szplin
Vale Tudo Open
nie poranił organu?Eeee tam mój jest na szorstkim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie poranił organu?Eeee tam mój jest na szorstkim.
Nie, inżynierka ma idealnie dobraną gradację.nie poranił organu?
Miałem na myśli humanistów i innych filozofów.Nie, inżynierka ma idealnie dobraną gradację.
Neil DeGrasse Tyson
Nie ma bardziej sztucznie napompowanego czarnego naukowca jak ten kretyn, stworzony tylko po to by zakłamywać rzeczywistość (równość ras itd.)
a to zwykły kretyn jest
pierdolony przygłup powinien na stacji paliw paliwo lać, no może uczyć na poziomie szkoły podstawowej.
w normalnym świecie, człowiek nauki ścisłej, profesor powinien mieć cofnięty dyplom,
magisterium a nawet kurwa maturę.
Widać na dłoni jak ta kariera się u tego przygłupa jebanego budowała.
To nie jest doktor nauk społecznych czy psychologii, nie może sobie pozwolić na takie stwierdzenia.

A no tak, zapomniałem o tym szczególiku.
To by wiele wyjaśniało
weszlo.com
Jebane debile.Problemy dzisiejszej Europy, to nie upadająca gospodarka pociągająca za sobą masowe zwolnienia i biedę, tylko tzw parytety...
Zgodnie z tą strategią, The FA chciałoby m.in. zwiększenia różnorodności etnicznej w młodzieżowych i seniorskich reprezentacjach mężczyzn oraz kobiet. Angielski Związek Piłki Nożnej postawił sobie za cel, żeby do 2028 roku 30% członków sztabów szkoleniowych męskich kadr narodowych (od U-17 w górę) było innej rasy niż biała (aktualnie jest 19%), natomiast w przypadku żeńskich kadr współczynnik ma wzrosnąć z czterech do piętnastu procent.
The Football Association założyło sobie również, żeby do 2028 roku 60% sztabu szkoleniowego dorosłej żeńskiej reprezentacji stanowiły kobiety.
![]()
Anglicy stawiają na większą różnorodność w piłce. Federacja ogłosiła nową strategię
Premier League - The Football Association opublikowało we wtorek nową, czteroletnią strategię dotyczącą równości, różnorodności i integracji w angielskiej federacjiweszlo.com
Ale oni mają teraz raj na Ziemi. Gwałcą, jadą na socjalu, odpierdalają co chcą, i jeszcze mają pretensje. Kurwa, nóż się w kieszeni otwiera
A tu polskie wyżyna nauki międzyunarodowej
ślub z krewetą, to przestał być już mem

Ślub z konopią czy buteleczką to rozumiem. A te niechciane porzez nikogo grube, głupie i roszczeniowe łajzy na stos!Czekam aż polskie feministki wprowadzą nowy termin: "ognioseksualność" i zaczną się hajtać z płonącym, drewnianym palem stojącym na stercie małych drewnianych patyków![]()

Ale oni mają teraz raj na Ziemi. Gwałcą, jadą na socjalu, odpierdalają co chcą, i jeszcze mają pretensje. Kurwa, nóż się w kieszeni otwiera
A tu polskie wyżyna nauki międzyunarodowej
ślub z krewetą, to przestał być już mem