Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie to co jest zaplanowane, ale wiesz, to tylko konfiarskie teorie spiskowe więc luzik.No co się może stać.
![]()
Niesamowite jest to jak człowiek się radykalizuje.Dokładnie to co jest zaplanowane, ale wiesz, to tylko konfiarskie teorie spiskowe więc luzik.
Będziemy dyskutować jak już powsadzają ich naszym dzieciom do szkół, wcześniej nie ma co bo przecież mieliśmy już jeść robaki zamiast mięsa...
View attachment 108694

Ja tam odkąd pamiętam nie miałem nic do murzynow, nawet szacunku.Niesamowite jest to jak człowiek się radykalizuje.
Za młodu byłem miłośnikiem anarchii, pankroka równości tolerancji. Potem pojechałem do Anglii i pierwszy raz widziałem murzyńskie dzielnice i efekty tolerancji
Potem pogląd, że w sumie jak przyjeżdżają pracować to niech im będzie w końcu my też jeździliśmy robić u Hansa i Wiliama. Gadanie o żydowskich spiskach to szuria i wariactwo.
Teraz coraz bardziej zaczynam wierzyć, że w tych teoriach spiskowych to jest jednak więcej niż ziarno prawdy. A mieszanie ras i kultur to coś gorszego niż obrzydliwość.
![]()
ale ją musiało piździsko swędzieć
Pokonałem podobną drogę jeśli chodzi o poglądy. Jednak to prawda że mądrość o rozsądek przychodzą z wiekiem.Niesamowite jest to jak człowiek się radykalizuje.
Za młodu byłem miłośnikiem anarchii, pankroka równości tolerancji. Potem pojechałem do Anglii i pierwszy raz widziałem murzyńskie dzielnice i efekty tolerancji
Potem pogląd, że w sumie jak przyjeżdżają pracować to niech im będzie w końcu my też jeździliśmy robić u Hansa i Wiliama. Gadanie o żydowskich spiskach to szuria i wariactwo.
Teraz coraz bardziej zaczynam wierzyć, że w tych teoriach spiskowych to jest jednak więcej niż ziarno prawdy. A mieszanie ras i kultur to coś gorszego niż obrzydliwość.
![]()
A to nie chodzi o to. Jakbym nie robił tyle w DE to bym nie miał porównania.Niesamowite jest to jak człowiek się radykalizuje.
![]()
Ta "radykalizacja", o której wspominasz, to tylko kolejny wytwór medialny oparty o propagandę nakazującą nam (Polakom) myśleć o sobie samych właśnie jako takich - radykalnych rasistach, tępiących inne kultury, religie, wyznania, tradycję. Poprzez wmówienie nam naszej zaściankowości właśnie, w najbliższych latach będą próbowali nieco rozluźnić do tej pory stojące kompletnie w opozycji do unijnych zamiarów społeczeństwo, poczynając od młodzieży, tłamsząc autorytet po autorytecie, podsuwając im ich własne twory. JP2GMD ale już George Floyd był święty i należy czcić jego pamięć. Marsz 11 listopada, raz w roku ulicami Warszawy jest faszystowski ale już parady równości co tydzień w każdym większym mieście Polski to oznaka tolerancji, pokoju, wzajemnej miłości.Niesamowite jest to jak człowiek się radykalizuje.
![]()
, ale po coś jednak ta kampania została poprowadzona.Ja do tego byłem fanem nba i słuchałem przez lata czarnego rapu...Pokonałem podobną drogę jeśli chodzi o poglądy. Jednak to prawda że mądrość o rozsądek przychodzą z wiekiem.
Do NBA wróciłem po latach ale traktuje to jak nowoczesne plantacje bawełny.Ja do tego byłem fanem nba i słuchałem przez lata czarnego rapu...

Odkąd wiem co kryje się w bambusach nie potrafię już tego oglądać, chyba, że piniondze postawię, wtedy tak.Do NBA wróciłem po latach ale traktuje to jak nowoczesne plantacje bawełny.![]()
Kultura wyższa.
Oj tam przyjedzie tutaj nauczy się pracować to nie będzie miał czasu na głupoty. Jak go wezmą do takiego glovo to będzie miał zapierdol caly dzien.Kultura wyższa.
wciąż lubię stary rap, ale jako formę ekspresji, bo moje podejście do wykonawców i treści jest baaaardzo odmienne niż wtedy gdy zaczynałem się tym fascynować w początku lat 90Ja do tego byłem fanem nba i słuchałem przez lata czarnego rapu...
Do tego najlepiej w ogóle nie znać murzyńsko angielskiegowciąż lubię stary rap, ale jako formę ekspresji, bo moje podejście do wykonawców i treści jest baaaardzo odmienne niż wtedy gdy zaczynałem się tym fascynować w początku lat 90
Word. Niedawno Dr. Umar podjął tezę jakoby hip-hop wyrządził ogólnie więcej szkód niż dobrego.. i wylało się bagno. Tylko ślepi, głusi, bądź tacy, którzy czerpią z tego korzyści nie widzą, lub nie chcą zauważyć tragedii jaką każdego dnia wyrządza całe tzw. "ghetto culture" młodym umysłom. "WAP" jako hit będący na szczytach list przebojów przez kilka miesięcy? Megan the Stallion jako "artystka" otwierająca wiec kandydatki na prezydenta? Alistar Crowley, jeden z ojców satanizmu już grubo ponad pół wieku temu jasno mówił, że muzyka właśnie będzie główną bronią użytą do deprawacji ludzkości alewciąż lubię stary rap, ale jako formę ekspresji, bo moje podejście do wykonawców i treści jest baaaardzo odmienne niż wtedy gdy zaczynałem się tym fascynować w początku lat 90
Jak słyszę to pierdolenie o czarnym islamie... A takie głąby jak włodi czy eldo to aż się na to "nawrócili"Do tego najlepiej w ogóle nie znać murzyńsko angielskiego
Nie wiem kim jest dr. Umarł ale tę tezę, mądrzy Murzyni postawili już dawno temuWord. Niedawno Dr. Umar podjął tezę jakoby hip-hop wyrządził ogólnie więcej szkód niż dobrego

No właśnie jak zacząłem rozumieć o czym te kurwy rapujo to aż mną zatrzęsło, choćby rasistowski skrajnie onyxwciąż lubię stary rap, ale jako formę ekspresji, bo moje podejście do wykonawców i treści jest baaaardzo odmienne niż wtedy gdy zaczynałem się tym fascynować w początku lat 90
Z rapu to jedynie Waszka G!No właśnie jak zacząłem rozumieć o czym te kurwy rapujo to aż mną zatrzęsło, choćby rasistowski skrajnie onyx
Z rapu to jedynie Waszka G!

Dlatego polskie rapsy to dla mnie w ogóle jakaś aberracja. Sam lubię stare kawałki szczególnie z zachodu ale włączam je raczej w samotności bo moja stara zna angielski aż za dobrze więc taka muzyka to gruby przypał.Jak słyszę to pierdolenie o czarnym islamie... A takie głąby jak włodi czy eldo to aż się na to "nawrócili"