Absurdy poprawności politycznej.

To jest typowa psychologia tłumu. Sami sobie ją wypracowali. Tam nawet nie powinno dojść do sytuacji, że dwóch brudasów stoi obok niego, bo od razu powinni zostać zmieceni z planszy przy naruszeniu przestrzeni osobistej ale brytole to są największe tchórze Europy i nie ma co oszukiwać rzeczywistości, że jest inaczej. Nawkrecali im, że ciapaków jest więcej ale to dalej jest moment, w którym gdyby się wyzbyli moralności białego człowieka i zaczęli traktować brudasów z wzajemnością, to by problem się rozwiązał sam w rok czasu. Oni nie rozumieją, że społeczeństwo ma wielką moc tylko wystarczy się zebrać. Patrzcie na takich rednecków w Teksasie. Na prawdę można pisać książki o tego typu ludziach, ale trzeba im oddać jedno. Że tam kurwa jak coś się stanie to wjeżdżają w Ciebie wszyscy. Mają wyjebane czy się lubią czy nie, bijesz mojego rednecka? No to teraz będziesz miał problem z 1000 redneckow czarnuchu. I tak to powinna wyglądać w WB.

P0lka moment. Erazmus i ruchanie. Ale teraz zmądrzała córkom gumki da.
Screenshot_20240925-085529_Instagram.jpg

P0lka moment. Erazmus i ruchanie. Ale teraz zmądrzała córkom gumki da.
View attachment 109307
Na kurestwo powinien być jakiś paragraf, absolutna degradacja a najlepiej wyłączenie ze społeczeństwa i szkalowanie na każdym kroku a wręcz prześladowania na ulicy. Słaby element podludzki, który opiera swoją marną egzystencję na najniższych instynktach, nad którymi nie może zapanować a swoimi zachowaniami degeneruje społeczeństwo, powinien ginąć/zdychać/wypierdalać/zapierdalać w obozie, kopalni/służyć jako żywy cel dla żołnierzy na poligonach. Wybierz jedno a najlepiej wszystko.

Na kurestwo powinien być jakiś paragraf, absolutna degradacja a najlepiej wyłączenie ze społeczeństwa i szkalowanie na każdym kroku a wręcz prześladowania na ulicy. Słaby element podludzki, który opiera swoją marną egzystencję na najniższych instynktach, nad którymi nie może zapanować a swoimi zachowaniami degeneruje społeczeństwo, powinien ginąć/zdychać/wypierdalać/zapierdalać w obozie, kopalni/służyć jako żywy cel dla żołnierzy na poligonach. Wybierz jedno a najlepiej wszystko.
Białe kurwy z zasadami dla białych Mistrzów z zasadami i nic złego się nie dzieje
Tylko kobiece mózgi niestety działają dosyć biednie, więc pomysł trudny do realizacji

Kiedyś był, niepisany.

Miałem dylemat czy wynurzenia Druckmana wkleić tutaj czy od razu do podludzi. W swoim woke pół mózgu uroił że "wciąż spotyka osoby które chwalą rozwinięcie wątku Billa".
To chyba spotyka samych pedałow bo to gejowskie love story u normalnego człowieka może wzbudzić tylko wymioty.

kilka dobrych wyłapałem

Poszedł murzyn do burdelu, wybranka widzi, że inżynier to leci po angielsku:- What do you want? Handjob? Blowjob?murzyn:I don`t want any job....

Trzech Murzynów spotkało wróżkę i ze względu na to, że było ich trzech a wróżka spełniała tylko trzy życzenia to wypadło po jednym na każdego:- pierwszy mówi: chcę być biały- drugi: chcę być biały- trzeci: chcę żeby oni byli czarni.

- Dlaczego murzyn ma białe ręce i stopy? - Bo każdy ma w sobie coś dobrego

:tiphatb:

GYufg6kWsAA-9_y

GYuFHBbXUAAzs2I

Back