i II wojnie, gdyż pruski militaryzm był filarem na którym kuto kadry wojskowe, czy był gruntem dla tych zbrojnych silnych retoryk jak nazizm. Więc Prusy były naszym nemesis i szkoda żeśmy ich nie ogarneli
Mniej więcej kojarzyłem o co chodzi ze sprowadzeniem zakonu na nasze tereny ale ostatnio słuchałem podcastu i tam była mowa o tym jak litewski książę zawarł z nimi porozumienie i od tego później zaczęła się wojna, zapomniałem tylko, że tych wojen było kilka stąd moje pytanie, słabo się tymi czasami interesowałem dlatego teraz próbuje trochę nadgonić.

Ja pisałem w kontekście sprowadzenia niewolników do USA, największe firmy posiadające statki i handlujące niewolnikami były własnością zydow.
A to, że czarni sprzedawali się wzajemnie jak i Arabom na potęgę to już inna historia.
Nie obraza mnie to bo ja z podręcznikami w szkole niestety byłem na bakier, historia która mnie interesowała za małolata nie była zawarta w podręcznikach. Dopiero z wiekiem zacząłem poszerzać wiedzę bazując na książkach, internecie i rozmowach z ludźmi.
No i niestety nie mam już tych podręczników w domu nawet gdybym chciał te wiadomości odszukać ;)

Arabowie i sami czarni są w tym najmocniej umoczeni, sprzedawali żydom i białym bambusów,
którzy wozili na statkach bambusów do miejsca docelowego,
sprzedając bambusów innym majętnym białym, majętnym czarnym oraz żydom.

Toż to samo mówię, czarni kacykowie sprzedawali Arabom a oni reszcie świata.

A kto (nadzoruje) pisze te podręczniki, kto rządzi państwami zachodu? Nie czasem żydzi maczają w tym łapy? Kto zasiada dumnie w polskim rządzie, po co te palone menory? Tak dla picu?

Czyli:

IMG_5338.jpeg

Pewnie murzyni, co?
:awesome:

Śmiała teza, możesz spróbować ją bronić

:mamed:

Wiem, że biali też wozili nikt się przecież nie wypiera, ale patrząc na liczebność żydków oni robili to nadprogramowo w stosunku do ich liczby ludności.
Bo to przecież ludzie interesów ;) Ale o dziwo o nich się nic nie mówi, stara żydowska zagrywka, przesunąć całą winę na białych tak jak w sprawie nadzorców w żydowskim getcie.

Nie wiem czy już z Tobą o tym nie pisałem,
po prześledzeniu nazwisk armatorów statków przewożących niewolników do Ameryki jednak większość stanowiły nazwiska anglosaskie.

Nie obraza mnie to bo ja z podręcznikami w szkole niestety byłem na bakier, historia która mnie interesowała za małolata nie była zawarta w podręcznikach. Dopiero z wiekiem zacząłem poszerzać wiedzę bazując na książkach, internecie i rozmowach z ludźmi.
Witaj w klubie :mamed:

w tym temacie jest sporo ciekawych informacji, które mogą posłużyć jako punkt zaczepny do jakiegoś tematu.

Miękko, chłopaczyna ma dobre chęci i jest ciekawy świata to najważniejsze.
A i sama ta wiedza jest skrzętnie ukrywana. W podręcznikach stricte szkolnych-państwowych ni chuj nie uświadczysz takich niuansów co do Lenina i konkluzji co do Prus.

Trenejrolp said:
przecież handlarze niewolników to byli głównie zydzi

Prawda jest taka że wszyscy wszystkich sprzedawali, jebne anegdotą co mnie kiedyś zszkowała że w czasach Rzeczpospolitej za sprawą rajdów wszelakich, głownie Tatarów w jasyr czyli niewolę poszło z milion do nawet 2/3, obywateli dawnej ojczyzny, Polaków, ukrów etc. Więc ci wszyscy aktorzy w tych Tureckich serialach co wyglądają na wskroś europejsko są nieraz potomkami tamtych ludzi.
Skala zależy od regionu i uwarunkowań wszelakich.

Prawda jest taka że wszyscy wszystkich sprzedawali, jebne anegdotą co mnie kiedyś zszkowała że w czasach Rzeczpospolitej za sprawą rajdów wszelakich, głownie Tatarów w jasyr czyli niewolę poszło z milion do nawet 2/3, obywateli dawnej ojczyzny, Polaków, ukrów etc. Więc ci wszyscy aktorzy w tych Tureckich serialach co wyglądają na wskroś europejsko są nieraz potomkami tamtych ludzi.
Akurat jeśli chodzi o Turków to z tego co słyszałem byli oni w huj brzydkim narodem, po latach najazdów na Ormian ( którzy byli „bardziej biali”) i mieszaniu się z nimi wyszła taka mieszanka jak mamy teraz.

Miękko, chłopaczyna ma dobre chęci i jest ciekawy świata to najważniejsze.
A i sama ta wiedza jest skrzętnie ukrywana. W podręcznikach stricte szkolnych-państwowych ni chuj nie uświadczysz takich niuansów co do Lenina i konkluzji co do Prus.

Jasne, ale ja dobrze pamietam że o finansowaniu bolszewików przez Niemców i wysłaniu Lenina do Rosji pociągiem ze Szwajcarii na pewno dowiedziałem się na lekcjach historii.

Janczarzy.

:OK:

Jasne, ale ja dobrze pamietam że o finansowaniu bolszewików przez Niemców i wysłaniu Lenina do Rosji pociągiem ze Szwajcarii na pewno dowiedziałem się na lekcjach historii.
Tak jeszcze wracajac do lenina to z tego co doczytałem, służby niemieckie go finansowały i to może być o wiele szerszy temat bo jak wiadomo służby mają różne interesy i za tym konkretnym posunięciem też mogły stać wpływy żydowskie co by się w sumie łączyło w całość ale to już taka luźna teoria

O widzisz, tego nie miałem :P
Tak samo tego że Stalin mawiał że kapitaliści ukręcą sznur na którym ich powiesi/się powieszą. Finansjera zachodnia finansowała wielką industrializacje ZSRR. Myśleli naiwnie że będą kontrolować to. Nie mówiąc o land leise , do Berlina wjeżdzały tak samo T34 jak i Shermany :penn:

Janczarzy.
Tak to ogólnie zbrojne ramię Osmanów, ale ile było niewolników, służących etc.
Od watażków "pokojowo" brano dzieci jako trybut, jak i właśnie też z takich jasyrów/niewoli.
Tak jeszcze wracajac do lenina to z tego co doczytałem, służby niemieckie go finansowały i to może być o wiele szerszy temat bo jak wiadomo służby mają różne interesy i za tym konkretnym posunięciem też mogły stać wpływy żydowskie co by się w sumie łączyło w całość ale to już taka luźna teoria
Chciały Niemcy Kaiserowskie odkorkować front wschodni by przerzucić rezerwy na zachód. Stąd przed wszystkim podsadzenie czerwonych by obalić Carat i wyłączyć Rosję z wojny.
Piłsudskiego też Niemcy trzymali a później wypuścili prosto do rządzenia Polską
Skomplikowany temat. Niemcy go więzili bo odmówił współpracy i przysięgi na Kaisera.
Austriacy zaś dokładniej, chcieli utworzyć Polnishe Wermacht, a że makiawelicznie byli ludzie patrioci którzy chcieli wykorzystać moment tak się stało, i wielu weszło w ten "deal". Ale agentami wpływu nie byli, bo gdy utworzyli kadry ( późniejsze legiony i zalążki związków które potem były kuźnią nowego Wojska Polskiego) to germanie chcieli właśnie już zblatowania na amen za to że umożliwili to. Piłsudzki był patriotą i ojcem odrodzenia, prowadził wojnę celną z Niemcami potem w II RP. Nie był słupem z nadania.

Wiadomix, przecież Hitler był Żydem.

Chciały Niemcy Kaiserowskie odkorkować front wschodni by przerzucić rezerwy na zachód. Stąd przed wszystkim podsadzenie czerwonych by obalić Carat i wyłączyć Rosję z wojny.
Konkretny argument, obalić nie sposób więc rację przyznaję. Trochę mnie te służby zaintrygowały ale może za bardzo jestem przesiąknięty dzisiejszymi realiami zresztą to była taka luźna rozkminka.
Wiadomix, przecież Hitler był Żydem.

Już nie idźmy w tę stronę, Hitler pisał, że żydów trzeba zlikwidować bo to komunisci.

Toż to samo mówię, czarni kacykowie sprzedawali Arabom a oni reszcie świata.

Czyli:

View attachment 119629

Śmiała teza, możesz spróbować ją bronić
:ponymindfuck:

Nie wiem czy już z Tobą o tym nie pisałem,
po prześledzeniu nazwisk armatorów statków przewożących niewolników do Ameryki jednak większość stanowiły nazwiska anglosaskie.

Na bank procentowo nadmierna reprezentacja żydków niż odpowiadający im procent społeczeństwa w europie. Tak jak wszędzie przy korycie.

Hitler pisał, że żydów trzeba zlikwidować bo to komunisci.

A nie przypadkiem dlatego że Żydzi w Niemczech zgromadzili spory, kapitalistyczny majątek a wraz z emigracją Niemców ze wschodu przyszedł również antysemityzm podsycany w Rosji przez carat i Ochranę ?

Protokoły mędrców Syjonu przetłumaczono na niemiecki dosyć szybko.

Taka organizacja jak np. ,, Aufbau: Wirtschafts-politische Vereinigung fur den Osten“ grała tu sporą rolę.

Back